Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164692 Demek istediğim şey de şu bu araçlar ticari amaçlı üretiyor eğer satışı hedefleri tutmazsa yenilik gelir yoksa neden gelsin ? Dünyada en çok satan model olmuş demekki belli kısmın gözlerinin beğenisi ile olmuyor. Demekki C segmentinde Focus lidermiş ama benim haberim yokmuş... hoş haberim olsa da değişen bir şey olmaz... Focus yine Focus yani ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164693 Ee bu Samed'in beğenmesini gerektirmezki? Bence focus3 ün içi dar mesela? Kim beğenmeli dedi ki ? Ben sadece ticari olarak kayıp olmadan yenilik gereksiz diyorum. Bu kadar basit heryere çekmeye gerek yok yani. Siz üretici olursanız beğeniye göre değişebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164697 yahu beğenen focus alsın , peugeot alsın , renault alsın ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164699 yahu beğenen focus alsın , peugeot alsın , renault alsın ... Doğru söze ne hacet. Gerçi ben Maserati beğeniyorum ama Focus'a biniyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164701 Burda da bir Garry Neville durumu var hayırlısı bakalım. Güneşte patlama falan mı oldu acaba? Ya da Mars'ın etkisi midir bilmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl Yazar comment_164706 Dünyada en çok satan model olmuş demekki belli kısmın gözlerinin beğenisi ile olmuyor. Ben de şunu diyorum: Belki eleştirilere kulak verseler şu andakinden de çok daha fazla satacaklar, yani en iyi olmak geliştirmeye engel teşkil etmemeli. Ayrıca milyonlarca at sineği konuyor diye at pisliği makbul sayılamaz değil mi, yani tek başına çokluk bir kriter olmamalı? Bence focus3 ün içi dar mesela Aslında rahatsız değil ama o dış ölçülere bu iç ölçüler "gelişmiş" bir tasarım için yetersiz gerçekten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164708 Ayrıca milyonlarca at sineği konuyor diye at pisliği makbul sayılamaz değil mi teşbih güzel ama , sineklerin tarafından bakarsanız ; misal ferrariye konun deseler at sineklerine ; bizim için at boku neyse onlar içinde ferrari o olur kanımca Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164710 Ben de şunu diyorum: Belki eleştirilere kulak verseler şu andakinden de çok daha fazla satacaklar, yani en iyi olmak geliştirmeye engel teşkil etmemeli. Ayrıca milyonlarca at sineği konuyor diye at pisliği makbul sayılamaz değil mi, yani tek başına çokluk bir kriter olmamalı? Aslında rahatsız değil ama o dış ölçülere bu iç ölçüler "gelişmiş" bir tasarım için yetersiz gerçekten. Sende FIII kullanıon die bu kadar rahat söylüyosun dimi bunları yoksa fena malzeme çıkarda burdan Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164713 Burda da bir Garry Neville durumu var hayırlısı bakalım. Güneşte patlama falan mı oldu acaba? Ya da Mars'ın etkisi midir bilmem. Boylece tip litareturune Gary Neville Sendromu diye bir kavram kazandirmis olduk... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164737 Doğru söze ne hacet. Gerçi ben Maserati beğeniyorum ama Focus'a biniyorum Walla bende wak beğeniyorum işte...:::):)::) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164743 Dış tasarım olarak bence de mevcut kasasına göre daha hoş duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164748 Tasarimi begenip begenmemek farkli bir konu. Benim bahsettigim ise ergonomik hata. Dashboard u o kadar uzun yapip icini daraltmasalardi, ya da kapi trimlerini bu kadar kalin yapmak icin ugrasmasalardi o arabanin ici cok daha genis olurdu.. Focus2 yi focus 3 ile toplasan bir tane focus1 etmez benim gozumde.. Bugun 1.6 dizel focus1 ciksa gider alir binerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164755 Konfor ve "prestij" değil de sürüş karakteristikleri ve güvenlik ön planda olsaydı ekranlar değil Head Up Display sistemleri gelişirdi bence 208'in abisi, idare ederden hallice olmuş görünüm olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174643 Gerçeği de üretildi buyrun. Ne düşünüyorsunuz ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın