Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl Yazar comment_158171 ESP opsiyonel, ABS olmazsa ayıp zaten, VSA-yokuş kalkış desteği- lastik arıza göstergesi falan yok.2010 X paketlerde normal titaniumlara ilaveten sunroof, parçalı deri koltuklar, adaptif farlar, ön park sensörü, elektrikli sürücü koltuğu gibi fazlalıklar var. ESP opsiyonel, ABS olmazsa ayıp zaten, VSA-yokuş kalkış desteği- lastik arıza göstergesi falan yok.2010 X paketlerde normal titaniumlara ilaveten sunroof, parçalı deri koltuklar, adaptif farlar, ön park sensörü, elektrikli sürücü koltuğu gibi fazlalıklar var. Teşekkürler..titanum x den vazgeçip aynı fiyata 27000 km de titanyum aldım..üstelik teleflex lpg kitli..Allah nazarlardan saklasın..süper..Beklentilerimin baya üstünde bir performans aldım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl comment_158173 ESP opsiyonel, ABS olmazsa ayıp zaten, VSA-yokuş kalkış desteği- lastik arıza göstergesi falan yok.2010 X paketlerde normal titaniumlara ilaveten sunroof, parçalı deri koltuklar, adaptif farlar, ön park sensörü, elektrikli sürücü koltuğu gibi fazlalıklar var. Teşekkürler..titanum x den vazgeçip aynı fiyata 27000 km de titanyum aldım..üstelik teleflex lpg kitli..Allah nazarlardan saklasın..süper..Beklentilerimin baya üstünde bir performans aldım.. Hayırlı olsun. Arabam bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201313 yıl comment_158178 Teşekkürler..titanum x den vazgeçip aynı fiyata 27000 km de titanyum aldım..üstelik teleflex lpg kitli..Allah nazarlardan saklasın..süper..Beklentilerimin baya üstünde bir performans aldım.. Hayırlı, uğurlu olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158621 2012 model titanium + smart aracımda lastik arıza göstergesi yok sana göstermek zorunda değil ECU ya bildiriyor ama lastik seviyelerini Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın