Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 İstanbul piyasası bir acayip gerçekten, tavlaya para verince şok geçirmiştim Bedava'ya iş olur mu ozan, çok ayıp istanbul metropolis 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 İstanbul'da 20Tl ye yaralı parmağa şey eden var mı? Gelmiş araba gıcır çocuk gıcır vardır parası demiştir. Hahaha dogru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Bedava'ya iş olur mu ozan, çok ayıp istanbul metropolis 3-5 günlük gezmelerin dışında 2 ay kaldım istanbulda, ayrı bir memleket resmen bi taraftan yerleşesim var bi taraftanda tam tersi :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 3-5 günlük gezmelerin dışında 2 ay kaldım istanbulda, ayrı bir memleket resmen bi taraftan yerleşesim var bi taraftanda tam tersi :D Bende ankara'da 3-5 gün gezmeler dışında 2 ay kaldım, yok almıyim kalsın sağol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Bende ankara'da 3-5 gün gezmeler dışında 2 ay kaldım, yok almıyim kalsın sağol Ankaraya ilk 2003te 2 günlüğüne gelmiştim düzenli yeşilliği bol güzel bir şehir gibi gelmişti birde bahardı yanlış hatırlamıyorsam o zaman sevmiştim. Sonrasında 2. kere kayıt için geldim 2007de geliş o geliş, okul bitsin dahada gelmem derken 2 sene daha ekleyiverdik bu son diyorum artık ama büyük konuşmamak lazım İzmir forever benim için ama iş imkanları kısıtlı benim için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Hayirli olsun cok sik durmus.Sabri bu aralar polisler affetmiyor yanliz sende app var egzos ucundan bile bagliyorlar.Caddede 3-4 tane cekiciyle hazir bekliyorlardi.Dikkat et derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Hayirli olsun cok sik durmus.Sabri bu aralar polisler affetmiyor yanliz sende app var egzos ucundan bile bagliyorlar.Caddede 3-4 tane cekiciyle hazir bekliyorlardi.Dikkat et derim. yok artık!!! egzoz ucunun nesi varmış yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Hayirli olsun cok sik durmus.Sabri bu aralar polisler affetmiyor yanliz sende app var egzos ucundan bile bagliyorlar.Caddede 3-4 tane cekiciyle hazir bekliyorlardi.Dikkat et derim. Korkutma zabri'yi o karşının çocuğu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 yok artık!!! egzoz ucunun nesi varmış yahu Egzos ucuna cari acik sikismis. Neyse adam dinlemiyor bunda egzos var deyip bagliyorlar.Cok arkadasimin araci baglandi sadece egzos ucundan ustelik arabada modifye adina hic birsey yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Korkutma zabri'yi o karşının çocuğu Fark etmez hepimiz istanbul cocuguyuz .Yanliz kendimi kotu hisettim millet hayirli olsun der ben baska birsey derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Fark etmez hepimiz istanbul cocuguyuz .Yanliz kendimi kotu hisettim millet hayirli olsun der ben baska birsey derim. Kötü çocuk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 ozan ank da bulda sana ve bana bş eksoz ısmarlıyım ucuzundan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Harika olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Hayirli olsun cok sik durmus.Sabri bu aralar polisler affetmiyor yanliz sende app var egzos ucundan bile bagliyorlar.Caddede 3-4 tane cekiciyle hazir bekliyorlardi.Dikkat et derim. Yok be sanmiyorum goruntu bizimkisi rahatsiz edici bisi yok Tesekkur ederim buarada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 ozan ank da bulda sana ve bana bş eksoz ısmarlıyım ucuzundan bizim femoliyi duydunmu abi? Onda vardır bişeyler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap