Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus3 Bilmediklerimiz, Yeni Keşfettiklerimiz.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kolu ileri ittirin... Ön tarafa dogru ittirin... Yukarı yada aşagıya demiyorum arkadaslar... ileri ittirince bip sesi çıkıyor araçtan...

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 8,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yani Focus bile sigaranı sağlığa zararlı olduğunu biliyor ve içeceksen arabaya almam mesajını veriyor demek...     Değişik yerlerde gündeme gelmiş şeyleri eski başlıklarda devam etmekte yarar var.

• Sabri ne işin var senin böyle ters karanlık yerlerde  Hayır tedirgin oldum şimdi  

• Süleyman Altın
    Süleyman Altın

Teşekkürler duzeldi

Yanıtlama zamanı:

Kolu ileri ittirin... Ön tarafa dogru ittirin... Yukarı yada aşagıya demiyorum arkadaslar... ileri ittirince bip sesi çıkıyor araçtan...

follow me özelliği farları yaktığını bildiriyor. olması lazım kullanmadığım için tam emin değilim.

Yanıtlama zamanı:

Tamam ıste ılerı ıtınce hepsı yanar farların.Yukarı kaldırınca sadece sag on ve arka,asagi indirince sadece sol on ve arka yanar.

Yanıtlama zamanı:

Aynen arabayi ters karanlik biryere parkedince yakiyorum ben

Sabri ne işin var senin böyle ters karanlık yerlerde :) Hayır tedirgin oldum şimdi :P  :P

Yanıtlama zamanı:

Follow me home

Eski paliomdada varı :)

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

konu hortlatayım:

bir kaç gündür dikkatimi çekiyor( öncesinde olmadığını düşünüyorum) aracı kapatım indikten sonra 30-40 sn farlar açık kalıyor.Folow me denen olay eski focusumda da vardı.Ama istersen aktif yapıyordun.
Şimdi bunu nasıl devreden çıkaracağımı uğraştım ama yapamadım.Yardım please ;)

Yanıtlama zamanı:

konu hortlatayım:

bir kaç gündür dikkatimi çekiyor( öncesinde olmadığını düşünüyorum) aracı kapatım indikten sonra 30-40 sn farlar açık kalıyor.Folow me denen olay eski focusumda da vardı.Ama istersen aktif yapıyordun.

Şimdi bunu nasıl devreden çıkaracağımı uğraştım ama yapamadım.Yardım please ;)

hiç kullanmadığım bir özelliği lakin bilgi ekranının olduğun yeri kurcalayınca bi ara  gömüştüm bekleme süresi ve açık kapalı  diye seçenekleri vardı.

Yanıtlama zamanı:

Yol Bilgisayarında ayarlarda olması lazım,Manuel 20 saniye v.s seçenekler var

Yanıtlama zamanı:

hiç kullanmadığım bir özelliği lakin bilgi ekranının olduğun yeri kurcalayınca bi ara  gömüştüm bekleme süresi ve açık kapalı  diye seçenekleri vardı.

O özellik açık olmasa da arabadan inmeden bi kere selektör yapınca yine 20 saniye yanıyor.

İşin garip tarafı bende de kapalıydı ancak birkaç gündür kendi kendine yanmaya başladı, yağmurlu havalarda falan kendiliğinden mi açıyor acaba.

Yanıtlama zamanı:

O özellik açık olmasa da arabadan inmeden bi kere selektör yapınca yine 20 saniye yanıyor.

İşin garip tarafı bende de kapalıydı ancak birkaç gündür kendi kendine yanmaya başladı, yağmurlu havalarda falan kendiliğinden mi açıyor acaba.

bkz. gecikmeli far ayarları

toprağım sen yinede bi göz at ayarlara bak  kaç saniye olduğuna..  bende ilk başlarda  açık kalmasına  sinir oluyordum sonra o ayarları değiştirdim. 

ha birde  far sensörü açıkmı far açma kapama  tuşu kaçıncı tıkta  bırakıyorsun..   hani olur ya dalgınlıkla   açık kalır falan bi kontrol et...

Yanıtlama zamanı:

bkz. gecikmeli far ayarları

toprağım sen yinede bi göz at ayarlara bak  kaç saniye olduğuna..  bende ilk başlarda  açık kalmasına  sinir oluyordum sonra o ayarları değiştirdim. 

ha birde  far sensörü açıkmı far açma kapama  tuşu kaçıncı tıkta  bırakıyorsun..   hani olur ya dalgınlıkla   açık kalır falan bi kontrol et...

Yok ayarlardaki ayarı kapalı. Far düğmesinde ise O konumunda, otomatik yani, aldığım günden beri hiç ellemedim. Bugün kendiliğinden yanmadı mesela.

Yanıtlama zamanı:

>Evet, Cem

faricin.jpg

Aynen dediğiniz gibiymiş, sanırım kurcalarken 20 sn ye ayarlamışım.
Şimdi tamam.
Teşekkürler bilgilendirme için.

Yanıtlama zamanı:

daha önce bahseden olmadı sanırım. bu özelliğin varlığını da dün tesadüfen keşfettim. aracı kilitleyip kapama tuşuna basmaya devam ettikten sonra açık camların kapandığını gördüm. sırf bunun için modül takmayı bile düşünmüştüm. aracın kendisinde varmış :))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.