Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl comment_157672 7000 bence iyi. Engin abiye katılıyorum normalde bu kadar ucuza kapatmak çok zor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl Yazar comment_157674 Sizce bu indirim iyi niyet indirimi mi?Yoksa suçluluk mu?Şüpheli davranıyorlar değil mi? 7000 bence iyi. Engin abiye katılıyorum normalde bu kadar ucuza kapatmak çok zor Nisan 4, 201313 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl comment_157675 Bizim kıstasımız arabamızı verip yenisini aldığımızda ne kadar öderiz değil.Bir ayıp var onun telafisi.Yoksa ben aracımın üzerine para verip şunu alıyorum sizce bu fiyat normal mi olayını yapmıyorum. Evette arabanın modelide 1yaş yenilenecek. Sonuçta sıfır alırken bile aralarında stok 2012 ile yeni gelen 2013 için fiyat farkı ile satış yaparlar. Ayrıca smart paket Sony'li olacak. Tercih ve beklenti meselesi ama siz ne kadar bir farka razısınız? Normal şartlarda 2012 aracı satıp 2013 almak istesek 10bin civarı bir maliyet çıkacaktır zaten. 1 yıl için araba 5000 değer kaybetse, birde yıl içinde gelen ufak zamlar var. Çok karlı değilsiniz ama bedava da vermezler. Ben işi mahkemeye dökerek bir şey çıkaramayacağınızı düşünüyorum. O yüzden bakışım oluruna gitmek yönünde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl comment_157676 Sizce bu indirim iyi niyet indirimi mi?Yoksa suçluluk mu?Şüpheli davranıyorlar değil mi? Ona birşey diyemem ben. Hepsi olabilir. Size uygun ise değişimi yapın bence 2 tane de bakım isteyin bari daha inmezler herhalde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl Yazar comment_157677 Bu fiyatı ben teklif etmiştim ama sunroofla birlikte onlar sunroofsuz bu fiyatı verdiler.Neyse çok da üstelemicem.Olmadı sunroofu cepten alırım. Evette arabanın modelide 1yaş yenilenecek. Sonuçta sıfır alırken bile aralarında stok 2012 ile yeni gelen 2013 için fiyat farkı ile satış yaparlar. Ayrıca smart paket Sony'li olacak. tercih ve beklenti meselesi ama siz ne kadar bir farka razısınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl comment_157678 Bu fiyatı ben teklif etmiştim ama sunroofla birlikte onlar sunroofsuz bu fiyatı verdiler.Neyse çok da üstelemicem.Olmadı sunroofu cepten alırım. Muhtemelen ellerinde uygun giriş fiyatı olan sunrooflu araç yoktu. Yoksa verirlerdi diye düşünüyorum. Yakup'un dediği gibi 2 de bakım isteyin sunroof yok diye. Ama ve fakat tüm bunların sonunda cebinizden ekstra 7000TL daha çıkacak. Değer mi değmez mi siz karar verin.? Yani boyalı çamurluk yüzünden maddi kaybınız gerçekten nedir? Maneviyat ve sinir tarafını hesaplamak maalesef mümkün değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl Yazar comment_157680 Peki fiyat farkını verip yeni araç almak dışında ne talep edilebilinir otosandan ya da bayiden Muhtemelen ellerinde uygun giriş fiyatı olan sunrooflu araç yoktu. Yoksa verirlerdi diye düşünüyorum. Yakup'un dediği gibi 2 de bakım isteyin sunroof yok diye. Ama ve fakat tüm bunların sonunda cebinizden ekstra 7000TL daha çıkacak. Değer mi değmez mi siz karar verin.? Yani boyalı çamurluk yüzünden maddi kaybınız gerçekten nedir? Maneviyat ve sinir tarafını hesaplamak maalesef mümkün değil. Muhtemelen ellerinde uygun giriş fiyatı olan sunrooflu araç yoktu. Yoksa verirlerdi diye düşünüyorum. Yakup'un dediği gibi 2 de bakım isteyin sunroof yok diye. Ama ve fakat tüm bunların sonunda cebinizden ekstra 7000TL daha çıkacak. Değer mi değmez mi siz karar verin.? Yani boyalı çamurluk yüzünden maddi kaybınız gerçekten nedir? Maneviyat ve sinir tarafını hesaplamak maalesef mümkün değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl comment_157682 Cepte hazırda 7 bin liranız varsa kasmayın boşuna. Mahkeme sürecinde sinir hastası olma ihtimaliniz yüksek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl Yazar comment_157683 Tamam son görüşmeleri yapıyoruz artık.Belki bugün giderim bayiye.Girdik bi belaya en az hasarla nasıl çıkacaz ona bakıcam. Cepte hazırda 7 bin liranız varsa kasmayın boşuna. Mahkeme sürecinde sinir hastası olma ihtimaliniz yüksek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl comment_157685 Peki fiyat farkını verip yeni araç almak dışında ne talep edilebilinir otosandan ya da bayiden Bakım ve aksesuar istenebilir. Ama doğrudan istemek işi biraz çingene pazarlığına dönüştürebilir. 7000TL yok, vermem diyorsanız yok kardeşim benim param, şimdi bir daha borca mı gireceğim, mağdur ettiniz beni ardından arabamdaki değer kaybını aksessuar ve bakımla kapatın anlaşalım noktasına gelinebilir belki. Bilmiyorum. Ne istenir? Bakım Jant Spoiler Sony Teyp ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl comment_157705 Neticede olaylar az çok istediğin yönde ilerliyor... Bu kez boya değerlerine bakmayı ihmal etme...:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl Yazar comment_157729 Gençler benim Kırat+8400 lira farkla titanium+smart+sunroof+1 ücretsiz bakıma okey dedik.Yarın işlemleri halletmeye gideceğiz.Çok da uğraşmaya gerek yok yoksa insanın sinirleri harap oluyor.Merak ettiğim bu smart pakette ekran renkli ekran mı olacak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201313 yıl comment_157730 Gençler benim Kırat+8400 lira farkla titanium+smart+sunroof+1 ücretsiz bakıma okey dedik.Yarın işlemleri halletmeye gideceğiz.Çok da uğraşmaya gerek yok yoksa insanın sinirleri harap oluyor.Merak ettiğim bu smart pakette ekran renkli ekran mı olacak? Sony ile üzerindeki ekran renkleniyor. 4.2 inç oluyor. Kadran aynı. Şansına o da renklenebilir Hayırlı olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın