Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201411 yıl comment_260921 Shell v-power totalden aldım bi defa aracın performansı ciddi anlamda düştü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201411 yıl comment_262533 Shell V-Power performans artışı sağlıyormuş. Henüz kendim denemedim ama arkadaş Opet Ultra Force'dan sonra Shell'den aldı yakıtını sende denemelisin diye söyledi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201411 yıl comment_262540 Ben de devamlı Opetten alıyordum ama Shell denedikten sonra Opet'i bıraktım. Shell nitro ile araç daha sessiz ve performanslı geldi ama ekonomi anlamında bir fark yok , bastığın zaman nereden alırsan al yakıyor sonuçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201411 yıl comment_262541 Dizel Shell V-Power kullanıyorum, performansa bir nebze etkisi var. Ara ara da Opet'ten alıyorum. Diğer araçta benzin için Shell-Opet-PO hangisi denk gelirse, LPG de PO-Milangaz hangisi uygun olursa Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274781 Sadece mazot üzerine bir değerlendirme yapıyorum: Sessizlik arıyorsanız Total Excellium üzerine yok. Performans olarak Shell V-Power Nitro diğerlerinden iyi fakat gürültülü çalışıyor. Bp yakıtı nispeten daha uzun bir menzile sahip fakat performans olarak rezalet. Bp'den aldığım dönemlerde Corolla D-4d dizeli rampada geçemedim. Aynı aracı shell'den alırken çok rahat aynı noktada solladım:) Opet Ultraforce ise diğer yakıtların nitelikçe birleşimi gibi. Performans Shell kadar olmasa da iyi. Shell'e göre daha sessiz. Menzil olarak diğerlerine yakın değerler ortaya çıkıyor. %80 şehir dışı, %20 şehir içi genelde km'de 23 kuruş olarak çıkıyor yakıt hesaplamam. Her seferinde depoyu tamamen doldurarak hesaplama yapıyorum. Şehir dışı genelde 100 km hızla kullanıyorum. Şehir içi ise fazla zorlamıyorum. Zaten 3. vitesi geçebileceğim bir güzergahım da yok. Kasım 29, 201411 yıl Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274784 opet, bp, po, total firmalarını denedim. en çok verim aldığım Shell'in V-Power Nitro euro diesel yakıtı oldu. bi süredir de sadece shell kullanıyorum memnunum. ne performans ne de menzil konusunda bi sıkıntım yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274785 Shell -OPET -PO Şu ana kadar memnun olduğum Firmalar bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274786 Sahtekar bayii farkı ve katkılar hariç aralarinda fark olmaması lazım depolama tesisleri çoğu bölgede ortak. Shell biraz daha iyi gibi ama psikolojikde olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274787 Özel olarak aldığım bir yer yok önüme neresi denk gelirse ordan alıyorum [emoji2][emoji2][emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274788 aracı aldığımdan beri opet kullandım. son bikaç aydır shell'e geçtim. en azından aydın için konuşabilirim. daha memnun kaldım shell'den. araç daha sessiz çalışıyor kesinlikle eminim bundan. menzil de 100 tl'lik alımda en azından bi 50km daha farketti uzun yolda. menzil değerlerinden yola çıkarak bu farkı elde ettim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274789 Özel olarak aldığım bir yer yok önüme neresi denk gelirse ordan alıyorum [emoji2][emoji2][emoji2] Sonuç. Bir yorumun var mı firmalar bazında.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274790 Sonuç. Bir yorumun var mı firmalar bazında.? Güneydoğu olduğu için hepsi aynı abi bi fark yok al birini vur ötekine Hesabı Bendeki Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274792 aracı aldığımdan beri opet kullandım. son bikaç aydır shell'e geçtim. en azından aydın için konuşabilirim. daha memnun kaldım shell'den. araç daha sessiz çalışıyor kesinlikle eminim bundan. menzil de 100 tl'lik alımda en azından bi 50km daha farketti uzun yolda. menzil değerlerinden yola çıkarak bu farkı elde ettim . Emin misiniz Shell'in sessiz çalıştığına. Ben de aksi bir gözlem yaptım. Shell de bariz sesli çalışıyor araç. Sahtekar bayii farkı ve katkılar hariç aralarinda fark olmaması lazım depolama tesisleri çoğu bölgede ortak. Shell biraz daha iyi gibi ama psikolojikde olabilir. Bir depo Shell ardından da Bp deneyin. Farkın psikolojik olmadığını anlarsınız:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274793 Emin misiniz Shell'in sessiz çalıştığına. Ben de aksi bir gözlem yaptım. Shell de bariz sesli çalışıyor araç. Bir depo Shell ardından da Bp deneyin. Farkın psikolojik olmadığını anlarsınız:) standart 100 tl'lik alıyorum. ışık yanana kadar da mazot almıyorum. dediğim gibi aydın için konuşuyorum shell daha sessiz. en azından aydın standartlarına göre. bundan eminim psikolojik değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201411 yıl comment_274794 standart 100 tl'lik alıyorum. ışık yanana kadar da mazot almıyorum. dediğim gibi aydın için konuşuyorum shell daha sessiz. en azından aydın standartlarına göre. bundan eminim psikolojik değil O zaman istasyondan istasyona da çok fark ediyor bu yakıt olayı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın