Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Torpidosu Nasıl Sökülür ? Aux çıkışı Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Evvettt, teşekkürler..

iPod veya iPhone varsa mükemmel ses alırsın, diğerleri ile pek alamazsın :P

İPhone ile kullanacağım zaten:)

Peki son olarak bu kablo torpidodan çıkınca (malum telefonu yanıma alacağım) torpido nasıl kapanacak :)

• Yanıt 69
  • Görüntüleme 59,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mevlüt Aksoy
    Mevlüt Aksoy

Bu gün diğer forumlarda gezinirken, bu konuyla ilgili bir arkadaşın yazısını gördüm belki faydalı olur diye buraya aktarıyorum. Mesajı yazan:S_SELCUKCOBAN "ARKADAŞLAR 2008 FORD FOCUS 1.6TDİ COL

• Belen Yalçın
    Belen Yalçın

Ben double dyne dvd-nav takmadan önce inat edip o kabloyu buldum ve bağlantılarını yaparak aktif duruma getirmiştim.Başka bir forumda paylaşım yapmıştım.Link vereyim diyeceğim ama sanırım yönetim izin

• Kubilay Özgüçlü
    Kubilay Özgüçlü

2006 Focus TDCI Trend aracımda torpidoyu az önce söküp baktım. Sol üst köşede elektrik bandıyla bantlanmış kırmızı bir soket gördüm ama 4lü mü 6lı mı saymadım. Zaten biraz sağında bir soket daha var.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Şimdi ben aux tan mp3 playerı nasıl bağlayacağım tam anlayamadım, nasıl bir kablo olacak ve nereden temin edebiliriz ?

USB üzerinden bağlamayı deneyin. Ben iPod bağladım, 120 gb hard disk bağladım. Direksiyon kumandaları çalışıyor.

Edit:Pardon arabaya bakmamışım.

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İPhone ile kullanacağım zaten:)

Peki son olarak bu kablo torpidodan çıkınca (malum telefonu yanıma alacağım) torpido nasıl kapanacak :)

Telefonu elime alıp direk kapatıyorum, hafif eziliyor ama bişey olmuyor :D devamm :)

engin abi usb yok.araç f2.5

Yanıtlama zamanı:

USB üzerinden bağlamayı deneyin. Ben iPod bağladım, 120 gb hard disk bağladım. Direksiyon kumandaları çalışıyor.

USB girişi yok malesef benim arabada :(
Yanıtlama zamanı:

Telefonu elime alıp direk kapatıyorum, hafif eziliyor ama bişey olmuyor :D devamm :)

engin abi usb yok.araç f2.5

Tamamdır, teşekkür ettim.
Yanıtlama zamanı:

Sony 6' cd li cihaz alarak uzun soluklu müzik dinleyebilme ihtiyacımı karşıladım.Çok güzel oldu.Mp3' e çok sıcak bakan bir insan değilim.Zira seste kalite kaybı oluyor.Şimdi aklımda olan kolonların değişimi var.Söktürüp yerlerine (içine tabiki) Bang & Olufsen hoperlör taktırmayı düşünüyorum.Fiyat araştırması içindeyim şu sıralar.

Yanıtlama zamanı:

Bu işlere meraklı bir arkadaşım var, onunla beraber projelendirmeye çalışıyorum.Bang & Olufsen olmaz ise ikinci seçenek olarak 4 çift BOSE var az kullanılmış olarak bir arkadaşta.İki markadan birisinin olması için çok istekliyim..Bakalım kısmet..

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2010 titanium araçtada var mı aynımı acaba??

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

aux için dişi cak yerine direk 5-10 cm sarkacak şekilde erkek cak takılsa olur mu nasıl olur?

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
5 July 2011 - 22:20 tarihinde, O. Fatih Yurter yazdı:

Bugün uğraştım arkadaşlar aux çıkışını bulmak için. 2008 collectionda aux çıkışı yok ama tesisat döşeli sadece çıkışı yapmamışlar.

Aux jak'ı hangi kabloya bağlanır onu çözemedim fotoğraflarda mevcut üst sağda kablolardan biri ama anlayamadım çok karışık bilenler varsa yazarsanız sevinirim.

Burdaki plastik hassas yavaşça yukarda itilerek açılıyor. Altında vida var. Toplam 7 tane vida ile tutturulmuş zaten.

Sökmesi ve takması kolay. Takarken Haznesi direk oturtup takmayın. Hemen üstteki fotoğrafta kapağın tırnakları var dışarda kaldı ben tekrar sökmek zorunda kaldım smile.gif

Takarken kapağı hafif kaldırıp öyle oturtmak gerekiyor. İçerisi çok karışık ben anlamadan kapattım tekrar biggrin.gif

acaba bu aux girişi 2006 trend lerde mevcut mu?bilginiz var mı?

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bişey sormak istiyorum,

Ford şimdi collection paketinde torpido altına kadar tesisat çekip,trendlerde hiç mi tesisat çekmemiş ?

Anlam veremedim :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar 2007 trend modellerinde de bu tesisat mevcutmu?

Yanıtlama zamanı:

Bugün torpidoyu söktüm bahsedilen 4 lü soket yok sadece 6 lı soket var. Başka bir sitede okuduğuma göre teybin arkasında soket çıkışı varmış ordan tesisat çekilmesi gerekiyomuş yapanlar var. Ses sistemi montajı yapan biyere sordum o da arkada öyle bi soket yok dedi kafam karıştı başka bi elektrikçi de teybi sökmeye çalıştık çıkaramadı artık başka biyerde söktürecem.

Yanıtlama zamanı:

musa bey cd 6000 lerde eğer aux torpidoya kadar çekilmemişse cd çaların arka tarafından kablo ile aux çıkışı alınabiliyor.İyi bir elektronikçi hallediyor meseleyi...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.