Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Içi Sağ Yolcu Emniyet Kemeri Tarafından Gelen Ses

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Daha önce konuşuldumu konuşulmadı tam bilmiyorum eğer öyleyse k.byin:) Bugün biraz bozuk bir yolda sağ yolcu koltuğunun ordaki B stunundan bir tıkırtı sesi belirdi,artık emniyet kemeri makarasındanmı geliyor tam emin değilim daha önce karşılaşan oldumu,veya servise kadar gitmeden kolay bir çözümü varmı ?:)Gerçi pek araç içindeki sesleri takmam ama.Seside şöyle tarif edebilirim 2 tane kağıtı bir birine sürtermiş gibi bir ses.

Yanıtlama zamanı:

Seside şöyle tarif edebilirim 2 tane kağıtı bir birine sürtermiş gibi bir ses

Zaman zaman bozuk yollarda değişik yerlerden değişik sesler gelebiliyor.

Ancak hiçbiri servise gidip "aha şu ses" diyebileceğim kadar istikrarlı değil.

Araç kabini gibi gürültülü bir ortamda iki kağıdın sürtünme sesini zaten benim yaşlı kulaklarımın duyması bile mümkün değil! 

Yanıtlama zamanı:

Zaman zaman bozuk yollarda değişik yerlerden değişik sesler gelebiliyor.

Ancak hiçbiri servise gidip "aha şu ses" diyebileceğim kadar istikrarlı değil.

Araç kabini gibi gürültülü bir ortamda iki kağıdın sürtünme sesini zaten benim yaşlı kulaklarımın duyması bile mümkün değil! 

Cem abi aynı babam gibi konuştun :) Babam a bazen derim onun arabasında da benım arabam da da şu ses nerden geliyor duydun mu falan diye direk ben sen yaşda değilim nasıl duyayım der :D ama bende hiç sevmem aracın içinden ses gelmesini. Torpido da bulunan ıslak mendil kabından hışırtı geliyordu 2 gün aradım o sesi :D

Yanıtlama zamanı:

Aracın içinde ses gelmeyen yer var mı sanki? Tek ses oysa dert etmeyin.

Yanıtlama zamanı:

Aracın içinde ses gelmeyen yer var mı sanki? Tek ses oysa dert etmeyin.

Bozuk yolda geliyorsa sıkıntı yok gelir pürüzlü yolda ses ama kaymak gibi asfalt da ses geliyorsa Kesinlikle dert benim için :)

Yanıtlama zamanı:

Bozuk yolda geliyorsa sıkıntı yok gelir pürüzlü yolda ses ama kaymak gibi asfalt da ses geliyorsa Kesinlikle dert benim için

Problem aracın ses çıkartmak için yoldaki en ufak bir bozukluğu beklemesi.  

Yanıtlama zamanı:

Torpido da bulunan ıslak mendil kabından hışırtı geliyordu 2 gün aradım o sesi :D

Bende torpidodaki tesbihin sesini 2 gün çözmeye çalıştım. Virajlarda sağa sola savrulup sürtünme sesi yapıyordu  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Problem aracın ses çıkartmak için yoldaki en ufak bir bozukluğu beklemesi.  

Söz konusu kendi aracım ise ufak tefek bozukluklarda ses çıkartmıyor ama düzenli bozuk yolda İmkansız :)

Yanıtlama zamanı:

100.000 lira altına alınacak her arabanın Türkiye şartlarında  6 ay sonra heryerinden ses geliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bozuk yolda geliyorsa sıkıntı yok gelir pürüzlü yolda ses ama kaymak gibi asfalt da ses geliyorsa Kesinlikle dert benim için :)

Zaten hep bozuk yolda sürüyorum aracı malüm türkiye köy yollarının hali bu halde bile şükür sadece bahsettiğim ses var :)Bazen bende hak veriyorum arabaya sonuçta plastik aksam.O kadar dert değil benim için ama ahh focus sevgisi ahh :)

Yanıtlama zamanı:

aynen komforu yeter ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aynen komforu yeter ;)

Dimi ya biraz kendimizi gaza getirelim:) Şaka bir yana sürüş karekterini direksiyon hakimiyetini kullandığım hiç bir araçla değişemiyeceğim bir araç kullanıyoruz.( en azından benim düşüncem).Sonuçta dikeninde güzelliği yalnız gül sayesinde değilmidir :)

Yanıtlama zamanı:

Bende De Aynı Yerden Geliyordu Ses Ancak Kesildi Daha Gelmiyor Ama Servise Sorduğumda Emniyet Kemerinin İçindendir Dediler Değişmesi Gerekir Demişlerdi Fazla Durmadım Üstünde...

Yanıtlama zamanı:

accent era aracımın bazı yerlerinden ses geliyordu..ki neredeyse tamamı sert plastiktir...sattığım arkadaşa götürürken içini komple boşalttım..tık bile çıkarmadı  :)  şaşırdım..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.