Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137059 bu konuyu 2 hafta önce bir usta fark etmişti, kaza vs derken ilgilenmeye fırsatım olmadı. Şuan öğrenmek istediğim bu sorun lastik kaynaklımıdır yoksa araçtaki bir ayar bozukluğumu. araç 3500kmde. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137062 sen benim attığım lastikleri görsen resmen yuvarlanmışlar nasıl o kadar aşındı herkes hayret etti sanırım araba ile ilgili bu arada araba 7000 kmde Düzenleme: Düzenle butonu ile mesajları değiştirebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl Yazar comment_137069 sen benim attığım lastikleri görsen resmen yuvarlanmışlar nasıl o kadar aşındı herkes hayret etti sanırım araba ile ilgili bu arada araba 7000 kmde Düzenleme: Düzenle butonu ile mesajları değiştirebilirsiniz. araba ile ilgili ise bunu tespit edip düzelttirmek gerek yoksa yeni lastiklede aynısı olur. araç 3500kmde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137072 lastik basıncı ile ilgili bir durumda olabilir. sadece dış tarafın aşınması anormal. bence bilgisayarlı ön düzen yapan bir yere gösterin en azından sorunu söylerler. direk servise giderseniz birşey yok abi de diyebilirler. dışarıda baktırıp yaptırabilirsiniz zira ön düzen garanti dışı diye biliyorum. geçmiş olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137081 Benimde buna benzer ama bundan daha az bir aşınma vardı, fakat benim lastiğin yanaklarında değil tabanındaydı, pürtüllü pürtüllü bir yapıda aşındırmış. Lastikci rot ayarının bozuk olabileceğinden bahsetmişti. Servise gittiğimde de gösterecektim, Gelişmeleri merakla bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137090 Aynı şekilde benim diger arabanın lastiklerinde var ve sadece ön lastiklerde dış kısımda.(daha lastikler 7 aylık yaklaşık 2bin km sonra oluşmaya başlamıştı.) Lastikçi arkadaşlar bişey olmaz dediler ama tatmin olmadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137093 Maalesef aynı durum bende de var Sorun arabada mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl Solution comment_137095 Bende bakayim ya inince arabaya enteresan. Ozan benim gorusum virajlarda yanaklar yerle temas ettiginden olmustur dicemde sende surekli makasa girmiyorsun heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl Yazar comment_137097 yok ya oldukça sakin kullanıyorum bu arabayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137101 Bende bakayim ya inince arabaya enteresan. Ozan benim gorusum virajlarda yanaklar yerle temas ettiginden olmustur dicemde sende surekli makasa girmiyorsun heralde Sabri sende makasçı tipi var heeee Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137107 Bende de var derken şükür focusumda böyle bi sorun yok:).Diger arabada aynı sorun var ama bence lastikten veya sürüş güzergahından diye düşünüyorum.(mıcırlı yol,bozuk yol gibi). Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl Yazar comment_137109 Bende de var derken şükür focusumda böyle bi sorun yok:).Diger arabada aynı sorun var ama bence lastikten veya sürüş güzergahından diye düşünüyorum.(mıcırlı yol,bozuk yol gibi). asfalt dışına hiç çıkmadım neredeyse. birde tek lastikte olması farklı bir durum olduğunu gösteriyor bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201213 yıl comment_137130 İlginç. Ben de bakıyım bizim arabada var mı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın