Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152123 Kolu ileri ittirin... Ön tarafa dogru ittirin... Yukarı yada aşagıya demiyorum arkadaslar... ileri ittirince bip sesi çıkıyor araçtan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152124 Kolu ileri ittirin... Ön tarafa dogru ittirin... Yukarı yada aşagıya demiyorum arkadaslar... ileri ittirince bip sesi çıkıyor araçtan... follow me özelliği farları yaktığını bildiriyor. olması lazım kullanmadığım için tam emin değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152127 Kolu ileri ittirin... Ön tarafa dogru ittirin... Yukarı yada aşagıya demiyorum arkadaslar... ileri ittirince bip sesi çıkıyor araçtan... Tamam ıste ılerı ıtınce hepsı yanar farların.Yukarı kaldırınca sadece sag on ve arka,asagi indirince sadece sol on ve arka yanar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152129 onum arkam sagim solum sobe der gibi olmus. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201313 yıl comment_152173 Aynen arabayi ters karanlik biryere parkedince yakiyorum ben Sabri ne işin var senin böyle ters karanlık yerlerde Hayır tedirgin oldum şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201313 yıl comment_152180 Kolu ileri ittirin... Ön tarafa dogru ittirin... Yukarı yada aşagıya demiyorum arkadaslar... ileri ittirince bip sesi çıkıyor araçtan... Follow me home Eski paliomdada varı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226724 konu hortlatayım: bir kaç gündür dikkatimi çekiyor( öncesinde olmadığını düşünüyorum) aracı kapatım indikten sonra 30-40 sn farlar açık kalıyor.Folow me denen olay eski focusumda da vardı.Ama istersen aktif yapıyordun. Şimdi bunu nasıl devreden çıkaracağımı uğraştım ama yapamadım.Yardım please Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226734 konu hortlatayım: bir kaç gündür dikkatimi çekiyor( öncesinde olmadığını düşünüyorum) aracı kapatım indikten sonra 30-40 sn farlar açık kalıyor.Folow me denen olay eski focusumda da vardı.Ama istersen aktif yapıyordun. Şimdi bunu nasıl devreden çıkaracağımı uğraştım ama yapamadım.Yardım please hiç kullanmadığım bir özelliği lakin bilgi ekranının olduğun yeri kurcalayınca bi ara gömüştüm bekleme süresi ve açık kapalı diye seçenekleri vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_226737 Yol Bilgisayarında ayarlarda olması lazım,Manuel 20 saniye v.s seçenekler var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_226761 hiç kullanmadığım bir özelliği lakin bilgi ekranının olduğun yeri kurcalayınca bi ara gömüştüm bekleme süresi ve açık kapalı diye seçenekleri vardı. O özellik açık olmasa da arabadan inmeden bi kere selektör yapınca yine 20 saniye yanıyor. İşin garip tarafı bende de kapalıydı ancak birkaç gündür kendi kendine yanmaya başladı, yağmurlu havalarda falan kendiliğinden mi açıyor acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_226966 O özellik açık olmasa da arabadan inmeden bi kere selektör yapınca yine 20 saniye yanıyor. İşin garip tarafı bende de kapalıydı ancak birkaç gündür kendi kendine yanmaya başladı, yağmurlu havalarda falan kendiliğinden mi açıyor acaba. bkz. gecikmeli far ayarları toprağım sen yinede bi göz at ayarlara bak kaç saniye olduğuna.. bende ilk başlarda açık kalmasına sinir oluyordum sonra o ayarları değiştirdim. ha birde far sensörü açıkmı far açma kapama tuşu kaçıncı tıkta bırakıyorsun.. hani olur ya dalgınlıkla açık kalır falan bi kontrol et... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_227017 bkz. gecikmeli far ayarları toprağım sen yinede bi göz at ayarlara bak kaç saniye olduğuna.. bende ilk başlarda açık kalmasına sinir oluyordum sonra o ayarları değiştirdim. ha birde far sensörü açıkmı far açma kapama tuşu kaçıncı tıkta bırakıyorsun.. hani olur ya dalgınlıkla açık kalır falan bi kontrol et... Yok ayarlardaki ayarı kapalı. Far düğmesinde ise O konumunda, otomatik yani, aldığım günden beri hiç ellemedim. Bugün kendiliğinden yanmadı mesela. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201412 yıl comment_228870 >Evet, Cem Aynen dediğiniz gibiymiş, sanırım kurcalarken 20 sn ye ayarlamışım. Şimdi tamam. Teşekkürler bilgilendirme için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201412 yıl comment_229305 daha önce bahseden olmadı sanırım. bu özelliğin varlığını da dün tesadüfen keşfettim. aracı kilitleyip kapama tuşuna basmaya devam ettikten sonra açık camların kapandığını gördüm. sırf bunun için modül takmayı bile düşünmüştüm. aracın kendisinde varmış ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın