Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç Önerisi

Featured Replies

• Yanıt 98
  • Görüntüleme 13k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

1.6 ecoboost al bencede 

• Samet Özeren
    Samet Özeren

herkese teşekkür ederim ben Astra J aldım    Kimse üstüne alınmadanda 1-2 yorum yapiyim dedim   Bunu en iyi yakup bilir   bundan 3 yıl öncesi focus alcağım zamanda kaka , kötü diyenler olmuştu b

• Hehehe sırada ki ford dışında araç almak isteyen gelsin  

Yanıtlama zamanı:

J kasa işte :)

Yanıtlama zamanı:

J kasa işte :)

J kasa makyajlandiya. Ismi hala J kasa ama makyajli Focus 2-2,5 gibi

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı, uğurlu olsun..Kazasız, belasız sürüşler...

Yanıtlama zamanı:

Servis ücretinin benim corsam ile arasında 20 tl fark var tabi bu fiyat yetkili serviste baya bi değişir

Fiyatlar nedir? Bende de Corsa var ve servisin fiyatlarından şikayetçiyim. Astra fiyatları serviste daha da pahalı ise çok fena ..

Yanıtlama zamanı:

Ya ben de birşey sorayım bari... ^_^

Mesai arkadaşımın aklında iki araç var..

1.si Jeep Compass.. 2008 model civarı bakıyor.. 2.0 benzinli..

2.sini aklına ben soktum ama ne kadar iyi yaptım bilmiyorum Dodge Nitro.. 2.8 dizel... O da 2008-2010 arası..

ikisinde de aşağı yukarı aynı fiyatlar aralığında bulunabiliyor...

Sizin öneriniz nedir?

Yanıtlama zamanı:

Ya ben de birşey sorayım bari...   Mesai arkadaşımın aklında iki araç var..   1.si Jeep Compass.. 2008 model civarı bakıyor.. 2.0 benzinli.. 2.sini aklına ben soktum ama ne kadar iyi yaptım bilmiyorum Dodge Nitro.. 2.8 dizel... O da 2008-2010 arası..   ikisinde de aşağı yukarı aynı fiyatlar aralığında bulunabiliyor...   Sizin öneriniz nedir?

Nasıl mesai arkadaşı bunlar böyle ? :) Amerikan mı bakılıyor özellikle diye anlayalım?

Ben çok çok az alınıp satılan araçları kullanma yanlısı olmadığım için ikisi nede çok soğuk bakarım. İkisini de kullanmadığımı öncelikle söyliyeyim. Ama bu araçlar çok paraya satılıp karşılığını vermeyen araçlar benim gözümde. Motor büyüklüğü vergi vs hiç girmiyorum.

Alıcının bütçesi nedir ve  ne amaçla ne tip araba arıyor? 

Yanıtlama zamanı:
Nasıl mesai arkadaşı bunlar böyle ? :) Amerikan mı bakılıyor özellikle diye anlayalım?

Ben çok çok az alınıp satılan araçları kullanma yanlısı olmadığım için ikisi nede çok soğuk bakarım. İkisini de kullanmadığımı öncelikle söyliyeyim. Ama bu araçlar çok paraya satılıp karşılığını vermeyen araçlar benim gözümde. Motor büyüklüğü vergi vs hiç girmiyorum.

Alıcının bütçesi nedir ve  ne amaçla ne tip araba arıyor? 

ya arkadaş 2 çocuklu çok seyahat eden birisi.. ve SUV tarzı istiyor. nedense de amerikanlara takılmış durumda.. Vergi açısından kafasına takmadığını söylüyor ama aldıktan sonra da aynı şeyi söyler mi bilmiyorum..

kendisi habire jeep compass diyordu. ben de madem o tarz istiyorsun, vergiden yana da sıkıntın yok, o zaman nitro al dedim ama sırf gaz vermek için. adam ciddi ciddi düşünmeye başladı. rica etti sorar mısın diye, ben de bir sorayım, danışayım dedim.

Yanıtlama zamanı:

Ben sadece "Allah akıl fikir versin" der kenara çekilirim.

Çok yakan, az kaçan, hoplatan zıplatan, yüksek vergili, özellikle uzun yol yapıyor ve araziye girmiyorsa sadece mutsuz eder, özellikle de arkada oturacak zavallı çocukları...

Çağdaş o kadar çok çeşit SUV varken bunlara 50.000 TL'ye yakın para vermek öncelikle ağır fanatizm gerektirir. 

Yanıtlama zamanı:
Ben sadece "Allah akıl fikir versin" der kenara çekilirim.

Çok yakan, az kaçan, hoplatan zıplatan, yüksek vergili, özellikle uzun yol yapıyor ve araziye girmiyorsa sadece mutsuz eder, özellikle de arkada oturacak zavallı çocukları...

Çağdaş o kadar çok çeşit SUV varken bunlara 50.000 TL'ye yakın para vermek öncelikle ağır fanatizm gerektirir. 

Kesinlikle katılıyorum, aynı şeyleri defalarca söyledim.. arkada oturanların durumundan da bahsettim ama takmış kafaya.. ben ona bi c-max aldırayım da olsun bitsin :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

ya arkadaş 2 çocuklu çok seyahat eden birisi.. ve SUV tarzı istiyor. nedense de amerikanlara takılmış durumda.. Vergi açısından kafasına takmadığını söylüyor ama aldıktan sonra da aynı şeyi söyler mi bilmiyorum..

Tiguan alsın, kuga alsın. Dediğin gibi cmax alsın. Ucuza alayım hava atayım derdi de var gibi geldi bana biraz.   Captiva alsın mesela, bunlardan kötü değildir. :) Bu söylediği araçlar aldığın ve sattığın gün memnun edecek türden. :) 

Yanıtlama zamanı:

bence 7 sıra koltuklu yeni kasa captiva alsın ...    

compass bence jeep değil ...

nitro 2.8 vergisi çok üzer ; (bana koymaz demesin , bir süre sonra fena koymaya başlıyor ) ... ayrıca servis ve yedek parça olarak tr ağını iyi araştırsın ... 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.