Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Fiyasko diye başladım hakikaten de fiyasko bu.Dün abim ve iki arkadaş bir yerlerde oturup bişeyler içelim amacıyla atladık gittik iş park etmeye gelince arkadaşın birisi ''bunlar kendi kendine park ediyomuş doğru mu ''diyince evet dedim baktım trafik fln yok uygun bir yerde var bu iş için tamam dedim deneyelim .Ekrandan komutları takip ediyorum uygun yer bulundu, ileri gidin, geri gidin geri viteste geriye doğru usul usul gaz veriyorum tabi gözüm sadece ekranda hala geriye gidin komutu var birden küüüüüttt diye bir sesle kendime geldim.Şoke oldum desem yeridir arkadaki araca vurmuşum Allahtan yavaştım iki araçta da bi sorun yok.Ben vuruğa kırığa değil oto park asistanına takıldım kaldım.Araçta sadece ben olsam diyecem ki belki hata bende ama 4 kişi de aynı şeyi söyledi geri gidin yazıyordu vurana kadar dedi ve abim finalde bombayı patlattı '' şimdi ben bu aracın esp sine tcs sine hepsini geç hava yastığına nasıl güvenicem ?''dedi acı acı gülmek dışında bir tepki veremedim.
Yalnız dün akşam başıma gelen bu olay bana şunu öğretti:
Soru
hüseyin ipek
Fiyasko diye başladım hakikaten de fiyasko bu.Dün abim ve iki arkadaş bir yerlerde oturup bişeyler içelim amacıyla atladık gittik iş park etmeye gelince arkadaşın birisi ''bunlar kendi kendine park ediyomuş doğru mu ''diyince evet dedim baktım trafik fln yok uygun bir yerde var bu iş için tamam dedim deneyelim .Ekrandan komutları takip ediyorum uygun yer bulundu, ileri gidin, geri gidin geri viteste geriye doğru usul usul gaz veriyorum tabi gözüm sadece ekranda hala geriye gidin komutu var birden küüüüüttt diye bir sesle kendime geldim.Şoke oldum desem yeridir arkadaki araca vurmuşum Allahtan yavaştım iki araçta da bi sorun yok.Ben vuruğa kırığa değil oto park asistanına takıldım kaldım.Araçta sadece ben olsam diyecem ki belki hata bende ama 4 kişi de aynı şeyi söyledi geri gidin yazıyordu vurana kadar dedi ve abim finalde bombayı patlattı '' şimdi ben bu aracın esp sine tcs sine hepsini geç hava yastığına nasıl güvenicem ?''dedi acı acı gülmek dışında bir tepki veremedim.
Yalnız dün akşam başıma gelen bu olay bana şunu öğretti:
''hiç bir donanıma güvenme''
hüseyin ipek tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
8
5
4
Popular Days
Ağs 10
24
Ksm 26
13
Ağs 19
8
Ağs 13
8
Top Posters For This Question
hüseyin ipek 15 posts
Yakup Ç. A. 8 posts
Hüseyin Saraç 5 posts
Cem Boneval 4 posts
Popular Days
Ağs 10 2013
24 posts
Ksm 26 2013
13 posts
Ağs 19 2013
8 posts
Ağs 13 2013
8 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Vuu bu soruyu görmemiş olayım. Sayın Hüseyin ipek, Otomatik park sistemi fren yapmıyor denemeden önce kullanım klavuzunu okuyun birde Kolay gelsin
hüseyin ipek
Evet tam olarak sorun bu..Sistem size komutlar veriyor sizde onlara güvenip geri geliyorsunuz ama size ileriye gidin komutu gelmiyor ne yazıkki..Aslında şahsi fikrim önemli bir yazılım problemi.Ancak
Tolga Başaran
ben arabanın içindeyken kendi kendine park etse ne olur etmese ne olur ...
Posted Images
Bu soruda 75 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap