Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201313 yıl comment_180645 Mertcan benim arabada mecbur olacak malum yaşım kemalee doğru hızla yol alıyor...:)) Yok yok benim bu forumdan ümidim var. Torunlarla bile piste çıkma potansiyeli görüyorum sizlerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201313 yıl comment_180648 Bu konuyu ilk gördüğümde foto çekip koyacaktım ama unutmuşum. Çizimini yaptım. 1. durumda park yerine her iki taraftan da sorunsuz park etti. Astrayı kaydırarak park yerini azar azar küçültüp minimum park edebileceği boşluğu denedik. Hiç sorunsuz park etti. 2.durumda ise her iki taraftan da park yeri bulamadı. Aracı kaydırıp neredeyse 2 araçlık yer açtık ama olmadı. Ben park yeri ararken metal/beton ayrımı yaptığını sanmıyorum. Neticede yan park sensörlerleriyle kontrol ediyor ve bu sensörler betona yanaşırken de ötüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201313 yıl comment_180665 İlginç gerçekten. Görebilmesine rağmen parkederken kullanamıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201313 yıl comment_180668 Eğer 2 yer arası ile araç arası mesafe farklı ise park etmemesi bence doğal.Girilecek yerin sağ ve sol yerinin araca olan yere mesafesi aynı olmalı ki aracı hizalayabilsin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201313 yıl comment_180669 ben arabanın içindeyken kendi kendine park etse ne olur etmese ne olur ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200755 arkadaş fiyasko derken doğru söylemiş ... araba da özellik var donanım var diye güvenmeyeceksin arkadaş... bu kadar basit.... 2013 model toyotaya adam 6 tane AİRBAG koymuş.... ben 2 sefer takla atmışım airbaglardan ses soluk yok... .. (arabada airbag var diye güvenip takla atmadım ama kazayla oldu ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200756 2013 model toyotaya adam 6 tane AİRBAG koymuş.... ben 2 sefer takla atmışım airbaglardan ses soluk yok... .. (arabada airbag var diye güvenip takla atmadım ama kazayla oldu ) Sensör'e darbe gelmezse açılmaz. Yapacak birşey yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200757 şu ana kadar her kullanmamda çok güzel park etti. hatta bir keresinde burnu dedim şimdi değdi değecek; sorun olmadan girdi.. başka bir keresinde çocuğu dişçiye götürdüm, yol sağa dönemeçli yaklaşık 230 derecelik açı düşünün, en çıkıntılı yerinde 2 adet çöp konteynırı, gerisinde bir araç, kendim iki kere deneyip park edemedim.. dur oğlum birde şunu deneyelim dedim ve her defasında tek hareketle giren araç bu sefer 2 hareketle park etti. önce geri gittim, tam sağ ve sonra tam sol yapıp biraz içeri girdi, sonra ileri taktırıp biraz ileri sürdük sonra tekrar geri ile tamamen yerine yerleşti.. nazar değmesin ben çok memnunum.. teknik olarak aracın boyunun +%20 sine yani 5.5 metreye park edebilmeli.. öndeki yada arkadaki aracın daha içerde veya dışarda olması gibi istisnalar sistemi yanıltabilir mi yanıltmaz ona göre hesap yapar, park edemeyeceğini düşünüp uyarı vermez.. arkadaş fiyasko derken doğru söylemiş ... araba da özellik var donanım var diye güvenmeyeceksin arkadaş... bu kadar basit.... 2013 model toyotaya adam 6 tane AİRBAG koymuş.... ben 2 sefer takla atmışım airbaglardan ses soluk yok... .. (arabada airbag var diye güvenip takla atmadım ama kazayla oldu ) birde Hyundai lere laf atarlar çarptık sensörü açılmadı diye .. Kasım 26, 201312 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200765 bu güne kadar çok sayıda hyundai kullansamda hiç kendim satın almadım...yalnız 2006-2007 era modellerinde abs olmasına rağmen pek güvenilir bir freni olmadığını biliyorum.. takla attığım toyotam henüz sıfır almışken 1 ay içinde osmaniye tekirdağ..... istanbul edirne ... ordan geri osmaniye.... tekrar osmaniyeden artvin... artvinden osmaniye.... ve en son osmaniyeden ankaraya gidip geri dönerken aracım 9500 km de idi... yakıtından kat kat memnun ve mutluyken sol önden darbe alıp 2 takla atınca airbaglar selam bile vermedi.... işin garip tarafı adamlar sensörleri aracın sadece ön radyatörün diplerine koyması oldukça riskliydi... bildiğiniz üzere aracın şasi demirleri birbirine çok yakın bu yüzden ön tekerlekler sensörlerden çook dışarda kaldığından... darbe alsada açılmıyor... birde aracı bana satarlarken o kadar övmüşlerdi... sensörlere darbe gelmese bile şiddetli bir titreşim olursa airbaglar açılır demişlerdi... faso fiso çıktı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200767 Takla atınca airbag açılmadığına dair nette çok yazılar var, sanırım bu iş böyle. Bu arada aracım daha 1100 km ancak otomatik park sistemini belki 20-25 kere kullanmışımdır, daha hiç çalışmadığı, giremediği olmadı, cadde önünü de kendilerine ait tapulu mal sayan eczacıların koyduğu dubaları bile dikkate alıyor, dubaya sıfır yanaşıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200768 her nedense bu güne kadar park sensörü geri görüş kamerası veya otomatik park sistemine hiç ihtiyaç duymasamda gerçekten teknoloji focusla iyi gidiyor... ben şu otomatik fren sistemini çok sevdim.... şehir içinde radyoyu karıştırırken öndeki araç dursa sen farkında olmadan vuracaksın... işte o sistem o anda şahane bişey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200769 otomatik fren sistemini çok sevdim Sizin araçta otomatik fren sistemi var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200772 her nedense bu güne kadar park sensörü geri görüş kamerası veya otomatik park sistemine hiç ihtiyaç duymasamda gerçekten teknoloji focusla iyi gidiyor... ben şu otomatik fren sistemini çok sevdim.... şehir içinde radyoyu karıştırırken öndeki araç dursa sen farkında olmadan vuracaksın... işte o sistem o anda şahane bişey... Sizin araçta otomatik fren sistemi var mı? Hem otm.park yok hemde aktif ş.içi güvenlik yok style powershiftte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200773 Sizin araçta otomatik fren sistemi var mı? benim araç 1.6 style ps... yoktur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201312 yıl comment_200776 Hem otm.park yok hemde aktif ş.içi güvenlik yok style powershiftte... benim araç 1.6 style ps... yoktur... Ben de olmadığını biliyorum ancak arkadaş çok güzel bir şey deyince ne oluyor dedim kendi kendime, yoksa beni kandırdılar mı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın