Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hgs Etiketini Nereye Yapıştırmam Gerekiyor?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Harbi ya oraya takılmaz o :) zaten camda yer kalmamıştı, simdi nasıl görecen etrafı, yakınlaştıkça kör nokta artıyor haliyle anlık dalgınlık üzebilir

Benimde aynı noktaya takılı sayılır. Bi problem olmuyor  :yeah:

• Yanıt 116
  • Görüntüleme 86,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Görüş açısında sıkıntı yaşamadım hiç aldığım günden beri araçta takılı

Yanıtlama zamanı:

ben elimle tutuyorum ogs cihazını...

yapışkanı camda kaldı bide...

Yanıtlama zamanı:

Tamam canım siz takın :D Ama orası benim gözümde çok komik bir nokta. Zaten ahmet abi seninki diğerinden farklı sende kocaman ünite yok. C.SAFE'li camlarda zaten o kısımda bakacam cam kısıtlı. Aynaya asılan şeyler bile yer yer tehlikeli olabiliyor.

Hani diyorlar yaa bir sıkıntı yaşamadım; iyi ama sıkıntı olduğunda belki birdaha buraya yazamayacaksın ? Bunu unutuyoruz..Olmaması olmayacak anlamına gelmiyor ne yazıkki. 

Yanıtlama zamanı:

Dün itibari ile bende hgs etiketini aldım ve aracın iç dikiz aynasının yanında bulunan noktalı bölgeye yapıştırdım henüz geçiş yapıp deneme şansım olmadı ama kafama takılan başka birşey var bir gün bu arabayı satarsam bu hgs olayı nasıl olacak aracı hgs ile beraber mi vereceğiz yoksa hgs yi söküp o şekilde mi teslim edeceğiz yada ne noter devrinden sonra postahaneden de hgs devri mi yapacağız alan kişiye ? :)

Yanıtlama zamanı:
Dün itibari ile bende hgs etiketini aldım ve aracın iç dikiz aynasının yanında bulunan noktalı bölgeye yapıştırdım henüz geçiş yapıp deneme şansım olmadı ama kafama takılan başka birşey var bir gün bu arabayı satarsam bu hgs olayı nasıl olacak aracı hgs ile beraber mi vereceğiz yoksa hgs yi söküp o şekilde mi teslim edeceğiz yada ne noter devrinden sonra postahaneden de hgs devri mi yapacağız alan kişiye ? :)

hgs etiketini sökeceksiniz, etiket iptal olacak. yeni etiket alıp bakiyesini aktarabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

@Sabri Özer,

Sabri bende cuma günü garanti bankdan  30tl ye aldım ruhsat arasına koymuştum nasılsa biri yapıştırır diyordum ...çok iyi oldu ...sorunsuz geçiyorsun değilmi ?

Yanıtlama zamanı:

@Sabri Özer,

Sabri bende cuma günü garanti bankdan  30tl ye aldım ruhsat arasına koymuştum nasılsa biri yapıştırır diyordum ...çok iyi oldu ...sorunsuz geçiyorsun değilmi ?

Bekir abi yarın 2 gibi gecicem karşıya bakalım buraya yazarım :)
Yanıtlama zamanı:
Bekir abi yarın 2 gibi gecicem karşıya bakalım buraya yazarım :)

Sabri Bey,  yapıştırdığın yerde gişeler okudu mu?

Yanıtlama zamanı:
Sabri Bey,  yapıştırdığın yerde gişeler okudu mu?

Yok daha geçmedim dedim ya yarın 2 gibi geçeceğim bakalım

Yanıtlama zamanı:
Yok daha geçmedim dedim ya yarın 2 gibi geçeceğim bakalım

Afedersin tarihe bakmamışım, umarım sorunsuz geçersinde bizde HGS'yi aynı yere yapıştırırız.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..  : )

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.