Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Hb 2013

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Renk konusu tamamen beğeni işi .... Aslında LPG için bende olumlu bakmadığımı belirtmeliyim.(duyduklarımız motor ağrıza ışığı v.b.)

Umarım istediğiniz ve beğendiğiniz aracı alırsınız....

• Yanıt 44
  • Görüntüleme 8,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Boya ölçümü yaptırın öncelikle....

• O. Fatih Yurter
    O. Fatih Yurter

O bayiden uzak durun belki de ellerinde kalan arabayı size satmaya çalışıyorlar.  Lpg ile uğraşmayın alacaksınız 1500 lira lpg montajı işletmesi falan derken 2 bin lirayı bulacak. Sıfır arabanızın sa

• Dizel benzinli tadi tartismasi biraz fazla uzamis. Konuyla alakasi yok. Bilgisayardan girdigim zaman tasiyayim. Ya da musait olan birisi tasisin. Tadini merak edenlere de bir bardak icmesini tavsiye e

Yanıtlama zamanı:

İstanbul şehir içi karma tüketim 5.9 l yakıyorum ki bunun çoğu dur kalk sebebi ile oluşuyor, istanbul için dışı fark etmez uzun yolda sakin kullanımda 4-5 lt arası yakıyorum ecoboost 1.0 ile. Sakin kullanımdan kastım hız sabitleyici ile 100-105 arası kullanım diyebiliriz. Fikir vermesi açısından yardımcı olabilirse ne mutlu bana.

Yanıtlama zamanı:

Bugün tekrar konuştum bayi ile 1.0 ecobostu tavsiye etmiyorum ben şahsen dedi de bence mutlaka bi fırıldak var bu işte çünkü renk konusunda istediğim renk bir tarafa beyazdan başka hiç bir renk yokmuş trend x için ne kadar doğru bilmiyorum yada beni kandırıyorlar beyazı yamamaya çalışıyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler hocam şöyle bir mesaj attım oraya

Merhabalar Diyarbakır ford bayisinden kül kahverengi 1.6 125 beygir trend x hb model ford focus istedim ama türkiyenin hiç bir yerinde beyazdan başka renk yok söylendi. Bana pek inandırıcı gelmedi. Doğruluk payı nedir? Yada fabrikadan beklemek istersem bu renk için ne kadar süre beklerim bilgi alabilir miyim

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler hocam şöyle bir mesaj attım oraya

Türkiye'deki bayileri arayın. Aracı sorun. Fiyat alın. İsterseniz arabayı bu şekilde alıp size göndermelerini bile isteyebilirsiniz. Zaten tek bayii ile iyi bir fiyata ulaşamazsınız. Elinde kalan satamadığı uzun zamandır bekleyen vs bir araç vardır. 1.0 motorun olduğu yerde 1.6 motoru kimse önermez aslına bakarsanız. (lpg hariç avantajı kalmadı)  

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler hocam şöyle bir mesaj attım oraya Merhabalar Diyarbakır ford bayisinden kül kahverengi 1.6 125 beygir trend x hb model ford focus istedim ama türkiyenin hiç bir yerinde beyazdan başka renk yok söylendi. Bana pek inandırıcı gelmedi. Doğruluk payı nedir? Yada fabrikadan beklemek istersem bu renk için ne kadar süre beklerim bilgi alabilir miyim

Hocam Mardin'den almayı düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım size...
Yanıtlama zamanı:

Bin lira kapora bıraktık hocam o yanmaz mı

Yanıtlama zamanı:

O bayiden uzak durun belki de ellerinde kalan arabayı size satmaya çalışıyorlar. 

Lpg ile uğraşmayın alacaksınız 1500 lira lpg montajı işletmesi falan derken 2 bin lirayı bulacak. Sıfır arabanızın sağını solunu deldiriceksiniz yazık olacak. 

Bagajınızda daralır. 

1.0 ecoboost en mantıklı seçim olur hem daha teknolojik. Lpg ile uğraşmazsınız hiç yoktan. 

Her yıl vergiden edeceğiniz karı da unutmayın.......

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar tekrar arkadaşlar aracımız geldi bugün gördük 1.6 benzinli trend x beyaz. Sizlere iki sorum var cevaplayabilirseniz sevinirim. Birincisi yedek anahtar ahır kapısı anahtarı gibi bu trend x olduğu için mi böyle. İkinci olarak kolçak ile ilgili forumu inceledim titanium gibi istersek sanırım bayağı masraflı oluyor orta konsolun değişiminin uygun çakması çıkmamışmı daha.

O bayiden uzak durun belki de ellerinde kalan arabayı size satmaya çalışıyorlar. 

Lpg ile uğraşmayın alacaksınız 1500 lira lpg montajı işletmesi falan derken 2 bin lirayı bulacak. Sıfır arabanızın sağını solunu deldiriceksiniz yazık olacak. 

Bagajınızda daralır. 

1.0 ecoboost en mantıklı seçim olur hem daha teknolojik. Lpg ile uğraşmazsınız hiç yoktan. 

Her yıl vergiden edeceğiniz karı da unutmayın.......

Hocam haklısınız ama ben kendimi biliyorum lpg ile yakacağım en fazla 25tl olur ama 1.0 eb ile  30un altına düşmem ki yılda 40bin civarı km yapıyorum

Yanıtlama zamanı:

Yok mu yedek anahtar konusunda fikri olan arkadaşlar

Yanıtlama zamanı:

Yok mu yedek anahtar konusunda fikri olan arkadaşlar

Ahır anahtarı mı ? 

Görsel ekleyebilir misiniz ki muhtemelen ahır anahtarı gibi değildir diye düşünüyorum. :yeah:

Ayrıca bundan sonra başlıkları konu ile alakalı seçerseniz size yardım daha erken gelebilir çünkü insanlar başlığa göre geliyor ve okuyor, kurallarımızın neden var olduğunu anlamış olduk böylece :) 

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar tekrar arkadaşlar aracımız geldi bugün gördük 1.6 benzinli trend x beyaz. Sizlere iki sorum var cevaplayabilirseniz sevinirim. Birincisi yedek anahtar ahır kapısı anahtarı gibi bu trend x olduğu için mi böyle. İkinci olarak kolçak ile ilgili forumu inceledim titanium gibi istersek sanırım bayağı masraflı oluyor orta konsolun değişiminin uygun çakması çıkmamışmı daha.

Hiç kilidi olan bir ahırım olmadığı için ahır anahtarının neye benzediğini bilmiyorum, ancak ucuz donanımlarda yedek anahtar kumandasız düz bir anahtar olabiliyor. En iyisi bunu alırken bayiye sormanız ahırı açar mı açmaz mı diye!?

Konsolun çakması yok ama belki çıkması düşer çıkmacılara, takip etmek lazım. Kolçağın çakması var, kabul gören en iyisi de "Armster" marka olanı, ama onun da ne kadar işlevsel olduğu tartışılır, kullananlar bilir.

Ford-Anahtarlar%C4%B1.jpg

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bugün tekrar konuştum bayi ile 1.0 ecobostu tavsiye etmiyorum ben şahsen dedi de bence mutlaka bi fırıldak var bu işte çünkü renk konusunda istediğim renk bir tarafa beyazdan başka hiç bir renk yokmuş trend x için ne kadar doğru bilmiyorum yada beni kandırıyorlar beyazı yamamaya çalışıyorlar.

Öncelikle hoşgeldiniz...

Keşke konuyu  daha önce görseymişim kesinlikle Diyarbakır bayiden almanızı istemezdim. Kendileri yüzüden 2-3 ay oyalandım.

1.0ı tavsiye etmemeleri normal çünkü adamların ne teknik bilgisi var nede araçtan haberleri...

Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında 3 kez sordum 1.0 ne zaman gelecek diye.

Cevaplar ;

" Öyle bir motor yok"

"Aaa Evet varmış ama Türkiye'ye gelmez"

"2013 Sonu ancak gelir boşuna beklemeyin zaten çok yakar gelin dizel verelim size..."

Forumda alan arkadaşlar olduğu vakit bile daha Türkiyede yok dediler neyin kafasındalarsa artık :)

Uzun lafın kısası hala çok geç değilse Urfa-Antep-Adana-Mardin-Elazığ gibi bayilerle iletişime kendiniz geçin. Fiyat pazarlığı yapın.Urfadan aldım ben...

Ben Diyarbakır merkezde ikamet  ediyorum 1.0 EB ile son 3-4 depo ortalamam 6.0lt tamamı ş.içi....

Eğer iş işten geçmişse hayırlı olsun  demek düşer bize  :) Ama o bayiden içeri adım atmam bir daha.... 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.