Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bagaja Yarım Damacana Su Döküldü...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun...

Bir şey olmaz.

Kışın zor kurur, bir süre de sevimsiz kokar, sen alışırsın, o da kurur gider yaza...!?

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

geçmiş olsun basınçlı hava ile elektronik bölgeleri kurutabilirsiniz yıkamacılarda bulabilirsiniz. bende bagaj havuzu var. sizde dökülen suyun miktarı çok fazla tabi ama alırsanız sizin için faydalı olur.

Teşekkürler abi,bugün yıkamacılara,oto kuaförlere gittim bişey olmaz suyun çekmissin zaten diyorlar,geriye elektronik aksamlar var ondada şansım ön tarafa geçmemiş su.Stepnenin orda  ufak bi soket var muhtemelen ondan park sensör hatası veriyor ama emin de değilim ordaki soketin ne soketi olduğundan...

Geçm,ş olsun...

Bir şey olmaz.

Kışın zor kurur, bir süre de sevimsiz kokar,sen alışırsın o da kurur gider yaza...!?

Teşekkürler Cem abi,kokuya razıyım elektronik arıza çıkarmasında.... :wacko:

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler Cem abi,kokuya razıyım elektronik arıza çıkarmasında....

Çıkarmaz dert etme, çıkarırsa bir WD-40 sıkımlık canı var.

Bagaj havuzu da almaya niyetlenirsen de sor mutlaka: "Bu havuz kaç litre su ile doluyor?" diye... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Her aldığım arabada bagaj havuzu alırım. Damacana suya etkisi olmaz ama ıvır zıvıra karşı ek önlem oluyor. http://www.ypsplast.com.tr/ana-sayfa.html

Sağolasın Engin abi,şu sıkıntıyı bi atlatıyım bakacam artık havuz işine...

Çıkarmaz dert etme, çıkarırsa bir WD-40 sıkımlık canı var.

Bagaj havuzu da almaya niyetlenirsen de sor mutlaka: "Bu havuz kaç litre su ile doluyor?" diye... 

Bu havuz problemlerinden  hiç kurtulamayacağım galiba  :)

Alper Albayrak tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Her aldığım arabada bagaj havuzu alırım. Damacana suya etkisi olmaz ama ıvır zıvıra karşı ek önlem oluyor. http://www.ypsplast.com.tr/ana-sayfa.html

Ben bu firmadan 2012 HB aracım için havuz aldım ama küçük geldi...Bende iade ettim... Sorun ilk gelen araçlardaki stepneyle alakalı sanırım.

Yanıtlama zamanı:
Ben de problem yok. Benim araçta 2012.  

Araçta tam boy stepne mi var yoksa ince mi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arabanın içinin bayağa kuruttum halı yıkama makinası ve güneş takviyesiyle,arka park sensörlerine hem bagaj içinden hemde alttan basınçlı hava tuttum.Dünden beri park sensör hatası vermiyor araç biraz keyfim yerine geldi ^_^  

• 10 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.