Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Focus Torpidosu Nasıl Sökülür ? Aux çıkışı Hakkında

Recommended Posts

musa bey cd 6000 lerde eğer aux torpidoya kadar çekilmemişse cd çaların arka tarafından kablo ile aux çıkışı alınabiliyor.İyi bir elektronikçi hallediyor meseleyi...

Bende halledecem inşallah da şu teybi bi sökebilseydim iş sebebiyle ilgilenemedim haftasonu artık :)

Torpidonun arkasından kolumu soksam o teybin arkasına yetişmezmi ya :)

• 4 months later...

2006 Focus TDCI Trend aracımda torpidoyu az önce söküp baktım. Sol üst köşede elektrik bandıyla bantlanmış kırmızı bir soket gördüm ama 4lü mü 6lı mı saymadım. Zaten biraz sağında bir soket daha var. Parça için Ford yetkili servisini aradım. Ellerinde yokmuş sipariş ettim cumartesi gelir dediler. Umarım çalışır. Bu forda gıcık olmaya başladım. Her şeyin tesisatı var sonu yok. Ayak aydınlatması için duy var ampul yok şaka gibi. 2 ampul en fazla 5 lira olsun. Taktırdım süper oldu. Umarım bu AUX olayı da çalışır. Teyp 6000CD . Büyük olasılıkla çalışır. Ayrıntıları işi bitirince yazarım.

Not: AUX ses çıkış parçası/jackı 25 TL dediler (Servis fiyatı)

Benzer modelde çalıştırmayı başaran varsa lütfen yazsın

Edited by Kubilay Özgüçlü
  • Like 2

• 2 months later...
  • 2 months later...

Merhabalar,

torpido söküm fotolarını ben göremiyorum bir türlü yeniden upload etme yada alternatif link vermeniz mümkünmüdür?

Buyurun üstadım. Bağlantıdaki entry'de, AUX PIN'inin de çıkışının da fotoğrafı mevcut. Cihazda PIN takılı değilse altta bir şema var. Ola ki soket takılı değilse ve elektronikçiye bağlantı yaptırmayı düşünürseniz şemadan yardım alabilirsiniz ya da ikinci bağlantıdan nasıl bir şey olduğuna dair fikir edinebilirsiniz.

Ford 6000CD için AUX PIN:

http://tr.aliexpress.com/item/For-Ford-CD-6000-AUX-In-Cable-Audio-Input-Adaptor-Lead-MP3-for-iPod-for-iPhone/1961602997.html

• 4 months later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...