Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131635 Bugün araca bindim. Usbyi dinlemek icin Aux tusuna bastim ancak hicbirsey olmadi. Usb cihazini cikardim taktim, normalde "usb aygit okunuyor" tarzi bir yazi cikiyordu, yine hicbirsey olmadi. Bluetooth ile baglanmaya calistim, baglanmadi, menuden BT kismina girdim, kapanmiyor.. Sesli komut sisteminden acayim dedim, komut tusuna bastim direksiyonun yanindaki, yine hicbirsey olmadi. Epey ugrastim, hicbir sonuc alamadim. Az once yine denedim, yine ayni durumda. Suan icin bir oneriniz var mi yoksa pazartesi zaten servise gidecegim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131639 Alperenim yine biryerlerde buna benzer bir sıkıntı paylaşılmıştı..Aracı stop edip yeniden çalıştırdığında düzeldiği söyleniyordu...Geçmiş olsun .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl Yazar comment_131643 Alperenim yine biryerlerde buna benzer bir sıkıntı paylaşılmıştı..Aracı stop edip yeniden çalıştırdığında düzeldiği söyleniyordu...Geçmiş olsun .... Defalarca denedim abi, hatta kapali vaziyette saatlerce durdu, yine duzelmedi... Sagol... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131644 Defalarca denedim abi, hatta kapali vaziyette saatlerce durdu, yine duzelmedi... Sagol... Hay aksi.... neyse umarım çok önemli bişey çıkmaz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131650 Bunlara dair videolar falan çekin isterseniz. Servise gittiğinizde çalışıyor olursa herhangi bir arıza yok diyeceklerdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl Yazar comment_131652 Bunlara dair videolar falan çekin isterseniz. Servise gittiğinizde çalışıyor olursa herhangi bir arıza yok diyeceklerdir. Ümit hayrola sizli bizli resmi konusmalar filan, ayran ictik ayri mi dustuk? Bu arada hay bin kunduz diyorum, video isi cok akillica, yapayim ben onu, dogru didiñ Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131656 geçmiş olsun Alperen. inşallah mühim birşey çıkmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131658 Alperenim bu arada servise yıllık bakım için mi gidecektin......Şunun için soruyorum mesaj geldi ücretsiz kışlık bakım varmış ben siyahı bu ücretsize götüreceğim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131659 Arabanın garantisi var sorun çıkacaksa tam çıksın parçayı değişsinler oldu bitti. MultiMedia'da sorun var belli. Hatta sync ile yenisini taksınlar parası neyse verirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl Yazar comment_131661 Alperenim bu arada servise yıllık bakım için mi gidecektin......Şunun için soruyorum mesaj geldi ücretsiz kışlık bakım varmış ben siyahı bu ücretsize götüreceğim... Gidecektim derken bunun icin goturecegim, onu demek istedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl Yazar comment_131662 Arabanın garantisi var sorun çıkacaksa tam çıksın parçayı değişsinler oldu bitti. MultiMedia'da sorun var belli. Hatta sync ile yenisini taksınlar parası neyse verirsin Di mi ama? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131669 Akü başını söküp taksan muhtemel düzelir ama sen git göster bence. Bu arada bizim teyplerde kod gibi birşey var mı acaba? Akü başını söksek problem çıkarmı adına. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131670 Ümit hayrola sizli bizli resmi konusmalar filan, ayran ictik ayri mi dustuk? Bu arada hay bin kunduz diyorum, video isi cok akillica, yapayim ben onu, dogru didiñ Yaş olarak aramızda epeği fark var, 6 yaz az değil. Ya Alperen Bey diyeceğim, ki bu durumda siz diye hitap etmem lazım., ya Alperen Abi diyeceğim, şimdi durdum, düşündüm, ben bu adama ne desem ne desem, Alperen bey diyim de yaşını aklına getirmeyim dedim. Yoksa Alperen abi de diyebilirim. Tabi nasıl isterseniz öyle de hitap ederim, ama asla Alperen diye hitap etmem, edemem. Sonuçta büyüğümsün-üz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131671 Akü başını söküp taksan muhtemel düzelir ama sen git göster bence. Bu arada bizim teyplerde kod gibi birşey var mı acaba? Akü başını söksek problem çıkarmı adına. Kod yok diye biliyorum. Çünkü hiçbir evrakta eskiden olduğu kod etiketi vs yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131672 Yaş olarak aramızda epeği fark var, 6 yaz az değil. Ya Alperen Bey diyeceğim, ki bu durumda siz diye hitap etmem lazım., ya Alperen Abi diyeceğim, şimdi durdum, düşündüm, ben bu adama ne desem ne desem, Alperen bey diyim de yaşını aklına getirmeyim dedim. Yoksa Alperen abi de diyebilirim. Tabi nasıl isterseniz öyle de hitap ederim, ama asla Alperen diye hitap etmem, edemem. Sonuçta büyüğümsün-üz. Bize de dede der bu Bizden büyüklere Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın