Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mercedes-Benz Cla

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Clio ile aynı ekran olduğuna emin misiniz? Ekranın çıkıntılı durması bence de hoş değil.

Arkası F3'ten dar mı? Birde bu araba 120 bin etmez bence.

Aynı eminim hatta teste çıktığım kişide aynı olduğunu söyledi.  focustan genel anlamda dar. Focus bu arabalardan c sınıfı olarak anlayış olarak önde

• Yanıt 86
  • Görüntüleme 11,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kim nederse desin YILDIZı yeter.   evet sonuna kadar fanatik mercedesçiyim. Mercedes olsun gerisi umrumda değil

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Konu biraz sulanmış son dönem.(taşıdım iletilerinizi) 2 haftadır yollarda görmeye başladım bu arabayı. Bana Doğan görünümlü Şahin gibi geldi. Tasarımını özellikle arkadan hiç beğenmedim. Boyuna posuna

• Ben arabaya araba demem araba benim olmayınca...:):)):)):

Yanıtlama zamanı:

dikkatli incelemedim ancak daralarak giden omuz çizgisinden dolayı dar duruyor.

Zaten 37 kiloyum. :) Birtek fiyat sorunu var işte. 65'e bıraksınlar alalım. :D

Aynı eminim hatta teste çıktığım kişide aynı olduğunu söyledi. focustan genel anlamda dar. Focus bu arabalardan c sınıfı olarak anlayış olarak önde

Malzeme kalitesi Focus ile kıyaslayınca nasıl?

Yanıtlama zamanı:

ben 122lik benzinli otomatik kullandım, eski A3ten ve focustan daha kötü bir his uyandırmadı sürüş olarak.

Ben mercedes düşmanı değilim ama. insalarıda salak yerine koymamak lazım bildiğin renault diyesim geliyor özellikle a serisine. 

Yanıtlama zamanı:

Ben mercedes düşmanı değilim ama. insalarıda salak yerine koymamak lazım bildiğin renault diyesim geliyor özellikle a serisine. 

o zaman ben salağım ki aradaki farkı hissetmemişim :)

ayrıca A serisi HB F3ten dar değil yine benim ve arkadaşımın gözlemi.

Yanıtlama zamanı:

Sırf Renault motoru var diye araba Renault olamaz bence. O zaman dizel Focus'lar da Peugeot?

Yanıtlama zamanı:

Zaten 37 kiloyum. :) Birtek fiyat sorunu var işte. 65'e bıraksınlar alalım. :D

Malzeme kalitesi Focus ile kıyaslayınca nasıl?

Tasarım değişik zaten ama kaliteli bir iç mekan derseniz focustan 1 kademe öndedir ama focusun sürüş karakterinin yanından geçemez.Yeni A3 ten çok daha kötü  

Yanıtlama zamanı:

A serisi dışardan tavanı basık gözüküyor biraz ama içerden nasıl bilmem.

Yanıtlama zamanı:

Estağ. kimseye salak demek gibi bir derdim yok. aradaki farkı anlayacak kadar renault kullanmamışsınızdır belki bilemem. Focustan dar olduğu kesin.

https://www.youtube.com/watch?v=WTzdd_9fzQA

Sırf Renault motoru var diye araba Renault olamaz bence. O zaman dizel Focus'lar da Peugeot?

PSA'nın %60'ı Ford mühendisleri tarafından geliştiriliyor diye biliyorum. Peugeot'un dizeli kurban olayım.

Yanıtlama zamanı:

Estağ. kimseye salak demek gibi bir derdim yok. aradaki farkı anlayacak kadar renault kullanmamışsınızdır belki bilemem. Focustan dar olduğu kesin.

PSA'nın %60'ı Ford mühendisleri tarafından geliştiriliyor diye biliyorum. Peugeot'un dizeli kurban olayım.

dediğim gibi sadece benzinlisini kullandım renoyu ise hiç sevmem çocukken biraz ilk kasa symbol kullanmışlığım var 1 haftada megane 2 kullanmışlığım var benzinli. videoda ise focus olmadığından izlemedim, genişlik benim için kriter değil ancak bizim gözlemimiz o şekilde oldu, ben koltuğu dayarım arkaya öyle kullanırım, arkadaki genişliğide özellikle sordum arkadaşıma oda focustan dar olmadığını söyledi.

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

dediğim gibi sadece benzinlisini kullandım renoyu ise hiç sevmem çocukken biraz ilk kasa symbol kullanmışlığım var 1 haftada megane 2 kullanmışlığım var benzinli. videoda ise focus olmadığından izlemedim, genişlik benim için kriter değil ancak bizim gözlemimiz o şekilde oldu, ben koltuğu dayarım arkaya öyle kullanırım, arkadaki genişliğide özellikle sordum arkadaşıma oda focustan dar olmadığını söyledi.

Aynı düşünceyi paylaşıyorum. A200 sürdüm oda aynıydı alacak olan varsa uzun soluklu bir düşünsün. parasını sonuna kadar hak etmeyen bir araba.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşların büyülenmiş ondandır.Dar mercedes. Gerçi sen doğru pozisyonda oturduğun için focus dar geliyordur onlara :D:zha: 

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşların büyülenmiş ondandır.Dar mercedes. Gerçi sen doğru pozisyonda oturduğun için focus dar geliyordur onlara :D:zha:

CLK kullanan birisi Adan büyülenmez kullanmak istemedi bile :)

Ben doğru pozisyonda oturmuyorum valla :D doğru pozisyondan 4-5 cm daha gerideyim :) o arkadaşımın focusta benim arkama oturması mümkün değil, ufak tefek arkadaşlar oturabiliyor ancak onlarda inip binerken sığamıyor :D

Yanıtlama zamanı:

CLK kullanan birisi Adan büyülenmez kullanmak istemedi bile :)

Ben doğru pozisyonda oturmuyorum valla :D doğru pozisyondan 4-5 cm daha gerideyim :) o arkadaşımın focusta benim arkama oturması mümkün değil, ufak tefek arkadaşlar oturabiliyor ancak onlarda inip binerken sığamıyor :D

Abi ben senin arkana her şekil sığardım da şoför koltuğunun arkasında oturma gibi bir huyum yoktur. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.