Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159567 Geçmiş olsun, Bakımda aks keçesi ile ilgili bir şeyler yapmışlarmıydı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl Yazar comment_159568 Hayır,sadece rutin yağ,filtre fln değişti ben aracın başındaydım,aks keçesiyle ilgilisi olduğunu düşünmüyoruz çünki,baskı balata ayırmıyormus bugün sökecekler ne olacak garantıye girecek mi girmicek mi bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159569 Sağln,elbette öyle peki,daha önce aynı durumu yaşıyan var mı? ne yapmam gerk benim servise bıraktım arabayı baskı balata açılacakmış snrm Aracım söylediğim gibi daha km çok az , ve garantiye girip girmicgne daha bilmyrm otosan karar verecekmiş. Mrb ilk önce çok geçmiş olsun aynı olay benimde başıma geldi yanlış hatırlamıyorsam bende o kilometrelerdeydim. Normal seyir halinde iken araç viteslere geçmez oldu, vites boşta iken bile vitesteymiş gibiydi.Aracı stop edip boşta olduğunundan emin olduktan sonra marşa bastığım zaman bile vitesteymiş gibi ileri doğru fırlıyordu.Serviste sorunun baskı balatasında olduğunu ve kullanıcı hatası olduğunu dediler demek kullanıcı hatası değilmiş kronikmiş.Tekrardan geçmiş olsun bu arada Mrb ilk önce çok geçmiş olsun aynı olay benimde başıma geldi yanlış hatırlamıyorsam bende o kilometrelerdeydim. Normal seyir halinde iken araç viteslere geçmez oldu, vites boşta iken bile vitesteymiş gibiydi.Aracı stop edip boşta olduğunundan emin olduktan sonra marşa bastığım zaman bile vitesteymiş gibi ileri doğru fırlıyordu.Serviste sorunun baskı balatasında olduğunu ve kullanıcı hatası olduğunu dediler demek kullanıcı hatası değilmiş kronikmiş.Merak etmeyin kullanıcı hatası diyecekler ama garantiden değiştirecekler kendilerince hatayı sizde göserecekler ama hata kesinlikle arabada Tekrardan geçmiş olsun bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl Yazar comment_159573 Teşekkür ederim,hayır ben bunu kabul etmcim kullanıcı hatası olamaz o kadar dikkatli temiz kullanıyorum ki her gün binmiyorum bile haftada bir iki kez biniyoruz daha uzun yola gitmedim hiç ,gerek li yerlere başvuru yapacağım garanti karşılamazsa eğer çok saçmalık olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159575 Temiz veya az kullanmak değilde. Aracı nasıl kullandığınız önemli. Detayları servis anlatır Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159577 Hangi kullanıcı hatası normal trafik koşullarında kullanılan 17.000 km'deki bir araçta debriyajı bozabilir acaba, gerçekten merak ettim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl Yazar comment_159578 Gayet güzel yormadan kullanıyorum hız tutkunu ya da artislik işlerim yoktur,şansım yokmuş sadece sanırım. Adana gibi bir il de yaşıyorum aracım hiç rampaya,yokusa bile vurmayan bir focus sahibiyim...herşey kısmet sağlık olsun. Ama,garantiden yapılması için elimden geleni yapacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159584 Hiç merak etmeyin kadircan bey garantiden değişecekler ama hatayı size yüklüyecekler.Aracın hatasının olduğunu kabullenmeyecekler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159588 Hangi kullanıcı hatası normal trafik koşullarında kullanılan 17.000 km'deki bir araçta debriyajı bozabilir acaba, gerçekten merak ettim... ancak tır filan çekmesi lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159754 Ben ehliyet sınavı haricinde hep otomatik kullandıktan sonra alışma sürecinde bozmadıysam kimsenin bozacağını, bozabileceğini zannetmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl Yazar comment_159927 Aracı bugün teslim aldım 1200 tl değerinde baskı balata seti değişmiş tabi garantiden yapıldı ,psikolojik olarak sanrm titreme oluyor gbi geliyor bana,ama dediğim gbi psikolojiktr.inşallah başka sorunla karşılaşmayız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl comment_159928 Aracı bugün teslim aldım 1200 tl değerinde baskı balata seti değişmiş tabi garantiden yapıldı ,psikolojik olarak sanrm titreme oluyor gbi geliyor bana,ama dediğim gbi psikolojiktr.inşallah başka sorunla karşılaşmayız. Aracı bugün teslim aldım 1200 tl değerinde baskı balata seti değişmiş tabi garantiden yapıldı ,psikolojik olarak sanrm titreme oluyor gbi geliyor bana,ama dediğim gbi psikolojiktr.inşallah başka sorunla karşılaşmayız. Piskolojik olduğu belli oluyor 2 defa yazmakla Geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl Yazar comment_159932 :-):-)tşkr edrm telefndn grdgm içn 2 kez onylnmş:-) Aracımın değerinde satacağım zaman düşme olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl comment_159936 :-):-)tşkr edrm telefndn grdgm içn 2 kez onylnmş:-)Aracımın değerinde satacağım zaman düşme olur mu? Geçmiş olsun garantiden değişmesi ayrıca sevindirici.... Bence şimdiden bunları düşünmek yerine aracının keyfini çıkar... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın