Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Her İki Dakikada Bir Yeni Fiesta Satılıyor (İlk Çeyreğin En Çok Satanı!)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Avrupa küçük araç sınıfında 2013 ilk çeyreğini de lider olarak kapatan Yeni Fiesta her iki dakikada bir adet satılmakta. :yeah:

• JATO Dynamics* tarafından açıklanan rakamlara göre Avrupa'nın Mart ayında ve 2013 yılının ilk çeyreği için en çok satan küçük arabası ve Avrupa'da genel olarak ikinci en çok satan otomobil oldu.
  • Avrupa müşterileri Mart ayında 41.600'den fazla Yeni Fiesta alarak her iki dakikada bir adet satış gerçekleştirdi. İlk çeyrekte ise toplam 77.800'den fazla satış yapıldı. 
  • Geleneksel 19 Avrupa ülkesinde bu sınıf için Ford pazar payını % 1.2 arttırmış oldu.
  • Her 4 kullanıcının 1'i 2012 yılın motoru () ödülünü alan 1.0 EcoBoost motoru tercih etti. Kullanıcıların % 60'dan fazlası ise SYNC ile Acil Yardım Asistanını araçlarında tercih etti.

Her 100 saniyede 1 Fiesta :yeah:   Üretimdeki yaşanabilecek aksaklıklar ile kaybedilen rakamları düşünmek zorlayabilir :)

Yeni Fiesta Hakkında Diğer Detaylar İçin: Fiesta

post-1-0-06255500-1368433651_thumb.jpg

* JATO Dynamics rakamları Avrupanın 30 ülkesini içerir. Daha fazla bilgi için www.jato.com

Yanıtlama zamanı:

Yakup avrupa yı bilmem ama türkiyede yeni clio aldı yürüdü diyebilirim,her an yeni clio görmek mümkün.

Yanıtlama zamanı:

Ohooo, ben bunu okuyana kadar iki tane daha sahibini buldu.

Hakikaten Fiesta iyi satmaya başladı ve benim has ustalarım da aracın eski kasaya göre sadece görsel değil işlevsellik, konfor ve dayanıklılık açısından da çok olumlu değişiklikler içerdiğini söylemekteler. 

Yanıtlama zamanı:

İmkanım olsa kendime alırdım...

Yanıtlama zamanı:

E güzel bir başarı... Avrupa kriz yaşıyor da ekonomiye kaçmıyordur umarım.. ...:):):):)::)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.