Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201411 yıl comment_272890 Alparslan Kaplan arkadaşımız dün yazmış anfi ile ilgi bakalım zaman bulursak bu gün bakacaz o çalıştırmış çünkü bence ona mjs at özelden Sağolsun alparslan bey bana çok yardımcı oldu bu konuda buradan onada çok teşekkür ediyorum.Devamlı irtibat halindeyiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201411 yıl comment_273156 8" Mytouch çalışmalarınızı merakla bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201411 yıl comment_276173 alparslan bey merhaba bana my toch 8 için soket bağlantı şeması lazım elinizde veya elinde olan varsa burdan paylaşırsa çok memnun olurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201411 yıl comment_276174 Forumca zaman zaman bunları biz yazıyorduk bu iş zor kalkışmayın en azından avrupa'da gelene kadar, bakın şimdi heryerde bu ekranlı focuslar göreceğiz. Uyarsa onların parçasını alırsınız artık. yanlız sistem çalışıyor hemde türkçe yaptık Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201411 yıl comment_276182 yanlız sistem çalışıyor hemde türkçe yaptık hayırlı olsun orcun bey darısı bizim başımıza. yanlız sistem çalışıyor hemde türkçe yaptık hala biz çalıştırmadık. alparslan bey merhaba bana my toch 8 için soket bağlantı şeması lazım elinizde veya elinde olan varsa burdan paylaşırsa çok memnun olurum mail adresini ver ben göndereyim size alparslan bey bana göndermişti . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201411 yıl comment_276274 [email protected] mail adresim en kısa zamanda bekliyorum ilginiz için teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276773 gerekli parçalar alındıysa, tesisattaki değişiklikler yapılırsa, parçalar sağlamsa neden çalışmasın Ozan bey merhaba amerikadan 8 inç navigasyonumuz geldi ama bağlayamadık benim araç tekno paket olduğu için elektirik tesisatı farklı çıktı, bluetooth modülündeki 54 pinli soket kaplo yerleşimi ve renkler farklı . bu konu hakkında bir bilginiz varmı? Veya bu bluetooth modül elektirik seması varmı? Modül no AM5T-14D212-AD Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276775 Ozan bey merhaba amerikadan 8 inç navigasyonumuz geldi ama bağlayamadık benim araç tekno paket olduğu için elektirik tesisatı farklı çıktı, bluetooth modülündeki 54 pinli soket kaplo yerleşimi ve renkler farklı . bu konu hakkında bir bilginiz varmı? Veya bu bluetooth modül elektirik seması varmı? Modül no AM5T-14D212-AD Şemada tüm sistemler için olması lazım. Yoksa onları nerden çıkardılarsa tekrar çıkarmak lazım ama bilmiyorum nereden Renkler farklı olabilir hiç bakmadım, hep pin numaralarına göre işlem yaptım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276789 Şemada tüm sistemler için olması lazım. Yoksa onları nerden çıkardılarsa tekrar çıkarmak lazım ama bilmiyorum nereden Renkler farklı olabilir hiç bakmadım, hep pin numaralarına göre işlem yaptım. Ozan bey daha önce bu parçayı takan arkadaşlar bana bağlantı şeması gönderdi fakat ne renkler nede sıralam tutu benim aracın bulutoot modül bağlantısı farklı çıktı aracım tekno paket olduğundan galiba BT modül gözüküyor sync var araçta Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201411 yıl comment_276807 Ozan bey daha önce bu parçayı takan arkadaşlar bana bağlantı şeması gönderdi fakat ne renkler nede sıralam tutu benim aracın bulutoot modül bağlantısı farklı çıktı aracım tekno paket olduğundan galiba BT modül gözüküyor sync var araçta Buradaki dosyada size uygun olanıda olması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201411 yıl comment_276814 Buradaki dosyada size uygun olanıda olması lazım. Ozan bey bu şemada baktık 83 sayfa C346 HIGH AUDIO WITH BVC ve 84. sayfa C346 HIGH AUDIO WITH SYNC GEN II ama uymadı 83.sayfadaki şemada renkler ve pin yerleri farklı bakacağımız başka sayfalar varsa yardımcı olabiirmisiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201411 yıl comment_276815 Ozan bey bu şemada baktık 83 sayfa C346 HIGH AUDIO WITH BVC ve 84. sayfa C346 HIGH AUDIO WITH SYNC GEN II ama uymadı 83.sayfadaki şemada renkler ve pin yerleri farklı bakacağımız başka sayfalar varsa yardımcı olabiirmisiniz? Uymadığını nereden anladınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201411 yıl comment_276872 Uymadığını nereden anladınız? Ozan bey alparslan bey bana hangi pinlerin degişeceğini gönderdı fakat örnek 16-17 nolu pinler 18-19 nolu pinlere takılacak yazıyor bendeki sokette 4 pinde de kaplo yok onun gönderdiği 54 pinli sokette 29 kaplo var benimkinde 21 adet var 54 pinli sokette ki kaplo renklerini karşılaştırdık tutmuyor, Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl comment_277211 Ozan bey alparslan bey bana hangi pinlerin degişeceğini gönderdı fakat örnek 16-17 nolu pinler 18-19 nolu pinlere takılacak yazıyor bendeki sokette 4 pinde de kaplo yok onun gönderdiği 54 pinli sokette 29 kaplo var benimkinde 21 adet var 54 pinli sokette ki kaplo renklerini karşılaştırdık tutmuyor, Bu 2013 c-max'ın sync modüllü ve city safe sistemli (tekno paketlerde vardı) versiyonun şeması. Yardımı olur mu bilmiyorum ama bir bakın isterseniz.. http://i.hizliresim.com/vQgVQm.jpg Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl comment_277326 Bu 2013 c-max'ın sync modüllü ve city safe sistemli (tekno paketlerde vardı) versiyonun şeması. Yardımı olur mu bilmiyorum ama bir bakın isterseniz.. http://i.hizliresim.com/vQgVQm.jpg Ahmet bey in ekranı çalıştırdık sıra diğer fonksiyonlarında uzaktan telefonla biraz zaman alıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın