Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Peugeot'dan Değişik Bir Soluk: Yenilenmiş 308

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Daha önce de belirttiğim gibi C segmentine yeni bir soluk getireceği kesin. Peugeot tutkunları olasılıkla coşku ile karşılıyordur. Sınıfın eskimeye başlayan yüzlerie yenilik gelecek, sade ve fakat şık tasarımı bence beğenilecek. Sadeleştirilmiş ve monitör üzerinden kontrollü kokpit yapısı birkaç seneye kalmaz tüm araçlarda boy gösterecek, bu bağlamda ilerici bir çizgide diyebiliriz. Motor gamı da fena değildi Peugeot'nun. Başarılı olacak diyorum. Yüksek yerleşimli göstergelerin belli sürüş pozisyonlarında direksiyon tarafından perdelenmesi söz konusu olacaktır, almadan mutlaka denemek lazım.

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Peugeot B ve C sınıfındaki araçlarındaki biraz abartılı kaçsa da "tuhaf" tasarımını sona erdiriyor gibi görünüyor. 301 ile başlayan ve 208'de de kendini gösteren dinamik yüz daha hoş, bu şimdi yeni 3

• Konsoldaki ekran ankastre ocak gibi gozukuyor.

• Ben hiç beğenmedim orta konsol yeni Leon ile aynı..

Yanıtlama zamanı:

Cam ile kaputun açısı değişmiş cam dik gelirken kaput eski modellere göre(307,308) daha düz gelmiş pejolarda en çok dikkat ettiğim şeydi malesef ben beğenmedim :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cam ile kaputun açısı değişmiş cam dik gelirken kaput eski modellere göre(307,308) daha düz gelmiş pejolarda en çok dikkat ettiğim şeydi malesef ben beğenmedim :D

Beğeniyi bir kenara bırakırsak, eminim ki rüzgar tüneli çalışmalarında yeni tasarım eskilere göre aerodinami açısından daha başarılıdır.

Yanıtlama zamanı:

Araba diye kapımın önüne koymam ! (Bütün modelleri için geçerli)

Yanıtlama zamanı:

Peugeot otomatik vites hız sabitleme ve benzeri donanımları en uygun fiyata alabileceğiniz yakışıklı, dandik ve sigorta-kasko değerleri maximumda çıkan bir araçtır.

Ben kendisine böyle bakıyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.