Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195138 Değişmek çözüm değil ki. Takılan üründe aynısı. Hatanın düzeltildiği bir ürün olsa değişimin anlamı olur. Otosan da bunu biliyor ve gereksiz değişim yapmıyor. Bence önemli değil. Arkada oturan hiçkimse 'aaaa burası kararmış' demedi. Bendeki 2011'in 5. ayı üretilen bir araç ve matlaşma var. Sanırım demirin üstüne krom kaplamayı iyi yapamamışlar. Zamanla dış etken korozyon gibi etkenlerden alttaki demir tabakası ortaya belirgin olarak çıkıyor. Alüminyum olmadığından parlatında yine eski haline dönecektir. Tek çözümü krom kaplamaktır. Bunun içinde demirin üstüne 8 saat boyunca elektroliz ile bakır kaplandıktan sonra bakır yüzeyede krom kaplanmalı. Oldukça maliyetli olacak bu işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl Yazar comment_195496 Benim totalde 4 kez serviste parlatma işlemi yapıldı. Otosan bu uygulamaya daha ne kadar direnecek merak ediyorum. Hoş çok da umurlarında olduğunu sanmıyorum. Değişimi onaylamıyorlar. Yapılan işlem sonuç vermiyor. Alışmak en güzeli sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201312 yıl comment_195796 Degisseler bile cok gecmeden eski hallerine geri donecekleri icin bence otosanin yaptigi mantikli. Aslinda yapilmasi gereken o metallerin hammaddesinin degistirilmesi. Onu da ford yapacak. Otosandan sonra isteyecegiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl comment_195980 Değiştiren kimse yokmu arkadaşlar? var, diyoruz ya işte değişince de aynısı oldu sonra kestiler..Direkt bilgidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201312 yıl comment_196325 var, diyoruz ya işte değişince de aynısı oldu sonra kestiler..Direkt bilgidir. Varda, Bana şase numaraları lazım. Özelden gönderin ricası yaptık gelen bişi yok. Hack lemeyeceğiz arabaları endişeye mahal yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl Yazar comment_197515 makyajlı kasada değişeceğini de zannetmiyorum. fabrikanın elindeki o stok bitmeden değişim işi yaş fabrika yeni üretim kafalıklara geçtiğini nasıl biliriz oda uzmanlık sorusu işte. en güzeli sanayide parlatma-kaplama işini iyi yapan bir usta bulmak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201312 yıl comment_197707 Arkadaşlar merhaba benimde aracın ön koltuk kafalıklarında krom kaplamalarda sorun var. Bugün Ford müşteri hizmetlerini aradığımda servise götürmemi ve servisin göndereceği bilgi formuna göre değişim yapılıp yapılmayacağına karar vereceklermiş. Ben de bir koltuk firması çalışanı olarak Focus'ların başlık üreticisi olan firma İspanya da ki Vindcorr fabrikası ciddi anlamda başlık krom kaplam tedarikinde sıkıntıları var ben firma ile görüştüğümde hatayı kabul ediyorlar , fakat bunun Ford Türkiye tarafından talep edilmesi gerekiyor. Bu arada tüm arkadaşlardan ricam Sağ yolcu koltuğunu n alt tarafını kontrol etmesi sol koltuk komple siyah boyanmış iken sağ koltuk tam boyalı olmayan koltuk görebilirsiniz. Bunun içinde müşteri şikayeti oluşturulabilir. bu bölgede de paslanma görmeniz muhtemel dir Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201312 yıl comment_197708 Benim hiç dikkatimi çekmedi. bu sorun benim arabada var mı bir bakayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201312 yıl comment_197721 Bu demirleri dışarıda kalan bölümü kadar kestirip düzlettirsek, kökten gömsek içeri, sadece kafalık kalsa, demir yok olsa ne güzel olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201312 yıl comment_201801 Arkadaşlar merhaba benimde aracın ön koltuk kafalıklarında krom kaplamalarda sorun var. Bugün Ford müşteri hizmetlerini aradığımda servise götürmemi ve servisin göndereceği bilgi formuna göre değişim yapılıp yapılmayacağına karar vereceklermiş. Ben de bir koltuk firması çalışanı olarak Focus'ların başlık üreticisi olan firma İspanya da ki Vindcorr fabrikası ciddi anlamda başlık krom kaplam tedarikinde sıkıntıları var ben firma ile görüştüğümde hatayı kabul ediyorlar , fakat bunun Ford Türkiye tarafından talep edilmesi gerekiyor. Bu arada tüm arkadaşlardan ricam Sağ yolcu koltuğunu n alt tarafını kontrol etmesi sol koltuk komple siyah boyanmış iken sağ koltuk tam boyalı olmayan koltuk görebilirsiniz. Bunun içinde müşteri şikayeti oluşturulabilir. bu bölgede de paslanma görmeniz muhtemel dir Arkadaşlar bu hafta sonu Ford Otosan'ın isteği ile başlıklara parlata işlemi ve test yapıldı .Servisin yetkili ustası değişim talebinde bulunacağını ve bu tarz paslanmanın normal olmadığını rapor ederek Otosan'ın cevabını bekler durumdayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201312 yıl comment_201810 Otosan ile görüşmemde "kullanımına engel olmadığından" artık değişim yapılmadığını söylediler. Değişselerde aynısı oluyor çünkü. Ford o kısmı bir parlak olmayan bir metaldende üretebilirdi. Pas var mı ? Yok. Sadece kararıyor matlaşıyor. Aslında dedikleri doğru, o mekanizmanın çalışmasına engel değil, satılırkende krom kaplı kafalık boruları diye satılmadı. Oksijenle temas ettiği için zamanla kararması normal der ki birebir dedi bana Otosan yetkilisi, işin içinden çıktılar. 85 model araçlarda bile parlıyor orası bunu Otosanda biliyor. O cidden ufak bir sorun. Bence önemli olan bijon kapaklarının zamanla düşmesi, ses yapması en önemlisi düşüp bijon anahtarı ile açılamaz hale gelip, patlak lastiği değiştirememek !!! Heleki gece yarısı... Bu bijonları bile değiştirmediler Otosan'a sitem etmeme rağmen. Bende sattım, noter satış kağıdının fotoğrafını ve sırf bu sorun yüzünden sattığımı belirten bir metin ile Otosan'a yolladım. Belki dank eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201312 yıl comment_201824 "kullanımına engel olmadığından" artık değişim yapılmadığını söylediler. Değişselerde aynısı oluyor çünkü Otosanın bu söylediği çok mantıksız hafta sonu servise gittim bijonların bazılarının kapakları düşmüştü ve servis yenileriyle değiştirdi. Bu da kullanıma engel olan bir durum değil sadece göze hoş görünmüyor tıpkı koltuk kafalıkları gibi Demekki insanlar düşen bijonları garantiden değiştirmeye başlarsa bir süre sonra otosan bunlarıda kullanıma engel değil diye değiştirmeyecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201312 yıl comment_201878 Otosanın bu söylediği çok mantıksız hafta sonu servise gittim bijonların bazılarının kapakları düşmüştü ve servis yenileriyle değiştirdi. Bu da kullanıma engel olan bir durum değil sadece göze hoş görünmüyor tıpkı koltuk kafalıkları gibi Demekki insanlar düşen bijonları garantiden değiştirmeye başlarsa bir süre sonra otosan bunlarıda kullanıma engel değil diye değiştirmeyecek aksine büyük bir engel, Çağlarında yazdığı gibi kapağı düşmüş bijonu araçla gelen bijon anahtarıyla açamazsınız. Böyle bir durumda lastik patlarsa yolda kaldınız demektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201312 yıl comment_201879 aksine büyük bir engel, Çağlarında yazdığı gibi kapağı düşmüş bijonu araçla gelen bijon anahtarıyla açamazsınız. Böyle bir durumda lastik patlarsa yolda kaldınız demektir. Buna hiç dikkat etmemiştim Teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın