Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus 3 Aldım Dizel Tecrübelilerden Yardim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ufak bir iki sorum olacak

- Aracı 2012 styl 1.6 dizel beyaz.

- 2. el aldım sesli komut ön arka park sen. oto. park, city control, katlanır ayna mevcut. 50000 de, 2011 aralıkta trafiğe girmiş.

- 140 dan sonra ( ! aracım dizel !) koltuğumda bi titreme çok olmamakla birlikte hissediyorum bu normal mi, sizlerde aynı mı?

- Sesli komuta ismi ara diyorum, dizin boş diyor.

- 2. viteste araba devirden düşünce kendini atıyor titriyor

- Bu 2012 styl modeller daha doluymuş ama bende şerit takip var mı bilmiyorum?

- Şehir içi güvenlik testi yaptım, 40 km altında damacanayı devirdi valla durmadı, bu nasıl oluyor ? Ekrandan aktif ettim.

Bu da benden olsun HUH ! :)

Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi
Tamamı büyük harf! Büyük harf yasak.

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle FocusClubTR ye hoşgeldiniz.

Büyük harfle yazmak yasak! Sadece bizim forumumuzda değil, tüm dünyada geçerlidir bu. 

Ve öncelikle kendinizi burada tanıtırsanız seviniriz. 

Yanıtlama zamanı:

Araç kılavuzuna bakma şansınız oldu mu ?

Öncelikle klavuz birçok sorunuza yanıt olacak buna ek olarak servise gidin aracın yazılımını güncelleştirin. Titreme için yine servise uğrayın..

Yanıtlama zamanı:

- 2. el aldım sesli komut ön arka park sen. oto. park, city control, katlanır ayna mevcut. 50000 de, 2011 aralıkta trafiğe girmiş.

- 140 dan sonra ( ! aracım dizel !) koltuğumda bi titreme çok olmamakla birlikte hissediyorum bu normal mi, sizlerde aynı mı?

- Sesli komuta ismi ara diyorum, dizin boş diyor.

- 2. viteste araba devirden düşünce kendini atıyor titriyor

- Bu 2012 styl modeller daha doluymuş ama bende şerit takip var mı bilmiyorum?

- Şehir içi güvenlik testi yaptım, 40 km altında damacanayı devirdi valla durmadı, bu nasıl oluyor ? Ekrandan aktif ettim.

Bu da benden olsun HUH ! :)

Hayırlı olsun.

140 sonrası titreme olmaması lazim

Şerit takip yok

Damacanaya çarpar. Forum içi videoları izleyin. Nasıl çalıştığı anlatılıyor.

Sesli komut için ilgili kişinin numara ve ismini kaydetmeniz gerekiyor.

Devir çok düşünce araba titrer. Atıyor derken?

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bizim 2012 ikinci çeyrek araçlara göre çok şanslısınız. Bizim kim sorarsa aynı focus daha yeni olmasına rağmen konfor özelliklerinin %50 si eksiltilmiş durumda. Kader...

Yanıtlama zamanı:

damacanayı görürmü bilmiyorum ancak, duran bir cisme çarpmadan durması için hızın 15 km/h veya altında olması lazım. 15-30 arasında ise devreye girer ancak duramayabilir. 

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle hoşgeldiniz, aktif şehir içi güvenlik sistemi 30 km ve daha aşağı hızlarda devrede olur.

Yanıtlama zamanı:

titreme için servise gidin derim şerit takip yok aracinizda.2012 sonradan gelen titanyum tekno paketler de var.aktif şehir içi 30km nin altında çalışıyor ve on camda kamera var o kamera algılıyor öndeki cisimi .damacanayi görmez kamera daha yüksek ve geniş bir cisim olması lazım.sesli arama şöyle oluyor.ismi kayıt etmeniz gerekiyor .şu şekilde .sesli komut tuşuna basıyorsunuz telefon diyorsunuz sonra ismi kaydet diyorsnuz sonra ismi soyluyorsunuz sonra numarayi soyluyorsunuz .yalnız numarayi tek tek söylüyorsunuz.mesela sıfır .beş.üç vs şeklinde..ondan sonra kaydet diyorsunuz.bazen yanlış algilayabiliyor numarayi .birkaç defa deneyin

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar her şeyi yazmışlar zaten....Titreme için servisi ihmal etmeyin....

Yanıtlama zamanı:

30 mu 15 mi ?

Öncelikle hoşgeldiniz, aktif şehir içi güvenlik sistemi 30 km ve daha aşağı hızlarda devrede olur.

damacanayı görürmü bilmiyorum ancak, duran bir cisme çarpmadan durması için hızın 15 km/h veya altında olması lazım. 15-30 arasında ise devreye girer ancak duramayabilir.

Yanıtlama zamanı:

öncelikle hayırlı olsun. güle güle kullanın aynısı bendede var. 10 aydır memnuniyetle kullanıyorum. sizde memnun kalacaksınızdır. birde sakıncası yoksa sizden fiyat öğrenebilirmiyiz mesajda atabilirsiniz. belki eylül gibi benimde satma ihtimalim var en azından piyasa hakkında bir bilgimiz ollur.

uzun zamandır dizel 10 aydırda focus 3 kullanan biri olarak:

1- benim araç telefon hafızasını görüyor ve isimleri oradan alıyor.

2- 2. viteste titreme : aracınızı ekonomi devri 1500-2000 d/d arasında kullanın. bundan sonraki devirlerde yakıt tüketimi artıyor. 1350 devirde araçda detonasyon oluyor bu devir ve altına kesinllikle düşürmeyin. Birde f3 lerin debriyajı eski mantıktan biraz farklı. düşük devirde iken debriyaj kavramaya başladığında ayak debriyajdan daha yavaş çekilmeli hatta ayak biraz bekletilmeli.

3-140 dan sonra titremeye gellince benim araçta böyle bir sorun yok. ancak bana balans problemi gibi geldi veya üstüneki lastikler kar lastiği ise yüksek hızlarda titreme yapabilir çünkü bu tip lastiklerin hız endeksleri düşük olur.

cem aksoy tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

30 mu 15 mi ?

30 km.üst limit.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.