Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201313 yıl comment_156108 Onun icin ek bir sensore ihtiyac yok. Eger tesisati yok sayarsak tumuyle yazilimsal bir konu. Direksiyonun acisini zaten clock spring ten aliyor. Normalde belli bir izi gectikten sonra (yanlis hatirlamiyorsam 40) inactive oluyor. Her iki bilgi de BCModulune akiyor zaten. Eger tesisatta eksik yoksa calismamasinin iki nedeni olabilir. Birincisi yazilimdan aktif edilmemistir, Ikincisi arabanin uzerindeki modulde o ozellige iliskin yazilim yoktur. BCM ler tek tip degil. Moondeoda 3 ayri seviye var mesela. focusta da 3 ya da 4 taneydi galiba.. Ne işe yarar bu BCM modülü? Benim araba da guncellemesi gözüküyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201313 yıl comment_156111 Ben faydasini görüyorum acikcasi. Belli bir hizdan sonra calismiyor ayrica. Tek sıkıntısı diyelim soldaki sokaga saptim direksiyonu duzelttim bi 6-7 saniye acik kaliyor sonra sonuyor aslinda direk direksiyon duzlesince sönse daha iyi olabilirdi<br /> Mart 23, 201313 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201313 yıl comment_156112 BCM = Body control module Motor ile doğrudan bağlantılı olamayan tüm aksamı kontrol eder, farlar, camlar, elektik devreleri vb. PCM = Powertrain control module Motoru yöneten sistem Mart 23, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20188 yıl comment_457660 Merhaba şimdi bu dönüş yardımcısı yazılım olarak açılıyormu (sis lambaları üzerinden) tam olarak bilgi sahibi arkadaş varmı Focus 3 style plus aracım c-max larda farda var ne güzel ama benim donanımda yok maalesef Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490434 merhabalar 18 titanium aracımda viraj aydınlatma mevcut mu ? mevcut ise ayarları aktif hale getirme nasıl yapılmakta ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490435 3 dakika önce, Berk B. yazdı: merhabalar 18 titanium aracımda viraj aydınlatma mevcut mu ? mevcut ise ayarları aktif hale getirme nasıl yapılmakta ? Xenon opsiyonu alınmamışsa yok, araç MK4 değilse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 20187 yıl comment_490439 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Xenon opsiyonu alınmamışsa yok, araç MK4 değilse. Custom candır ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20197 yıl comment_495655 merhaba arkadaşlar viraj aydınlatma ile ilgili sonuca ulaşabilen varmı. benim aracım 2015 model dizel otomatik focus yazılım ile aktif değilse nasıl aktifleştirilir yardımlarınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 20197 yıl comment_495691 8 saat önce, Ümit.Çakır yazdı: merhaba arkadaşlar viraj aydınlatma ile ilgili sonuca ulaşabilen varmı. benim aracım 2015 model dizel otomatik focus yazılım ile aktif değilse nasıl aktifleştirilir yardımlarınız için teşekkür ederim. Viraj derken OEM far mı taktınız yoksa köşe aydınlatmadan mı bahsediyoruz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20197 yıl comment_495705 Nasıl aktif edileceği konusunda deneyimli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. Fakat kullanım tecrübesi olarak belirtmem gerekirse şehir içinde kolaylık olsun diye yapılan bu sistem aslında başka büyük bir zorluk getiriyor sürüş sırasında. Şehir içinde sokak aralarında dönerken, kavşak dönüşlerinde, kısacası karşıdan gelen aracı fiziksel olarak göremediğiniz zamanlarda bu sis farı yandığı anda yere düşen ışığı yüzünden sürekli karşıdan otomobil geliyormuş algısı oluşturup sürücüyü yanıltıp panik yaptırabiliyor. Malum geceleri otomobilleri fiziksel olarak uzak mesafeden görmek zordur. Karşıdan gelenin farlarının yere düşen ışığı, bize araç geldiği bildirimini verir özellikle dönüşlerde. Sis farı her yandığında araç geliyor yanılgısına düşmek çok doğal bu sistemle. O yüzden eski citroen aracımda bir süre sonra bu özelliği kapatmıştım. Zira gerçekten alışamadım. Ayrıca sis farının menzili zaten çok kısa olduğu için viraj içini falan aydınlattığı yok denebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20197 yıl comment_495736 12 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Viraj derken OEM far mı taktınız yoksa köşe aydınlatmadan mı bahsediyoruz? köşe aydınlatmadan bahsediyorum. sağa dönünce sağ sis farının, sola dönünce sol sis farının yanması gibi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın