Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Park Sensörleri Boyanır Mı ?


Onur S. Y.

Soru

Merhaba, internette uygun fiyata  sadece buzzerlı çok ahım şahım değil ama işimi görebilecek bir park sensörü buldum almayı düşünüyorum fakat rengi siyah ve beyaz arabaya takacağım için şüphelerim var. Sensörler istenilen renge boyanabilir yazmış satıcı fakat yine de bazen boyama sonucu sensörlerde sorun olduğunu duymuştum. Daha önce sensör boyayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı ? Boyanır mı , eğer boyanabiliyorsa usulü nasıl olmalıdır ? Teşekkür Ederim. 

Not: Bulduğum sitenin linkini reklam vb yasak olabilir diye eklemedim. 

Onur S. Y. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 7 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Eski aracım fiestada cenmax vardı. Serviste fırınlanarak boyanmıştı. Hiç bir sorun yaratmadı. Gayet güzel çalışıyordu. Burada takılacak ürünün kalitesi de önemli elbette. Aracı satın aldığımda bayinin hediyesi bir sensör takılmıştı ve yine fırınboya yapılmıştı. Ancak yok yere öttüğü çok oluyordu. Sonra değiştirip cenmax marka taktırdığımda dediğim gibi en ufak bir sorun yaşanmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Başka bir yere yazmıştım buraya da tekrarlayayım.

 

Eğer buzerli basit birşey alacaksanız yurt dışından alın doğrudan aracınızın renginde gönderirler. (Boyama değil, plastiği renkli)

 

çÜnkü siyahtan beyaza dönmek zordur ve kısa bir süre sonra soyulacaktır. Çünkü sprey boya ile boyarlar ve plastik astarı at(a)mazlar.

Çünkü kalın boya atılınca sensörün hassaslığı gider, sapıtabilir. Arkadaşa aldığımız beyaz araca servis boyama sensör takmıştı. İkinci hafta hiç birşey yokken ötmeye başladı.



Sadece buzzerli olanları 11-12usd ekranlıları ise 14usd fiyata alabilirsinz.

30usd fiyata ön arka 8li ekranlı alabilirsiniz. Ben bundan çok kullandığım için tavsiye ederim. Hem manevra sırasında hem de dar yer ve yanaşma sırasında çok faydası oluyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

ben daha önceki aracımda boyatmıstım ne sorun oldu ne de boya çıktı.Fırınlatma falanda yapmamıştım .sadece sensörleri boyatmıştım çokta memnundum sensörden ama markasını hatırlamıyorum.90 tl ye işçilik dahil  taktırmıştım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

boya kalın atılırsa sapıtıyor yoksa fırına filan gerek yok corsanınkini kendim boyadım aylardır dökülme filan olmadı dökülürsede boyarım tekrar. sanayideki boyacıya arabanın renk koduna göre sprey tüpe bastırmıştım 7tl gibi bişeydi yüzlerce sensör boyar. mercedesin ön tamponunu boyadım daha yarısı duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.