Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl comment_141060 Harbi ya oraya takılmaz o zaten camda yer kalmamıştı, simdi nasıl görecen etrafı, yakınlaştıkça kör nokta artıyor haliyle anlık dalgınlık üzebilir Benimde aynı noktaya takılı sayılır. Bi problem olmuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl comment_141061 Görüş açısında sıkıntı yaşamadım hiç aldığım günden beri araçta takılı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl comment_141073 ben elimle tutuyorum ogs cihazını... yapışkanı camda kaldı bide... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl comment_141114 Tamam canım siz takın Ama orası benim gözümde çok komik bir nokta. Zaten ahmet abi seninki diğerinden farklı sende kocaman ünite yok. C.SAFE'li camlarda zaten o kısımda bakacam cam kısıtlı. Aynaya asılan şeyler bile yer yer tehlikeli olabiliyor. Hani diyorlar yaa bir sıkıntı yaşamadım; iyi ama sıkıntı olduğunda belki birdaha buraya yazamayacaksın ? Bunu unutuyoruz..Olmaması olmayacak anlamına gelmiyor ne yazıkki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201213 yıl comment_141121 Bizim OGS bu sensör bloğunun solunda. Kullanırken görmüyorum bile. Serdar abinin koyduğu yerde başka zımbırtı var. Sevmiyorum ön cama yapıştırılan herhangi bir şeyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201213 yıl comment_141198 Dün itibari ile bende hgs etiketini aldım ve aracın iç dikiz aynasının yanında bulunan noktalı bölgeye yapıştırdım henüz geçiş yapıp deneme şansım olmadı ama kafama takılan başka birşey var bir gün bu arabayı satarsam bu hgs olayı nasıl olacak aracı hgs ile beraber mi vereceğiz yoksa hgs yi söküp o şekilde mi teslim edeceğiz yada ne noter devrinden sonra postahaneden de hgs devri mi yapacağız alan kişiye ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201213 yıl comment_141204 Dün itibari ile bende hgs etiketini aldım ve aracın iç dikiz aynasının yanında bulunan noktalı bölgeye yapıştırdım henüz geçiş yapıp deneme şansım olmadı ama kafama takılan başka birşey var bir gün bu arabayı satarsam bu hgs olayı nasıl olacak aracı hgs ile beraber mi vereceğiz yoksa hgs yi söküp o şekilde mi teslim edeceğiz yada ne noter devrinden sonra postahaneden de hgs devri mi yapacağız alan kişiye ? hgs etiketini sökeceksiniz, etiket iptal olacak. yeni etiket alıp bakiyesini aktarabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141658 Ben buraya yapıştırdım hadi hayırlısı Gelseydi bende oraya yapistiricaktim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141665 @Sabri Özer, Sabri bende cuma günü garanti bankdan 30tl ye aldım ruhsat arasına koymuştum nasılsa biri yapıştırır diyordum ...çok iyi oldu ...sorunsuz geçiyorsun değilmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141729 @Sabri Özer, Sabri bende cuma günü garanti bankdan 30tl ye aldım ruhsat arasına koymuştum nasılsa biri yapıştırır diyordum ...çok iyi oldu ...sorunsuz geçiyorsun değilmi ? Bekir abi yarın 2 gibi gecicem karşıya bakalım buraya yazarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141755 Bekir abi yarın 2 gibi gecicem karşıya bakalım buraya yazarım Sabri Bey, yapıştırdığın yerde gişeler okudu mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141756 Sabri Bey, yapıştırdığın yerde gişeler okudu mu? Yukarda yazıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141758 Sabri Bey, yapıştırdığın yerde gişeler okudu mu? Yok daha geçmedim dedim ya yarın 2 gibi geçeceğim bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201213 yıl comment_141764 Yok daha geçmedim dedim ya yarın 2 gibi geçeceğim bakalım Afedersin tarihe bakmamışım, umarım sorunsuz geçersinde bizde HGS'yi aynı yere yapıştırırız.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.. : ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın