Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Öncelikle herkese iyi forumlar.Araçlarımızda 1'den 2 ye geçerken ki "tık" sesine alışmıştık fakat bendeki bu sesin çapı biraz genişledi. 1000 kmlik bir yolculuğa çıktım yolculuğun ortalarına doğru bu yeni sesle tanıştım.Şöyle ki vites değiştirirken ayağımı gazdan çekip istenilen vitese atıp tekrar gaza bastığımda tık diye bi ses geliyor.Aynı sesi diyelim ki 6. viteste basmış gidiyorsunuz ayağınızı gazdan tamamen çekip bir daha gaza bastığınızda da yapıyor.Benim aklıma şanzıman takozunun araya taş,çakıl vs bişi kaçmış olma ihtimali geliyor.Buna benzer bi sorun yaşayan ya da bu sorunla ilgili bi fikri olan var mı?Herkese teşekekürler.
Soru
ufuk özdemir
Öncelikle herkese iyi forumlar.Araçlarımızda 1'den 2 ye geçerken ki "tık" sesine alışmıştık fakat bendeki bu sesin çapı biraz genişledi. 1000 kmlik bir yolculuğa çıktım yolculuğun ortalarına doğru bu yeni sesle tanıştım.Şöyle ki vites değiştirirken ayağımı gazdan çekip istenilen vitese atıp tekrar gaza bastığımda tık diye bi ses geliyor.Aynı sesi diyelim ki 6. viteste basmış gidiyorsunuz ayağınızı gazdan tamamen çekip bir daha gaza bastığınızda da yapıyor.Benim aklıma şanzıman takozunun araya taş,çakıl vs bişi kaçmış olma ihtimali geliyor.Buna benzer bi sorun yaşayan ya da bu sorunla ilgili bi fikri olan var mı?Herkese teşekekürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
3
2
2
2
Popular Days
Tem 11
7
Ağs 3
4
Tem 13
4
Tem 14
4
Top Posters For This Question
Faruk Çevik 3 posts
H. Cenk 2 posts
Doğan Kurban 2 posts
ufuk özdemir 2 posts
Popular Days
Tem 11 2013
7 posts
Ağs 3 2016
4 posts
Tem 13 2013
4 posts
Tem 14 2013
4 posts
Popular Posts
Bekir B.
Yani şimdi aracı bir test edelim deyip sonra bildiğin kapalı bir alana yere gidelim demek bilemedim şimdi :)
Doğan Kurban
Abi benzer bişeydi ama bende şöyleydi. Sol ön tekerden sürtme sesi vardı frena bastıkça artıyordu. Serviste test sürüşüne çıkınca mutlaka kapalı alanda denet. Dışarıda ses duyulmuyor sanırım
Hasan Şahin
Bendede var aynısı sıkıntı etmeyin bence forda binen müziğin sesini açar derler... Duymamazlıktan geliyorum ben...
Bu soruda 31 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap