Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Çift Egzoz Ucu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sabri kim yapıyor bu işi? Kaça mloluyor birde....Ben tek yaptırtıcam ama çiftli değil..Çiftli de güzel gerçi de benimki sedan bana olurmu ki?

• Yanıt 157
  • Görüntüleme 45,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Buda benden gelsin... Maslak oto sanayi, Emil Usta / garagemaslak Adam isi biliyor Biraz eglendik alevlendik falan

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Zabri,zengin adam Ozan sorma

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Örnek müşteri, sorgulamıyor çünkü emekçinin kazanmasını istiyor..Onun hak yemeyeceğini düşünüyor çünkü.. Tebrikler

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sabri kim yapıyor bu işi? Kaça mloluyor birde....Ben tek yaptırtıcam ama çiftli değil..Çiftli de güzel gerçi de benimki sedan bana olurmu ki?

Olur abi seninkide ecoboost gibi olur bende ilk oyle yapicaktim dedim yapmisken cift olsun.

Her egzozcu yapar en kolayi zaten kes ek yap kaynato kadar 160 lira verdim ben.

Gozune guzel gelen bi dukkana gir sor adama benim fotograflarida gosterirsin

Yanıtlama zamanı:

Züpper olmuş Sabri, yalnız tuzlu olmuş yaw, ucu ve işçiliği tekmi ödedin? ucun ederi 50tl 20de işçilik oldu bitti benim gözümde :D

Serhat kestir gitsin yahu olurda sıkılırsan Ümit abiden yenisini takarız olur biter tampondan bağımsız o parça tırnaklı :)

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Züpper olmuş Sabri, yalnız tuzlu olmuş yaw, ucu ve işçiliği tekmi ödedin? ucun ederi 50tl 20de işçilik oldu bitti benim gözümde :D

Serhat kestir gitsin yahu olurda sıkılırsan Ümit abiden yenisini takarız olur biter tampondan bağımsız o parça tırnaklı :)

Zabri,zengin adam Ozan :P sorma :D

:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

30 daha istedi bide 160a ek tampon kesme dahil degil dedide bagladim sonradan :)

Tesekkurler buarada Ozan :)

He bide kestirin gitsin yaa :D

Yanıtlama zamanı:

30 daha istedi bide 160a ek tampon kesme dahil degil dedide bagladim sonradan :)

Tesekkurler buarada Ozan :)

He bide kestirin gitsin yaa :D

Ne adamlar var yahu :D ben kendim keserimde 13. kattan aşağı elektrik götüremem :D en son puntonunkini kaynattırdım 15tl verdim :) ucunuda 35e almıştım tekli büyük. Golfun orjinal aksesuar ucu 45tlydi doğuşta :) neyse güle güle kullan todo liste ekledim bende :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2 lira herşeyin başlangıcı olabilir :kıhkıh:

Bilyoner.comda keyifler tikirindaaa bilyonerr :D:P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ne adamlar var yahu :D ben kendim keserimde 13. kattan aşağı elektrik götüremem :D en son puntonunkini kaynattırdım 15tl verdim :) ucunuda 35e almıştım tekli büyük. Golfun orjinal aksesuar ucu 45tlydi doğuşta :) neyse güle güle kullan todo liste ekledim bende :D

Verdim gitti yaa :D valla hic hesap yapmadim ben 250 falan bekliyodum nedense :)

Yanıtlama zamanı:

Verdim gitti yaa :D valla hic hesap yapmadim ben 250 falan bekliyodum nedense :)

Örnek müşteri, sorgulamıyor çünkü emekçinin kazanmasını istiyor..Onun hak yemeyeceğini düşünüyor çünkü..

Tebrikler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Örnek müşteri, sorgulamıyor çünkü emekçinin kazanmasını istiyor..Onun hak yemeyeceğini düşünüyor çünkü..

Tebrikler

Alçakgönüllülük yapip belirtmedim ama evet amacim emekçi kazansin ekonomi dönsün !!!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.