Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153324 merhaba... uzun suredır forumda yoktum.herkese selamlar saygılar.... aracımın far performansından memnun değilim..zenon düşünüyordum fakat mecek temın edemedim şimdilik.merceksiz xenonda asla kullanmam.normal far ampulumu değiştirmek istiyorum..sizce en uygun olan hangısı.. ''philps photon xenon effect 5000k gun ısıgı'' önerdiler ama bu tarz ampulleri deneyenler varmı.hem uzun hem kısa ampullerımı değiştirecegim.beyaz renk düşünüyorum.iyi yada kötu tecrubesi olanlar yardımcı olabılırmı? saygılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153370 ben bu photon markasının philipsle olan bağına dair bir bilgi bulamadım... amacınız aydınlatma ise philips xtreme vision alın. aydınlatması iyi ancak beyazlık adına pek birşey katmaz. Aydın abiden far teklifi gelicek sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153413 Far performansını bende beğenmiyorum Focus 3'lerin. Kısalar h7 55watt uzunlar h1 55watt tipi ampül. Her iki hüzme içinde osram night breaker plus iyi aydınlatma sağlar.Hafiften beyaza kaçan aydınlatması var.3700-3800 kelvin sıcaklığında ışık veriyor. Bazı ampüller 55 watt değilde 70 watt hatta 100 watt çekerek daha iyi aydınlatma sağlıyor.Fakat dizayn 55 watt a göre.Fazla akım çekmesi halinde kablolar zarar görebilir.Oluşan fazla ısıdan dolayı far tası-reflektörü zarar görecektir. Ama uzunları sellektör yapmak için kullanıyorum ve şu andaki uzun hüzmem hiç dikkat çekmiyor sellektör yaptığımda diyorsanız kısa süreli kullanılacağı için uzun hüzmede 70 watt tercih edilebilir. Bir alternatif daha var. Yurtdışındaki ürün satış sitelerinde bolca bulunuyor. 30 wattlık led ampüller.100 dolar gibi rakamlara satılıyor.Soğutmasıyla beraber satılıyor.Kalitelileri olunca aydınlatması gayet güzel oluyor.Işık demetide gayet iyi oluyor.Merceksiz çakma xenonlar gibi dağıtmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153414 Far performansını bende beğenmiyorum Focus 3'lerin. Kısalar h7 55watt uzunlar h1 55watt tipi ampül. Her iki hüzme içinde osram night breaker plus iyi aydınlatma sağlar.Hafiften beyaza kaçan aydınlatması var.3700-3800 kelvin sıcaklığında ışık veriyor. Bazı ampüller 55 watt değilde 70 watt hatta 100 watt çekerek daha iyi aydınlatma sağlıyor.Fakat dizayn 55 watt a göre.Fazla akım çekmesi halinde kablolar zarar görebilir.Oluşan fazla ısıdan dolayı far tası-reflektörü zarar görecektir. Ama uzunları sellektör yapmak için kullanıyorum ve şu andaki uzun hüzmem hiç dikkat çekmiyor sellektör yaptığımda diyorsanız kısa süreli kullanılacağı için uzun hüzmede 70 watt tercih edilebilir. Bir alternatif daha var. Yurtdışındaki ürün satış sitelerinde bolca bulunuyor. 30 wattlık led ampüller.100 dolar gibi rakamlara satılıyor.Soğutmasıyla beraber satılıyor.Kalitelileri olunca aydınlatması gayet güzel oluyor.Işık demetide gayet iyi oluyor.Merceksiz çakma xenonlar gibi dağıtmıyor ben o led ampullerin hiç bir işe yaramadığını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201313 yıl comment_153419 made in china cohina http://www.ebay.com/itm/New-Product-LED-H7-Head-Lamp-Instead-Of-Xenon-HID-H7-light-/281000829640?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item416cf462c8&vxp=mtr Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl Yazar comment_153910 Levent Aracın ne renk? aydın abı aytozu gri si ben bu photon markasının philipsle olan bağına dair bir bilgi bulamadım... amacınız aydınlatma ise philips xtreme vision alın. aydınlatması iyi ancak beyazlık adına pek birşey katmaz. Aydın abiden far teklifi gelicek sanırım dediğinz ampule bir bakacagım.hafta içi ..ilginiz için teşekkurler...bu arada aracınız fazla yakıyor gibi bi ara benımkıde 7,2 lerdeydii.. şimdi çok şukur 5,7 ye düştü.. made in china cohina http://www.ebay.com/itm/New-Product-LED-H7-Head-Lamp-Instead-Of-Xenon-HID-H7-light-/281000829640?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item416cf462c8&vxp=mtr 220 dolarmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153920 aydın abı aytozu gri si dediğinz ampule bir bakacagım.hafta içi ..ilginiz için teşekkurler...bu arada aracınız fazla yakıyor gibi bi ara benımkıde 7,2 lerdeydii.. şimdi çok şukur 5,7 ye düştü.. 220 dolarmış sabah 3 km yokuş çıkıyorum akşamda 3 km geri iniyorum o yüzden sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153926 Levent Aracın ne renk? aydın abı aytozu gri si ben bu photon markasının philipsle olan bağına dair bir bilgi bulamadım... amacınız aydınlatma ise philips xtreme vision alın. aydınlatması iyi ancak beyazlık adına pek birşey katmaz. Aydın abiden far teklifi gelicek sanırım dediğinz ampule bir bakacagım.hafta içi ..ilginiz için teşekkurler...bu arada aracınız fazla yakıyor gibi bi ara benımkıde 7,2 lerdeydii.. şimdi çok şukur 5,7 ye düştü.. made in china cohina http://www.ebay.com/itm/New-Product-LED-H7-Head-Lamp-Instead-Of-Xenon-HID-H7-light-/281000829640?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item416cf462c8&vxp=mtr 220 dolarmış Koyu renk olsa bendeki mercekli farlari al dicektim beyaz zeminli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153984 Koyu renk olsa bendeki mercekli farlari al dicektim beyaz zeminli. Siyah zeminliye mi geçeceksin Aydın abi sende ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201313 yıl comment_153985 Siyah zeminliye mi geçeceksin Aydın abi sende ? Kuga ya geçesim var Sabri Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201313 yıl comment_154011 Siyah zeminliye mi geçeceksin Aydın abi sende ? Kuga ya geçesim var Sabri Ooo bu büyük haber Serdar abide geçecekmiş. Forum artik Kugaclubtr olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201313 yıl comment_154078 220 dolarmış aliexpresste aynı kit 100 dolar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl comment_324045 ampül değişiminden sonra far ayarı şart mı? bir de bu Osram Night Breaker gibi ampüller muayene ya da trafikte cezai bir durum getirir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl comment_324046 ampül değişiminden sonra far ayarı şart mı? bir de bu Osram Night Breaker gibi ampüller muayene ya da trafikte cezai bir durum getirir mi? Muayenede sorun çıkartmazlar halojen ampül olduğu için. Ampül değişiminden sonra far ayarına baktırmakta fayda var. Çok bariz bir ayar bozukluğu olmayabilir. Trafik cezası olmaz merak etmeyin bu ampülü kullanıyorsunuz diye. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın