Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emre B.

Üye
  • Toplam İleti

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emre B. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    '10 Focus TDCI Titanium
  • Meslek:
    Serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

639 profil görüntüleme

Emre B.'s Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

10

Toplam Beğeni

  1. Aynı sorun 1 ay önce bende de oldu perşembe ve cuma tekleyerek çalışan aracıma cumartesi baktırayım diyordum ki cumartesi araç çalışmadı, AC Delco için 300 civarı bir rakam verdiler bir de Focusun akü bölmesine her akü girmez dediler, söküp baktım üzerindeki 60 amperlikti olacak akülerin Ac Delco, Mutlunun 66 amperliği ve İncinin 75 amperliği olduğunu bunların tam Focusun akü haznesine girecek kadar yassı olduğunu söylediler . Bende fiyat olarak en düşük amper olarak 75 ile en yüksek ve marş basma gücü 700 ile en yüksek olan inciyi tercih ettim, 1 aydır kullanıyorum şimdilik bir problem yok.
  2. Bende sorayım balatalar bitmek üzere, Bosch ve Motorcraft var diyorlar ama Motorcraftların sahtesi çok o kadar para vermeyin Bosch iş görür die duydum. Ne tavsiye edersiniz?
  3. Evet Cem Abi, bende biliyorum konuştuğumuzu ama 3 gün önce aradım servisi getireyim diye, ısrarla gerek yok dediler arıza ışığı yanmadan
  4. Peki servislere 45 binde geleyim mi diye sorduğumda neden ısrarla yok lamba yanarsa gelin diyor ? Sorun çıksın da daha çok para kazanalım diye mi ? Bir de benim araba şu anda 45 binde gidip ısrarla şu ford servislerine satılan makineye bağlayıp temizleyin mi diyeyim ?
  5. Ford periyodik bakım tablosunda 45.000 bakımında DPF Temizlik Uygulamasından söz ediliyor ve Eski Focus 1.6L TDCI 109ps, aDPF zorunlu, diğer araçlar için tavsiye edilmektedir diyor. Benim araç 2010 model ama zorunlu mu değil mi anlamadım, servisi aradım gerek yok hata verdiğinde temizletirsin diyor.
  6. Ön koltukların arka taraflarında da airbag etiketi var yani 8 mi oluyor ?
  7. Hocam anladığım kadarıyla Ford uyartı vermiyor malesef ve iki olasılık var: Birincisi araç için zararlı değil ve tekrar çalıştırınca müsait bir zamanda kaldığı yerden devam ediyor (devam ettiği kesin de zararı var mı bilemiyorum). İkincisi zararlı ve yakın zamanda bizi kötü sürprizler bekliyor.
  8. Eski nesil mi yeni nesil mi olduğunu nasıl anlayabiliriz? 2010 model aracım anahtarsız çalıştırma yok, 2009'da gelenlerden.
  9. Ankaradaki tüm servsilere sordum 45 binde temizlik varmış diye ancak hepsi bu işten bihaber Dpf nedir bildiklerinden bile emin olmamakla birlikte, bana verdkleri cevap: dpfnin bakıma ihtiyacı olursa zaten ekranda hata mesajı alırsın, o zaman gel.
  10. Cem Hocam, bu filtre 90 bin km'de değişecek diyorlar, sıvı değişimini geçtim de bu değişim kesin mi? Bu konuda bir bilginiz var mıdır ?
  11. Hocam renk koduna gerek yok, önüne gelen ilk boyacıya git anında sana focus aytozu grinin renk kodunu ezbere söyler, ben gittim ordan biliyorum
  12. Bence de özellikle Otosan'la iletişime geçin ve elinizden geleni yapın, bu resmen insanlarla dalga geçmek.
  13. Aslına bakarsanız bence otosana şikayet ederseniz cebinizden hiç para çıkmayabilir, çünkü sizin suçunuz yok 600 kmde bozulan turbo kesin çıkmadır. Buna benzer bir durumda arkadaşımın vw aracının dsg şanzımanı arızalandı 3000 lira civarında hasarı garantiden yapmışlar ama saçma sapan bir iki parça söyleyip bunlar için 1000 lira ödeme yapmanız lazım demişler, arkadaşım geri adım atmayınca ve tehdit edince yaptılar ücretsiz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.