Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 En Çok Hangi Motoru Sattı ? (Ti-Vct , Ecoboost,tdci)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar 1.0 ecoboost yada 1.6 atmosferik almayı düşünüyorum.merak ettiğim şey şu.acaba ford focusta en çok hangi motors atılıyor.bununla ilgili   bilgisi olanlar paylaşbilir mi acaba ?

Faruk Çevik tarafından düzenlendi

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 23,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Konuyu açış nedeninle bağlantılı olduğu için yazıyorum... Soru kabaca şu: Hangi motor en ekonomik ve verimli kullanılabilir. Tüm yakıt çeşitleri arasında en sorunsuz kullanılabilecek olanı benzindir

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Dizel konusunda o kadar emin olmazdım, Ti-Vct filolarda da bayağı satılıyor. Yakındır rakamlar. 1.0 EB hızlı giriş yapamaz bizimkisi gibi tutucu bir piyasaya,ama hızlı yükselişte olduğunu söylemek mü

• Faruk Çevik
    Faruk Çevik

önceki aracım dizeldi.gerçekten alırsın dizel tımanırsın güzel dedirtti

Yanıtlama zamanı:

tabiki dizel dir .Zaten Tr de satılan araçların çoğunluğu dizel dir ,çoğu markalarda son bir kaç yıldır durum böyle..Akaryakıt fiyatları böyle giderse  benzinli araca binen kalmayacak ,benzinli alanlarda lpg taktıracak aracına !

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tabiki dizel dir .Zaten Tr de satılan araçların çoğunluğu dizel dir ,çoğu markalarda son bir kaç yıldır durum böyle..Akaryakıt fiyatları böyle giderse  benzinli araca binen kalmayacak ,benzinli alanlarda lpg taktıracak aracına !

dizel araç kullananlar 8 kat arttı deniyor Türkiye de.acaba dedim bu ecoboost hızlı bir giriş yapmışmıdır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

birde ecoboost ta benzinli yalnız başlık yazarken atmosferik ,ecoboost ,tdcı diye ayırsaydınız daha uygun olurdu

cahiiliğime verin :) evet ecoboost benzinli

Yanıtlama zamanı:

İçerik Düzenlenmiş olduğu için GEREKSİZ iletiler kaldırılmıştır.

Daha dikkatli olmanız dileğiyle. Not: Gereksiz konu dışı ifadeler devam ederse uyarmaksızın konu silinir

Yorum: Tabi ki dizel tartışılmaz.

Yanıtlama zamanı:

Dizel konusunda o kadar emin olmazdım, Ti-Vct filolarda da bayağı satılıyor. Yakındır rakamlar.

1.0 EB hızlı giriş yapamaz bizimkisi gibi tutucu bir piyasaya,ama hızlı yükselişte olduğunu söylemek mümkün.

En azından artık Ford'un satıcıları ve servis elemanları makineye inanmaya ve güvenmeye başladılar, bundan sonrası daha kolay.

Yanıtlama zamanı:

2013 hedefi 1500 adet eb satmakmış.. eb derken sanırım motor olarak o adete ulaşmak yani b-max de fiesta da dahil bu sayıya..

Türkiye deki tüm ithal satışlarına bakarsak ford un ilk 6 ay 24, yıllık 50.000 desek 1500 adet bayağı az..gelecek 1-2 yıl eb olan ilgiyi gösterecektir.

atmosferik bitince ford bezinli almayı düşünenler zaten eb a mahkum kalacaklar :), vw cilerin tsi ye kaldığı gibi.. bakın tüm benzinli vw ler tsi oldu sanırım.

vw de dizel benzinli farkı en az 10.000 tl.. tsi almak çoğu kişiye mantıklı geliyor.. kafanızda hala çok soru işareti varsa eb ye, orta donanım veya full jetta alabilirsiniz, 1.2 tsi..

http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/674/2013%20Toplam%20RS.pdf

Yanıtlama zamanı:

2013 hedefi 1500 adet eb satmakmış.. eb derken sanırım motor olarak o adete ulaşmak yani b-max de fiesta da dahil bu sayıya..

Türkiye deki tüm ithal satışlarına bakarsak ford un ilk 6 ay 24, yıllık 50.000 desek 1500 adet bayağı az..gelecek 1-2 yıl eb olan ilgiyi gösterecektir.

atmosferik bitince ford bezinli almayı düşünenler zaten eb a mahkum kalacaklar :), vw cilerin tsi ye kaldığı gibi.. bakın tüm benzinli vw ler tsi oldu sanırım.

vw de dizel benzinli farkı en az 10.000 tl.. tsi almak çoğu kişiye mantıklı geliyor.. kafanızda hala çok soru işareti varsa eb ye, orta donanım veya full jetta alabilirsiniz, 1.2 tsi..

http://www.odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/674/2013%20Toplam%20RS.pdf

hocam sizin araç ne kadar yakıyor? vw nin 1.2 tsi golflerini baya methediyolar bu konuda..

Yanıtlama zamanı:

Ti.vct kullanmış biri olarak kesinlikle önermem önceki focusum 1.6 ti vct 115 hp idi tabi benzinle binmek ne mümkün LPG takırmışım

Yetkili serviste 90.000 de sübapları eritti servis 3.500 isteyince 1100 liraya özel serviste yaptırdım. Yeni dövüş alırken yanına bile yaklaşmadım ne olursa olsun dizeli tek geçerim

Edit: cepten bağlandığım için focus dövüş diye çıktı pardon

Yanıtlama zamanı:

Ti.vct kullanmış biri olarak kesinlikle önermem önceki focusum 1.6 ti vct 115 hp idi tabi benzinle binmek ne mümkün LPG takırmışım

Yetkili serviste 90.000 de sübapları eritti servis 3.500 isteyince 1100 liraya özel serviste yaptırdım. Yeni dövüş alırken yanına bile yaklaşmadım ne olursa olsun dizeli tek geçerim

Edit: cepten bağlandığım için focus dövüş diye çıktı pardon

Neyi önermiyorsunuz LPG mi ?

Yoksa ti-vct tdci dan çok çok çok daha sorunsuz. LPG ile aracın anasını ağlattıktan sonra geç bulanan doğru kararın sonucuna motor ne yapsın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

admin LPG ile aracın anasını ağlatmak diyorsunuz ancak benzinli kullanmakta zor.ekonomik olarak zorlar.ben de düne kadar aynı şeyi yapmayı düşünüyordum.bu şartlarda ti-vct kullanmak her babayiğin harcı değil.

Yanıtlama zamanı:

lpg zaten focus 3 için doğru bir tercih değil..lpg yerine en güzel tercih focus 3 için  ecoboost 1.0 motordur..yada dizel alacaksın."Alırsın dizel,tırmanırsın yokuşları güzel "

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.