Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201313 yıl Yazar comment_151197 Aklıma geldi aslında ama pivot zaten en alt ayarında ayarını değiştirdim bıraz daha üst konumda şu an bakalım ne olucak Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201313 yıl comment_151198 aynı ses benden de dün gelmeye başladı Muhammet Bey ,emniyet kemerinin makarasından geliyor gibi geldi ilk başta bana da yalnız sesin geldiği taraftaki camın ordan bir yerden geliyor sanırım camı biraz açınca ses kesiliyor yada cama biraz el ile bastırınca ses gidiyor.Yalnız tam inceleyemedim sorunu çözmek için de camın üst taraflarından bir yerden geliyor tahminimce Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201313 yıl comment_151201 100.000 lira altına alınacak her arabanın Türkiye şartlarında 6 ay sonra heryerinden ses geliyor. Bunun parayla alakası yok. Her markada yeni çıkan kasalarda karşılaşılabilecek şeyler bunlar. Çözümü olduğu sürece çok problem değil bence. Çözümü yoksa da günlük 30-40 dakikada duyacağım ve muhtemelen müziğin bastıracağı bir ses dert etmek bence arabadan soğumak için yeterli bir sebep değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201313 yıl comment_151206 Bunun parayla alakası yok. Her markada yeni çıkan kasalarda karşılaşılabilecek şeyler bunlar. Çözümü olduğu sürece çok problem değil bence. Çözümü yoksa da günlük 30-40 dakikada duyacağım ve muhtemelen müziğin bastıracağı bir ses dert etmek bence arabadan soğumak için yeterli bir sebep değil. Bunu arabaların günden güne yakıt tüketiminin azalması fakat cepten çıkan paranın artması olarak düşünün.Arabalar ne yapsın benzin pahalı.Aynı şekild belki yollarımız düzgün olsa araç içi sesler de minimum olacak.Ama kendimden biliyorum işe giderken yaptığım km hepi topu 5 km.Ama atladığım zıpladığım hendeklerin sayısı belli değil.O nedenle arabalar ne yapsın bizim yollarda keçi bile menisküs olur. Şubat 21, 201313 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201313 yıl comment_151271 Zaman zaman bozuk yollarda değişik yerlerden değişik sesler gelebiliyor. Ancak hiçbiri servise gidip "aha şu ses" diyebileceğim kadar istikrarlı değil. Araç kabini gibi gürültülü bir ortamda iki kağıdın sürtünme sesini zaten benim yaşlı kulaklarımın duyması bile mümkün değil! Sizin bu anlatımınıza itafen.......Son Ank. buluşmasında yine bu kabin içi ses gelme konusu açıldı, konuşmaya dahil olanlar sıkıntılarını paylaştı, Bora bana bir kaç kez sordu sende ses yokmu?? Cevabım yoo hiç duymadım....... aslında içimden verdiğim cevap tamda sizin yazınızla örtüşüyordu, acaba ben mi duymuyordum Hayır öyleyse çok iyiymiş :) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın