Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aux-Bluetooth-Usb-Sesli Komut Sistemi Arızası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bugün araca bindim. Usbyi dinlemek icin Aux tusuna bastim ancak hicbirsey olmadi. Usb cihazini cikardim taktim, normalde "usb aygit okunuyor" tarzi bir yazi cikiyordu, yine hicbirsey olmadi. Bluetooth ile baglanmaya calistim, baglanmadi, menuden BT kismina girdim, kapanmiyor.. Sesli komut sisteminden acayim dedim, komut tusuna bastim direksiyonun yanindaki, yine hicbirsey olmadi. Epey ugrastim, hicbir sonuc alamadim. Az once yine denedim, yine ayni durumda.

Suan icin bir oneriniz var mi yoksa pazartesi zaten servise gidecegim...

Solved by Alperen G.

• Yanıt 103
  • Görüntüleme 24k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Arabanın garantisi var sorun çıkacaksa tam çıksın parçayı değişsinler oldu bitti. MultiMedia'da sorun var belli. Hatta sync ile yenisini taksınlar parası neyse verirsin

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Yok baba derim. "Engin Baba". Ne kadar karizmatik oldu bu yaaa. 1-Müslüm Baba 2- Orhan Baba 3- Engin Baba :kıhkıh: :kıhkıh:

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Bunlara dair videolar falan çekin isterseniz. Servise gittiğinizde çalışıyor olursa herhangi bir arıza yok diyeceklerdir.

Yanıtlama zamanı:

Alperenim yine biryerlerde buna benzer bir sıkıntı paylaşılmıştı..Aracı stop edip yeniden çalıştırdığında düzeldiği söyleniyordu...Geçmiş olsun ....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Alperenim yine biryerlerde buna benzer bir sıkıntı paylaşılmıştı..Aracı stop edip yeniden çalıştırdığında düzeldiği söyleniyordu...Geçmiş olsun ....

Defalarca denedim abi, hatta kapali vaziyette saatlerce durdu, yine duzelmedi...

Sagol...

Yanıtlama zamanı:

Defalarca denedim abi, hatta kapali vaziyette saatlerce durdu, yine duzelmedi...

Sagol...

Hay aksi.... neyse umarım çok önemli bişey çıkmaz....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bunlara dair videolar falan çekin isterseniz. Servise gittiğinizde çalışıyor olursa herhangi bir arıza yok diyeceklerdir.

Ümit hayrola sizli bizli resmi konusmalar filan, ayran ictik ayri mi dustuk? :)

Bu arada hay bin kunduz diyorum, video isi cok akillica, yapayim ben onu, dogru didiñ :)

Yanıtlama zamanı:

Alperenim bu arada servise yıllık bakım için mi gidecektin......Şunun için soruyorum mesaj geldi ücretsiz kışlık bakım varmış ben siyahı bu ücretsize götüreceğim...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Alperenim bu arada servise yıllık bakım için mi gidecektin......Şunun için soruyorum mesaj geldi ücretsiz kışlık bakım varmış ben siyahı bu ücretsize götüreceğim...

Gidecektim derken bunun icin goturecegim, onu demek istedim...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arabanın garantisi var sorun çıkacaksa tam çıksın parçayı değişsinler oldu bitti.

MultiMedia'da sorun var belli.

Hatta sync ile yenisini taksınlar parası neyse verirsin :kıhkıh:

Di mi ama?

Yanıtlama zamanı:

Ümit hayrola sizli bizli resmi konusmalar filan, ayran ictik ayri mi dustuk? :)

Bu arada hay bin kunduz diyorum, video isi cok akillica, yapayim ben onu, dogru didiñ :)

Yaş olarak aramızda epeği fark var, 6 yaz az değil. :P

Ya Alperen Bey diyeceğim, ki bu durumda siz diye hitap etmem lazım., ya Alperen Abi diyeceğim, şimdi durdum, düşündüm, ben bu adama ne desem ne desem, Alperen bey diyim de yaşını aklına getirmeyim dedim. :aman: Yoksa Alperen abi de diyebilirim. Tabi nasıl isterseniz öyle de hitap ederim, ama asla Alperen diye hitap etmem, edemem. Sonuçta büyüğümsün-üz. :aman:

Yanıtlama zamanı:

Akü başını söküp taksan muhtemel düzelir ama sen git göster bence. Bu arada bizim teyplerde kod gibi birşey var mı acaba? Akü başını söksek problem çıkarmı adına.

Kod yok diye biliyorum. Çünkü hiçbir evrakta eskiden olduğu kod etiketi vs yok.

Yanıtlama zamanı:

Yaş olarak aramızda epeği fark var, 6 yaz az değil. :P

Ya Alperen Bey diyeceğim, ki bu durumda siz diye hitap etmem lazım., ya Alperen Abi diyeceğim, şimdi durdum, düşündüm, ben bu adama ne desem ne desem, Alperen bey diyim de yaşını aklına getirmeyim dedim. :aman: Yoksa Alperen abi de diyebilirim. Tabi nasıl isterseniz öyle de hitap ederim, ama asla Alperen diye hitap etmem, edemem. Sonuçta büyüğümsün-üz. :aman:

Bize de dede der bu :) Bizden büyüklere :wacko:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.