Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201313 yıl comment_156840 Bir kaç gündür gözüme takılıyor bu Sedan A3. Bence güzel olmuş. Jetta nın müşterisini çok rahat çalacaktır. Hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201313 yıl comment_156841 Jetta buna rakip ise vay audi'nin haline Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201313 yıl comment_156843 Çok başarılı. Fiyatı yine 100 bin tl'den aşağı olmaz herhalde.. Hayırlısı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201313 yıl Yazar comment_156844 Jetta buna rakip ise vay audi'nin haline Ben jetta alacağıma bunu alırım. Fiyat olarak max 85 bin olur diye tahmin ediyorum. E Jettanın en pahalısı 72 bin tl, en ucuzu da 43 bin tl. A3 e baktım en ucuzu 66 bin tl, en pahalısı ise 79 bin tl. En pahalıları arsında 7 bin tl fark var. Jetta alacak adam A 3 sedan alır. Yoksa kalite konusunda kıyaslama ya da karşılaştırma yapmadım. Ayrıca Ford'a ne desem azdır yani. Focus Sedan ın arka tasarımı bence c segmenti içerisindeki en şık tasarım. Bu kadar güzel bir arka bölüm tasarlayacaksın, led stop da koy mübarek. Focus un stop tasarımı da lede o kadar uygun ki... Eli yakışan bir arkadaşımız yapabilirse sedan Focus 3 ün arkasına A3 sedandaki ledleri yerleştirsin bir. Çok hoş olurdu. Ama yapacak bir şey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201313 yıl comment_156845 Ben jetta alacağıma bunu alırım. Fiyat olarak max 85 bin olur diye tahmin ediyorum. E Jettanın en pahalısı 72 bin tl, en ucuzu da 43 bin tl. A3 e baktım en ucuzu 66 bin tl, en pahalısı ise 79 bin tl. En pahalıları arsında 7 bin tl fark var. Jetta alacak adam A 3 sedan alır. Yoksa kalite konusunda kıyaslama ya da karşılaştırma yapmadım. Ayrıca Ford'a ne desem azdır yani. Focus Sedan ın arka tasarımı bence c segmenti içerisindeki en şık tasarım. Bu kadar güzel bir arka bölüm tasarlayacaksın, led stop da koy mübarek. Focus un stop tasarımı da lede o kadar uygun ki... Eli yakışan bir arkadaşımız yapabilirse sedan Focus 3 ün arkasına A3 sedandaki ledleri yerleştirsin bir. Çok hoş olurdu. Ama yapacak bir şey yok. 72 Bin e alacağınız Jetta oldukça dolu sayılabilecek bir Jetta ancak 79 bine alacağınız A3 bomboş bir A3 üst donanım seviyelerine çıkınca A3 100 binlere yaklaşıyor Bu fiyatlarla Jetta'dan müşteri çalacağına inanmıyorum, tam aksine yüksek fiyatından dolayı A3 Sportback yerine biraz bütçeyi artırıp BMW 3 serisine mi yönlensem tereddütüne düşen müşteriyi bütçeyi fazla artırmadan kaçırmamalarına yarayabilir Ama yakışıklı olmuş gerçekten; Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201313 yıl Yazar comment_156847 72 Bin e alacağınız Jetta oldukça dolu sayılabilecek bir Jetta ancak 79 bine alacağınız A3 bomboş bir A3 Her ikisi de opsiyonsuz en full donanımlı modeller. Ben şahsen Audi yi sevmem. Hiç bir modeli bana hoş gelmemiştir şimdiye kadar. Audi de beğendiğim tek şey Quattro! Onun haricinde hiç bir Audi'den hazzetmem. Ancak full donanımlı A 3 te, Full donanımlı Jetta dan eksik ne olabilir ki? Çok param olduğunu farzedelim. İki araba arasında kalırdım. Birisi Mercedes CLS. Diğer BMW 525 XD. Haricinde Audi nin hiç bir modeli aklımı çelmeye yetmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156848 S'i de var: Tabii bir de şu seçim zorluğu var: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156854 Yani şimdi imkan olsada garajımda birtane olsa hiç fena olmazdı.. Binilmez mi şu çıtıra.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156867 Merco candır. S'i güzel olmuş da kendisi klasik Audi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl Yazar comment_156874 Galiba bende Mercedes seçerdim. Galiba değil kesinlikle, tabi S3 ile CLA AMG yi kıyaslıyorum. Normal kullanım için CLA aşırı spor tasarlanmış, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156881 Şu sonradan ekleme gibi duran ekranlara hiç ısınamadım; subjektif olacak ama böyle yapıyorlarsa en azından konsola girip kaybolsun yahu... Audi'nin ki öyle gibi görünüyor... Ayrıca premium araç alacaksam; Cls ya da A3 Sedan yerine kesinlikle Bmw tercih ederdim; kaldı ki son 3 serisinin de konsol ekranı üste monte gibi... Tercihler, zevkler, renkler sanırım... Tabi A3 Sedan da farklı bir dokunuş olmuş; sportback yerine daha iyi bir alternatif olur bence... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156882 72 Bin Tl verip jetta'nın dolusuna bineceğime, üç kuruş fazla verir A3'e binerim. En azından birisi sorduğunda boş moş ama a3'e biniyorum derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156886 Audi güzel durmuş,bu arada Ümit zevk meselesi ama sedan focusun arkasın bence hiç şık değil.Bu arada mersedesde mersedes yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201313 yıl comment_156891 Arkasını beğendim burnunu beğenmedim nedense. Güzel araba ama fiyatına göre bakmak lazım. Biraz altı ve biraz üstünde alternatifler var bayağı. Bu sınıfta Astra sedan en dengeli tasarım gibi geliyor bana. Sedan Focus'un arkasını bagaj kapağı kıvrımı ve stop farları sebebiyle sevmiyorum. Eski kasa Mondeo alıntısı gibi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın