Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mp3 Ve Usb Bellek

Featured Replies

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

bizimkide karıştır deyince hepsini karıştırıyor :D klasörü karıştırmıyor :D ( yada ben hata yapıyorum herhalde )

Kutluhan A. tarafından düzenlendi

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 39,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle teyp üreticisi ford değil. ikincisi 1000 şarkı demek yaklaşık 4.000 dakika demektir. Bu da ortalama 66 saat'a denk gelmekte.   66 saatlik yolculuk yapıyor musunuz ?   Hayırlısı olsun yen

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Şu anda 500gb takılı.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Denememiştim, neye dayanarak uydurdum bilmiyorum... 

Yanıtlama zamanı:

bizimkide karıştır deyince hepsini karıştırıyor :D klasörü karıştırmıyor :D ( yada ben hata yapıyorum herhalde )

Karıştır'a basınca 2 seçenek çıkıyor bende. 1.si Dosya. 2.si Hepsi. Dosyayı seçersem sadece o klasördeki şarkıları karıştırıyor. 

Yanıtlama zamanı:

Bugün Ford'un resmi internet sitesinden USB'den karışık müzik dinlenmesi sorunu için mail attım. Maili aşağıya olduğu gibi yazıyorum, bakalım ne cevap verecekler, cevap geldiğinde burada paylaşırım;

"2013 yılı Şubat ayı içerisinde focus 3 tdci style model bir otomobil satın aldım. Müzik sisteminde, usb belleği taktığımda, usb belleğin içindeki farklı klasörlerde bulunan mp3 formatındaki müzikleri karışık dinlemek istediğimde ve menüden hem "dosyayı karıştır" hemde "tümünü karıştır" komutlarını denememe rağmen karışık olarak müzik dinleyemiyorum. Sultanbeyli Atılgan Otomotive gittiğimde, karışık olarak dinleme olabilmesi için tüm mp3 dosyalarının aynı klasör altında olması gerektiğini söylediler. Bende, eğer tek çaresi buysa 16 gb. boyutlu bir usb bellek içinde ortalama 3600'den fazla olan mp3 dosyalarının tek bir klasör altında bulunması zorunluluğunun, Ford markasına hiç yakışmadığını söyledim. 3600 parça içinden dinlemek istenen bir müziğin aranıp bulunması çok zordur. 2013 yılında, bu kadar teknolojinin ilerlediği bir dünyada bu kadar basit bir problemin çözümü olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda Ford markasından tarafıma sorunum için çözüm ve bilgi verilmesini talep ediyorum."

Bugün Ford' tan cevap geldi. Kısaca özetleyecek olursak; bir USB belleğin içindeki şarkıların ilk 1.000 tanesini karştırmaktadır, USB belleğin içindeki diğer şarkıları karıştırmamaktadır. yani ortalama her mp3 parçasının ortalama 4 mb. olduğunu varsayarsak usb belleğin içindeki alfabetik sıraya göre olan 4 gb. lik bir bölümünü karıştırmakta diğerleri üzerinde işlem yapamamakta. Bende bu devirde bu 1.000 şarkı kısıtlamasının Ford markasına hiç yakışmadığını yetkiliye telefonla söyledim ve memnuniyetsisizliğimi belirttim. Yani teybin üretimi böyleymiş ve yapacak birşeyleri yokmuş.

Yanıtlama zamanı:

Bugün Ford'un resmi internet sitesinden USB'den karışık müzik dinlenmesi sorunu için mail attım. Maili aşağıya olduğu gibi yazıyorum, bakalım ne cevap verecekler, cevap geldiğinde burada paylaşırım;

"2013 yılı Şubat ayı içerisinde focus 3 tdci style model bir otomobil satın aldım. Müzik sisteminde, usb belleği taktığımda, usb belleğin içindeki farklı klasörlerde bulunan mp3 formatındaki müzikleri karışık dinlemek istediğimde ve menüden hem "dosyayı karıştır" hemde "tümünü karıştır" komutlarını denememe rağmen karışık olarak müzik dinleyemiyorum. Sultanbeyli Atılgan Otomotive gittiğimde, karışık olarak dinleme olabilmesi için tüm mp3 dosyalarının aynı klasör altında olması gerektiğini söylediler. Bende, eğer tek çaresi buysa 16 gb. boyutlu bir usb bellek içinde ortalama 3600'den fazla olan mp3 dosyalarının tek bir klasör altında bulunması zorunluluğunun, Ford markasına hiç yakışmadığını söyledim. 3600 parça içinden dinlemek istenen bir müziğin aranıp bulunması çok zordur. 2013 yılında, bu kadar teknolojinin ilerlediği bir dünyada bu kadar basit bir problemin çözümü olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda Ford markasından tarafıma sorunum için çözüm ve bilgi verilmesini talep ediyorum."

Bugün Ford' tan cevap geldi. Kısaca özetleyecek olursak; bir USB belleğin içindeki şarkıların ilk 1.000 tanesini karştırmaktadır, USB belleğin içindeki diğer şarkıları karıştırmamaktadır. yani ortalama her mp3 parçasının ortalama 4 mb. olduğunu varsayarsak usb belleğin içindeki alfabetik sıraya göre olan 4 gb. lik bir bölümünü karıştırmakta diğerleri üzerinde işlem yapamamakta. Bende bu devirde bu 1.000 şarkı kısıtlamasının Ford markasına hiç yakışmadığını yetkiliye telefonla söyledim ve memnuniyetsisizliğimi belirttim. Yani teybin üretimi böyleymiş ve yapacak birşeyleri yokmuş.

Saçma bir durum ama 1000 şarkı da gayet yeterli aslında.

Yanıtlama zamanı:

Saçma bir durum ama 1000 şarkı da gayet yeterli aslında.

Hocam 1.000 şarkı dediğimiz 4 gb. lik bir bölüme tekabül ediyor ve en az 16 gb. veya 32 gb. bir usb bellek alıp, içine sevdiği 5-6 farklı sanatçının müziklerini atıp özellikle uzun yolda karışık olarak müzik dinlemek  isteyen biri için yeterli değil. 4 gb. usb bellek zaten üretimden kalkmıştır büyük ihtimalle. Bunun dışında, bir "Pause" ve "Mute" tuşu bile yok müzik konsolunun üzerinde. Ben açıkçası Ford'un standart gelen müzik sistemine özenmediğini düşünüyorum. 2. hatta 3. plana atmışlar.  Sony sistemlerde de acaba burum böylemidir bilemiyorum ama, sanırım bir sonraki arabam ford olmayacak.

Umut Baran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle teyp üreticisi ford değil. ikincisi 1000 şarkı demek yaklaşık 4.000 dakika demektir. Bu da ortalama 66 saat'a denk gelmekte.

66 saatlik yolculuk yapıyor musunuz ?

Hayırlısı olsun yeni aracınız umarım 200 300 saatlik karıştırma yapar :) 

keyifli sürüşler

Yanıtlama zamanı:

sanırım bir sonraki arabam ford olmayacak.

Ne değişik beklentiler var....

USB üzerinden çalınan 1000 parçadan fazlasını karışık çalmıyor diye bir markadan veya modelden vaz geçmek!  ^_^

Müzik seti alırken kriter bu olsa anlarım da otomobilde, bilemedim, bu kadar güzel yürüyen, sürüşü keyif veren bir otomobili bu nedenle terk etmek...

Bu arada benim taktığım iki adet 16 GB bellek var, ikisi de tamama yakın dolu, biri klasik müzik olduğu için karıştırtmadım, ama diğerinde en az 30 klasör vardır, üç gündür hepsini karıştır seçeneğinde dinliyorum ve gayet güzel çalışıyor. Saymadım kaç parça var. Mamafih belki EB olduğu için daha performanslıdır... :kıhkıh:  

Bu konunun devamı buradadır: http://www.focusclubtr.com/topic/4-yeni-ford-focus-2011-2012-ford-focus-genel-başlık/page-211#entry154920

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
Konu dışı mesajlar taşındı

Yanıtlama zamanı:

USB üzerinden çalınan 1000 parçadan fazlasını karışık çalmıyor diye bir markadan veya modelden vaz geçmek!  ^_^

Müzik seti alırken kriter bu olsa anlarım da otomobilde, bilemedim, bu kadar güzel yürüyen, sürüşü keyif veren bir otomobili bu nedenle terk etmek...

Bu arada benim taktığım iki adet 16 GB bellek var, ikisi de tamama yakın dolu, biri klasik müzik olduğu için karıştırtmadım, ama diğerinde en az 30 klasör vardır, üç gündür hepsini karıştır seçeneğinde dinliyorum ve gayet güzel çalışıyor. Saymadım kaç parça var. Mamafih belki EB olduğu için daha performanslıdır... :kıhkıh:  

Bu konunun devamı buradadır: http://www.focusclubtr.com/topic/4-yeni-ford-focus-2011-2012-ford-focus-genel-başlık/page-211#entry154920

Ben de tümünü karıştır modunda aşağı yukarı hep aynı şarkıları dinletiyor bazılarını hiç çalmıyor diyordum. Sebep 1000 limiti demek.

Toyota'da bu sayı 255 idi. Ben de klasörlere bölmek zorunda kalıyordum.

Telefon numarası (sesli arama) hafızası ise 20 taneydi. Sahi bu sayı Focus'ta kaç?

(2013 modeller tel defterinden arıyormuş ama 2012 lerde ön kayıt gerekiyor sanırım.)

Yanıtlama zamanı:

Ben de tümünü karıştır modunda aşağı yukarı hep aynı şarkıları dinletiyor bazılarını hiç çalmıyor diyordum. Sebep 1000 limiti demek.

Toyota'da bu sayı 255 idi. Ben de klasörlere bölmek zorunda kalıyordum.

Telefon numarası (sesli arama) hafızası ise 20 taneydi. Sahi bu sayı Focus'ta kaç?

(2013 modeller tel defterinden arıyormuş ama 2012 lerde ön kayıt gerekiyor sanırım.)

Telefon rehberinde kac numara varsa hepsini ariyor.

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende teyple ilgili bir problem var.pause düğmesi yok aracim style 2013

Yanıtlama zamanı:

Bende teyple ilgili bir problem var.pause düğmesi yok aracim style 2013

Problem olarak algılıyor olabilirsiniz ama size has bir durum değil, tasarım böyle, CD ve USB girişleri devrede iken STOP/PAUSE seçenekleri yok. Tümden kapatabilir, veya başka bir ses kaynağına geçebilirsiniz, geri döndüğünüzde kaldığı yerden devam eder. 

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler cem bey fakat kucuk bir ayrıntı neden koymazlar anlamadim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.