Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Çift Egzoz Ucu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güle güle :) kullanın gerçekden çok guzel durmus :nazar:

Tesekkurler :)

10 ay oldu ya kafayi değistiricem hatta :D

• Yanıt 157
  • Görüntüleme 45,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Buda benden gelsin... Maslak oto sanayi, Emil Usta / garagemaslak Adam isi biliyor Biraz eglendik alevlendik falan

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Zabri,zengin adam Ozan sorma

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Örnek müşteri, sorgulamıyor çünkü emekçinin kazanmasını istiyor..Onun hak yemeyeceğini düşünüyor çünkü.. Tebrikler

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

ŞU Şekilde yaptırsak apaçi ye kaçar mı acaba :)

7cgl.jpg

Yanıtlama zamanı:

Yeni gordum konuyu iyimi.
 Al benden de o kadar, bende konuyu yeni gördüm ama güzel olmuş... :yeah: Ecoboostun soldanı  :D
Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh:  :kıhkıh:  Ben yenı katıldım aranıza o yuzuden konuları yenı yenı goruyorum guncel olarak yakaladıklarıma yorumumu katıyorum :) ama bence 4 lu olmaz abartıya kacabılır gercı zevkler tartısılmaz derler  :) boyle gayet şık olmuş tekrardan  :nazar:  degmesın :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:kıhkıh::kıhkıh:Ben yenı katıldım aranıza o yuzuden konuları yenı yenı goruyorum guncel olarak yakaladıklarıma yorumumu katıyorum :) ama bence 4 lu olmaz abartıya kacabılır gercı zevkler tartısılmaz derler :) boyle gayet şık olmuş tekrardan :nazar: degmesın :)

Aynen bu bile ilk takildiginda fazla gelmisti bana ama alışti gözum. Daha ince yanakli bir kafayla değistirebilirim ama
Yanıtlama zamanı:

Aynen bu bile ilk takildiginda fazla gelmisti bana ama alışti gözum. Daha ince yanakli bir kafayla değistirebilirim ama

Görsel birsey olmadan pek bısey demek ve sizi etkılemek istemem olumlu/olumsuz açıdan . Görsel bırsey paylasabılırsenız daha rahat yorum yapabılırız dıye dusunuyorum . Ayrıca '' ilk takildiginda fazla gelmisti bana ama alışti gözum '' cok dogru söylemıssınız bırsey ılk yapıldıgında göze cok hoş gözukuyor ama zamanla alıstıgımız ıcın begenmemeye baslıyoruz aslında begenmemede degılır göz aşinalığı desek daha dogru olur sanırım :) Çok :yazyaz:  gece gece galiba  :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Görsel birsey olmadan pek bısey demek ve sizi etkılemek istemem olumlu/olumsuz açıdan . Görsel bırsey paylasabılırsenız daha rahat yorum yapabılırız dıye dusunuyorum . Ayrıca '' ilk takildiginda fazla gelmisti bana ama alışti gözum '' cok dogru söylemıssınız bırsey ılk yapıldıgında göze cok hoş gözukuyor ama zamanla alıstıgımız ıcın begenmemeye baslıyoruz aslında begenmemede degılır göz aşinalığı desek daha dogru olur sanırım :) Çok :yazyaz: gece gece galiba :)

Görsel olarak ilk mesajda fotoğraflar var. Onlar yetmediyse bakarim güncel foto varsa yüklerim :yeah:
Yanıtlama zamanı:

Görsel olarak ilk mesajda fotoğraflar var. Onlar yetmediyse bakarim güncel foto varsa yüklerim :yeah:

:) Yok yettı teşekkur ederım . Genede tabıkı karar sizin ama bence Focus'a ne yapsak yakışır ( abartmamak şartı ile tabıkı.)  :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:) Yok yettı teşekkur ederım . Genede tabıkı karar sizin ama bence Focus'a ne yapsak yakışır ( abartmamak şartı ile tabıkı.) :)

Valla ben aklima gelen yapabildigim herseyi yaptim :) bir jant kaldi
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

bu egzost tıpı aracı cok basıt gosterıyor bunların sagda ve solda olanları var onlar araca cok guzel hava katıyor

Yanıtlama zamanı:

diğer tarafada 1 çift koysaydın daha toplu gösterirdi. 

post-4699-0-08087600-1375453848_thumb.jp
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

diğer tarafada 1 çift koysaydın daha toplu gösterirdi.

Bu daha mi guzel sizce dizel araç için :)

Sol tarafa tsi golfler gibi krom cift uc gayet guzel duruyor daha fazlasi dizeller icin apacilik :D Ecoboostda belki.

Forumda 2-3 kisi daha yapti bu işlemi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.