Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar aracımla 1.000 km yi devirmeme az kaldı şu ana kadar sıkıştırmasın yormadım aracı. Nerde hangi vites dediyse uydum fakat sizlerin tavsiyelerini bekliyorum aracımın hantal olmaması için devir ibresini zorlamalımıyım?
Zorlarsam hangi devirde hangi yol koşulunda kullanmalıyım ?
Önceki aracım 1.6 ti vct idi motor zarar görmesin diye sıkıştırmamıştım 90bine kadar sürdüm aynı aracı alan arkadaşım aynı yolda 215km hız görürken benim önceki focus 200ü geçmiyordu.
Bu yüzden ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yabancı bir forumda hatırladığım kadarıyla şöyle bir ifade okumuştum ' drive it like you stole it, if you want it to be fast '
Türkçe meali ' aracının hızlı olmasını istiyorsan, onu çalmış gibi hızlı kullan'
Soru
Hasan Şahin
Arkadaşlar aracımla 1.000 km yi devirmeme az kaldı şu ana kadar sıkıştırmasın yormadım aracı. Nerde hangi vites dediyse uydum fakat sizlerin tavsiyelerini bekliyorum aracımın hantal olmaması için devir ibresini zorlamalımıyım?
Zorlarsam hangi devirde hangi yol koşulunda kullanmalıyım ?
Önceki aracım 1.6 ti vct idi motor zarar görmesin diye sıkıştırmamıştım 90bine kadar sürdüm aynı aracı alan arkadaşım aynı yolda 215km hız görürken benim önceki focus 200ü geçmiyordu.
Bu yüzden ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yabancı bir forumda hatırladığım kadarıyla şöyle bir ifade okumuştum ' drive it like you stole it, if you want it to be fast '
Türkçe meali ' aracının hızlı olmasını istiyorsan, onu çalmış gibi hızlı kullan'
Sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
4
4
4
Popular Days
Tem 6
14
Tem 8
8
Tem 7
6
Tem 9
4
Top Posters For This Question
Cem Boneval 11 posts
Mertcan Çelik 4 posts
emir hacımustafaoğlu 4 posts
Hasan Şahin 4 posts
Popular Days
Tem 6 2013
14 posts
Tem 8 2013
8 posts
Tem 7 2013
6 posts
Tem 9 2013
4 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Sana öyle geliyor...
Cem Boneval
Motorun zorlanarak daha performanslı hale gelmesi konusu bence şehir efsanesinin ötesine geçemez. Bireysel izlenimlere dayana kanaatlerin bilimsel bir kanıtı yok. Ayrıca bu izlenimlerin tam tersini
Sabri Özer
Nasil yani ? Simdi Bmw 120d 184 bg 380 tork. Focus 1.6 EByi gecemez mi ? Paramparca eder gider gelir yine gecer. Olay sadece yuksek devire cikabilmek degil.
Bu soruda 43 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap