Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl comment_159947 :-):-)tşkr edrm telefndn grdgm içn 2 kez onylnmş:-) Aracımın değerinde satacağım zaman düşme olur mu? Baskı balata ayar tutmama ihtimali olan bir parça değil bildiğim kadarıyla, bu sebeple bir sorun olacağını zannetmiyorum En azından ben garantiden değişen şeylerde motora ellenmemişse pek umursamam diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl Yazar comment_159949 Söylediğim gbi snrm pskolojik olark:-) alışcz artk Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160862 Sağln,bgn arycklar servisten.işin kötüsü garantiye girip girmcğni bilmyrz Aracın 15000 bakımına 7000 de girdim bakımı düzenli olarak yapıldı herhngi sorun yoktu düne kadar Aracı çalıştırmadan 2. Vıtese geçirdım servise sürdüm,herhangi uyarı lamba fln yanmadı Hayır,sadece rutin yağ,filtre fln değişti ben aracın başındaydım,aks keçesiyle ilgilisi olduğunu düşünmüyoruz çünki,baskı balata ayırmıyormus bugün sökecekler ne olacak garantıye girecek mi girmicek mi bilmiyorum. Teşekkür ederim,hayır ben bunu kabul etmcim kullanıcı hatası olamaz o kadar dikkatli temiz kullanıyorum ki her gün binmiyorum bile haftada bir iki kez biniyoruz daha uzun yola gitmedim hiç ,gerek li yerlere başvuru yapacağım garanti karşılamazsa eğer çok saçmalık olur. Söylediğim gbi snrm pskolojik olark:-) alışcz artk Türkçeye biraz saygı. Bunlar nedir böyle? Nisan 23, 201313 yıl saner can tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160891 Söylediğim gbi snrm pskolojik olark:-) alışcz artk Kadircan Bey Forumda chat,sms dili kullanmamaya çalışıyoruz. Bir kaç harf fazla yazmaya değer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201313 yıl Yazar comment_161331 Bundan sonra daha dikkatli kurallara uyacağım teşekkürler:-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201313 yıl comment_161346 Geçen gün serviste yaşlı bir teyze vardı. Aracı alalı bir sene olmuş vede 1300 km yol yapmış sadece. Aküsü serviste defalarca şarj edilmesine rağmen artık şarj tutmuyormuş.Yetkili servis detayları, bilgileri Otosan'a göndermiş ve değişim istemiş fakat Otosan onaylamamış. Nedeni ise bir yılda 1300 km yol yapmış olması. Az şarj olduğu için garantiye girmedi akü.Teyze bilgiliydi ve aracı kullanmadığı zamanlarda haftada en az iki kez çalıştırıp 20 dakika çalıştırdığını söyledi. Beyin motorun kaç saat çalıştığını sayıyormuş. Bakmışlar motor toplamda 560 saat çalışmış. Yinede garantiye kabul etmediler. Yetkili servis müşteriyi üzmemek memnun etmek için başka bir yolla yardım ettiler. Artık başka araç üstünden mi değişim isteği yolladılar yada patron mu konuştu ne oldu bitti bilmiyorum. Neden söyledim bunu. Garantiden değişen parçalar Otosan'a yollanıyormuş ve çoğu parça tek tek inceleniyormuş. Örneğin çıkan baska balatada zorlamaya rastlanırsa o balata setini değiştiren servise fatura ediyorlarmış. Tabi size 1200 lira demişler ama piyasada orjinal baskı balata F3 dizel için 350 TL Fordun maliyetleri çok daha düşüktür neyse sonuçta servis o parçanın kendisine fatura edilmemesine oldukça uğraşıyor. O yüzden çoğu durumda kullanıcı hatası diyip, müşteriyi soğutup başını ağırtmamaya çalışıyor. Bunu bizzat eski servis müdüründen dinledim. İlk okuduğumda konuyu değişeceklerini zannetmemiştim. Zorlamışsındır, o yüzden arıza yapmıştır diyip başlarından sağacaklarını düşündüm. Ama beklenmeyeni yaptılar değiştirmişler. Tam olarak debriyaj bölgesinde neler oldu bilmiyorum ama volan bozulmuşta olabilir. Sarsıntıyı titremeyi bu yüzden de hissediyor olabilirsiniz. Volan yüzeyinin düzlüğü pürüzsüzlüğü balansı çok çok önemli. Benimde baskı balatamda sorun oldu. Volanda da sorun vardı. Değiştirmek istemediler. Diretince değiştiler, şu aralar yine volan yayları boşluk mu ne yaptıysa tak tuk ses geliyor vites geçişlerinde debriyaj kısmından. Nisan 25, 201313 yıl Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201313 yıl Yazar comment_161535 :-):-)bu arada benim baskı balata yapışmıştı ayırmıyormuş,3-4 aracın daha başına gelmiş adana otokoç da herhangibi sorun yok şuan herşey normal sanırım psikolojik olarak tı çünki yeni aracına anahtar değiyor birşeyler açılıyor:-)bu da geçti çok şükür:-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163144 :-):-)bu arada benim baskı balata yapışmıştı ayırmıyormuş,3-4 aracın daha başına gelmiş adana otokoç da herhangibi sorun yok şuan herşey normal sanırım psikolojik olarak tı çünki yeni aracına anahtar değiyor birşeyler açılıyor:-)bu da geçti çok şükür:-) birdaha sorun olursa bu adama götür tamir ettirmeye Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199056 Siz yine baya km yapmışsınız benim aracımı az evvel servise gönderdim.Aynı sorunu bende 2 saat evvel yaşadım.Viteslere geçmedi ve zorla 2.vitesle işyerimin önüne kadar geldim.Aracımı teslim alalı yaklaşık 25 gün oldu ve km si 590.Eğer kontrolleri sonucunda kullanıcı hatası gibi sonuç çıkarsa mahkemeye müracaat edeceğim.Sizlerin yazdıklarına göre zaten ücreti ben ödemiycem fakat 590 km de bir araç nasıl böyle sıkıntı çıkarabilir. Eğer fabrika hatası olan bir kronik arıza varsa giresinler diye sırf mahkeme yolunu izliyeceğim.Saygılarımla.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199058 Siz yine baya km yapmışsınız benim aracımı az evvel servise gönderdim.Aynı sorunu bende 2 saat evvel yaşadım.Viteslere geçmedi ve zorla 2.vitesle işyerimin önüne kadar geldim.Aracımı teslim alalı yaklaşık 25 gün oldu ve km si 590.Eğer kontrolleri sonucunda kullanıcı hatası gibi sonuç çıkarsa mahkemeye müracaat edeceğim.Sizlerin yazdıklarına göre zaten ücreti ben ödemiycem fakat 590 km de bir araç nasıl böyle sıkıntı çıkarabilir. Eğer fabrika hatası olan bir kronik arıza varsa giresinler diye sırf mahkeme yolunu izliyeceğim.Saygılarımla.. Kronik olsa 2 sene içinde bunlardan oldukça fazla duyardık sanırım. Geçmiş olsun buarada lütfen üyeliğinizi tamamlayınız (bknz özel mesajlarınız) aksi halde üyelik dondurulacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199074 Siz yine baya km yapmışsınız benim aracımı az evvel servise gönderdim.Aynı sorunu bende 2 saat evvel yaşadım.Viteslere geçmedi ve zorla 2.vitesle işyerimin önüne kadar geldim.Aracımı teslim alalı yaklaşık 25 gün oldu ve km si 590.Eğer kontrolleri sonucunda kullanıcı hatası gibi sonuç çıkarsa mahkemeye müracaat edeceğim.Sizlerin yazdıklarına göre zaten ücreti ben ödemiycem fakat 590 km de bir araç nasıl böyle sıkıntı çıkarabilir. Eğer fabrika hatası olan bir kronik arıza varsa giresinler diye sırf mahkeme yolunu izliyeceğim.Saygılarımla.. Az evvel servisten aradılar.Aracınız normal problem yok diye.Bende problemi yoksa sabah neden bu problemi yaşattığını sordum tekrar kontrol edelim diyorlar.Siz söyleyin araba canı sıkılınca sorun mu yapar.Saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199077 Acaba debriyajın oraya bir şey sıkıştı da tam basılmıyor muydu, gerçi öyle olsa onu söylerlerdi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın