Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yakalayabildiğimiz Oto Km'leri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şu büyük ekranı her gördüğümde gidip taktırayım diyorum.. Ancak km güncellemesi düşündürüyor....

• Yanıt 5,2k
  • Görüntüleme 787k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Guncelleme de ne ki beni para dusunduruyor :)

Birşey değil canım 500 kağıtçık. :D

Yanıtlama zamanı:

Eskiden ben de istiyordum. Hatta ilk alanlar olduğunda Ankara'da bulsaydım alacaktım. Şu an hem öncelik Bi-Xenon, yay ve stoplarda hem de verdiğim parayı amorti edebileceğini düşünmüyorum.

Genelde hız,devir,vites yükseltme ve hararet ile ilgileniyorum seyir halinde.

Yanıtlama zamanı:

Birşey değil canım 500 kağıtçık. :D

Iste o kagitciklarda mesele. Bende su an o parcaya verilecek o kadar kagitcik yok.

Daha kotusu olan kagitciklari da dugunde dernekte yakin arkadaslarim olan ve onumuzdeki hafta biri, bir sonraki hafta biri olmak uzere damatciklara takacavim. Yani sonuc. Kagitcik ta kalmayacak. :) durum pek ic acici degil.

Yanıtlama zamanı:

Iste o kagitciklarda mesele. Bende su an o parcaya verilecek o kadar kagitcik yok.

Daha kotusu olan kagitciklari da dugunde dernekte yakin arkadaslarim olan ve onumuzdeki hafta biri, bir sonraki hafta biri olmak uzere damatciklara takacavim. Yani sonuc. Kagitcik ta kalmayacak. :) durum pek ic acici degil.

Ben alıp hediye paketi yapayım. :D

Yanıtlama zamanı:

Bekliyorum. Adres Taskopru Adalet Sarayi, Taskopru/KASTAMONU :)

Almaya gidecem şimdi.

Yanıtlama zamanı:

Şu büyük ekranı her gördüğümde gidip taktırayım diyorum.. Ancak km güncellemesi düşündürüyor....

Abi güncelleme konusunu kafana takma, taktıracaksan km konusunda ben yardımcı olurum sana. Kendi ellerimle güncellerim.

Kaç km 'de araç?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi güncelleme konusunu kafana takma, taktıracaksan km konusunda ben yardımcı olurum sana. Kendi ellerimle güncellerim.Kaç km 'de araç?

Servet öncelikle çok teşekkür ederim.. Şu an 22300 km de.. Yine burada konuların birinde paylaşılmıştı serviste yanlışlıkla -km - yerine - mil -olarak güncellendiğini okuyunca neredeyse vaz geçmiştim...

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Resim eklendi

1903 o 1903 :P

• 3 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.