Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Akaryakıt Firmasını Kullanıyorsunuz.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Shell v-power

totalden aldım bi defa aracın performansı ciddi anlamda düştü.

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 226
  • Görüntüleme 50,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• LukOil Türkiye'de istasyon ağını kolay genişletebilmek için Akpet'i satın aldı ama ben ciddi bir ilerleme görmüyorum, LukOil evet dünya devi, istasyon konseptleri çok şık, iyi bir akaryakıt dağıtım şi

• Yalıt güvence sistemini fazla abartmaya gerek yok, kuruluşun sizi kendine bağlamak için başvurduğu bir göz boyama yöntemi. Herhangi bir akaryakıt markasını kullanabilirsiniz, satış fişini en az depoyu

• Aralıklı yazıyorum, tekrarlamakta yarar var: Bildiğim kadarı ile Lukoil dışında tüm yaygın markalar aynı rafineriden alıyor ve kendilerine göre bazı katkılarla yakıtlarını zenginleştiriyorlar

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Shell V-Power performans artışı sağlıyormuş. Henüz kendim denemedim ama arkadaş Opet Ultra Force'dan sonra Shell'den aldı yakıtını sende denemelisin diye söyledi.

Yanıtlama zamanı:

Ben de devamlı Opetten alıyordum ama Shell denedikten sonra Opet'i bıraktım. Shell nitro ile araç daha sessiz ve performanslı geldi ama ekonomi anlamında bir fark yok , bastığın zaman nereden alırsan al yakıyor sonuçta.

Yanıtlama zamanı:

Dizel Shell V-Power kullanıyorum, performansa bir nebze etkisi var. Ara ara da Opet'ten alıyorum. Diğer araçta benzin için Shell-Opet-PO hangisi denk gelirse, LPG de PO-Milangaz hangisi uygun olursa :D

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sadece mazot üzerine bir değerlendirme yapıyorum:

Sessizlik arıyorsanız Total Excellium üzerine yok. Performans olarak Shell V-Power Nitro diğerlerinden iyi fakat gürültülü çalışıyor. Bp yakıtı nispeten daha uzun bir menzile sahip fakat performans olarak rezalet. Bp'den aldığım dönemlerde Corolla D-4d dizeli rampada geçemedim. Aynı aracı shell'den alırken çok rahat aynı noktada solladım:) Opet Ultraforce ise diğer yakıtların nitelikçe birleşimi gibi. Performans Shell kadar olmasa da iyi. Shell'e göre daha sessiz. Menzil olarak diğerlerine yakın değerler ortaya çıkıyor.

%80 şehir dışı, %20 şehir içi genelde km'de 23 kuruş olarak çıkıyor yakıt hesaplamam. Her seferinde depoyu tamamen doldurarak hesaplama yapıyorum.

Şehir dışı genelde 100 km hızla kullanıyorum. Şehir içi ise fazla zorlamıyorum. Zaten 3. vitesi geçebileceğim bir güzergahım da yok.

Ramazan Çakır tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

opet, bp, po, total firmalarını denedim. en çok verim aldığım Shell'in V-Power Nitro euro diesel yakıtı oldu. bi süredir de sadece shell kullanıyorum memnunum. ne performans ne de menzil konusunda bi sıkıntım yok.

Yanıtlama zamanı:

Shell -OPET -PO Şu ana kadar memnun olduğum  Firmalar bunlar.

Yanıtlama zamanı:

Özel olarak aldığım bir yer yok önüme neresi denk gelirse ordan alıyorum [emoji2][emoji2][emoji2]

Yanıtlama zamanı:

aracı aldığımdan beri opet kullandım. son bikaç aydır shell'e geçtim. en azından aydın için konuşabilirim. daha memnun kaldım shell'den. araç daha sessiz çalışıyor kesinlikle eminim bundan. menzil de 100 tl'lik alımda en azından bi 50km daha farketti uzun yolda. menzil değerlerinden yola çıkarak bu farkı elde ettim . 

Yanıtlama zamanı:

Sonuç. Bir yorumun var mı firmalar bazında.?

Güneydoğu olduğu için hepsi aynı abi bi fark yok al birini vur ötekine Hesabı Bendeki

Yanıtlama zamanı:

aracı aldığımdan beri opet kullandım. son bikaç aydır shell'e geçtim. en azından aydın için konuşabilirim. daha memnun kaldım shell'den. araç daha sessiz çalışıyor kesinlikle eminim bundan. menzil de 100 tl'lik alımda en azından bi 50km daha farketti uzun yolda. menzil değerlerinden yola çıkarak bu farkı elde ettim . 

Emin misiniz Shell'in sessiz çalıştığına. Ben de aksi bir gözlem yaptım. Shell de bariz sesli çalışıyor araç.

Sahtekar bayii farkı ve katkılar hariç aralarinda fark olmaması lazım depolama tesisleri çoğu bölgede ortak. Shell biraz daha iyi gibi ama psikolojikde olabilir.

Bir depo Shell ardından da Bp deneyin. Farkın psikolojik olmadığını anlarsınız:)

Yanıtlama zamanı:

Emin misiniz Shell'in sessiz çalıştığına. Ben de aksi bir gözlem yaptım. Shell de bariz sesli çalışıyor araç.

Bir depo Shell ardından da Bp deneyin. Farkın psikolojik olmadığını anlarsınız:)

standart 100 tl'lik alıyorum. ışık yanana kadar da mazot almıyorum. dediğim gibi aydın için konuşuyorum shell daha sessiz. en azından aydın standartlarına göre. bundan eminim psikolojik değil ;)

Yanıtlama zamanı:

standart 100 tl'lik alıyorum. ışık yanana kadar da mazot almıyorum. dediğim gibi aydın için konuşuyorum shell daha sessiz. en azından aydın standartlarına göre. bundan eminim psikolojik değil ;)

O zaman istasyondan istasyona da çok fark ediyor bu yakıt olayı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.