Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20169 yıl comment_388501 Bu parça orjinalmidir acaba fiyat pahalı çakma bi parça için? Sanmıyorum orjinal olanda airbag ile beraber geliyor . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20169 yıl comment_388502 Sanmıyorum orjinal olanda airbag ile beraber geliyor . Velevki aldık nasıl sökeceğiz Onun yerine 3m carbon kaplamamı çeksek üzerine Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20169 yıl comment_388503 Velevki aldık nasıl sökeceğiz [emoji4]Onun yerine 3m carbon kaplamamı çeksek üzerinemontajı çok kolay değildir muhtemelen. Montajını yapsak dahi soyulma olur mu ki olur. Bence değmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 20169 yıl comment_388508 https://www.izlesene.com/video/carbon-fiber-kaplama-3m/4427795 Bu bana daha mantıklı geldi. Tek sıkıntım nasıl sökeceğiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394441 Ben bunu sipariş ettim. Aslında sadece metal kısmı istedim ama ısrarıma rağmen ayrı satmadı. Gelsin bir inceleyeyim. Benimki çok kötü gözüküyor. Hatta kalkan kısım koptu. Arabayı silerken temizlik bezi takıldı sanırım yapıştırıcıda çözüm olmadı. Her halde en uygun yenileme böyle olacak. Umarım airbag söküp bunun içine aktarmam gerekmeden sadece metal kısımları değiştirebilirim. Şu aralar Amerika'da evlerin yanında garajları olanları kıskanıyorum. O garajlar olmadığı için bilimde ilerleyemiyoruz bence Bu arada Fört'en bu metal görünümlü parçanın 3D datasını alma yada bulma şansımız var mı? Aklımda deli fikirler var. Ürün gelince bilgileri paylaşırım. https://tr.aliexpress.com/item/Car-styling-Car-SRS-Airbag-Steering-Wheel-Cover-For-FOCU-S-2012-high-specifications-with-logo/32661746002.html?spm=2114.13010608.0.0.nEYikX Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409839 Benim aracımda da aynı sorun var malesef çözüm bulanlar lütfen bilgi versinler can sıkıcı şu durumdan kurtulalım biran önce Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409851 13.12.2016 - 10:32 tarihinde, Volkan Ö. yazdı: Şu aralar Amerika'da evlerin yanında garajları olanları kıskanıyorum. O garajlar olmadığı için bilimde ilerleyemiyoruz bence ☺Altına imzamı atarım. Hayalimdeki evde bu garajın yan duvarı komple cam ve arabalar salondan izlenebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410734 Garantisi biten araçlar için her hangi bir işlem yapar mı otosan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410810 4 saat önce, Erman Uca yazdı: Garantisi biten araçlar için her hangi bir işlem yapar mı otosan? Servis kayıtlarınız düzenli ise başvurun Yapılan oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20188 yıl comment_464767 Merhabalar. Focus 3 aracımın dreksyon düğmeleri etrafındaki metalik renkte olan kısımda deformeler oluşmuş. Tam adı nedir ve siteye nasl resim yükleyeblirim çözemediğim için mecbur tarif ediyorum. Bu deformeleri gidermek için ne yapabilirim? Oradaki parçayı değiştirmek mi lazım yoksa yapıştırma benzeri bişey nasıl yenilenir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20188 yıl comment_464769 Eğer garanti devam ediyorsa serviste uğraşın. (profile baktım 2012 yazar hiç uğraşmayın) Yoksa hiçbir şey yapamazsınız ya da görmezden gelin... Nikelajlı kısmı kalkıp; beyaz renkli plastik gözüküyor sanırım. --1 dakika sonra eklendi-- Bende de aynısı var... Nisan 1, 20188 yıl Teoman S. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20188 yıl comment_464770 26 dakika önce, Teoman S. yazdı: Eğer garanti devam ediyorsa serviste uğraşın. (profile baktım 2012 yazar hiç uğraşmayın) Yoksa hiçbir şey yapamazsınız ya da görmezden gelin... Nikelajlı kısmı kalkıp; beyaz renkli plastik gözüküyor sanırım. --1 dakika sonra eklendi-- Bende de aynısı var... Evet nikelajlı kısım kalkmış etraftan beyazımsı krem rengimsi şeffafımsı değişik gıcık olduğum bi plastik malzeme var o gözüküyor. Aracı yeni aldım ben ve malsef garantisi yok. Zamanla gözüme iyice çirkin gelecek ve uğraşıcam bi şekilde kendimi tutamam ? ama bilen biri varsa en azından doğru yöntemle giderim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20188 yıl comment_464789 Benim focus 3 de direksiyon nikelajında soyulmalar oldu ki zaten vardı aracı yeni aldım. 2011 2inci yarı üretim focus 3. Garanti durumunu bilmiyorum illahaki bitmiştir ama genede bir ford servisine götürsem bu konu garanti kapsamına girermi acaba? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın