Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201313 yıl comment_185650 Arkadaşlar biraz daha açıklayıcı bilgi verir misiniz? 1)Kontak hangi konuma getirilmeli(I-II-III ?) 2)fren ve gaz pedallarına hangi şiddette basmalıyız?dip gaz mı mesela? 3)ne kadar süre bu pozisyonda beklemeliyiz? Bunlara cevap verirseniz benzer durumdaki arkadaşlar için daha sağlıklı olacaktır.Cevaplarınızı bekliyorum 1-yağ ve akü ışıklarının yandığı konum 2- ikiside sonuna kadar( dip gaz) 3- ekranda uyarı çıkıyor zaten.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201313 yıl comment_185670 Arkadaşlar biraz daha açıklayıcı bilgi verir misiniz? 1)Kontak hangi konuma getirilmeli(I-II-III ?) 2)fren ve gaz pedallarına hangi şiddette basmalıyız?dip gaz mı mesela? 3)ne kadar süre bu pozisyonda beklemeliyiz? Bunlara cevap verirseniz benzer durumdaki arkadaşlar için daha sağlıklı olacaktır.Cevaplarınızı bekliyorum Benim aracımın donanımı titanium olduğu için kontak konumu diye bir şey yok. Ancak tahminim, 1- Gaza ve frene sonuna kadar basıp 2- Basılı haldeyken kontak sıfır konumundayken göstergedeki ışıkları vs yakıncaya kadar açın. 3- bekleyin (5-10 sn. kadar) ve oil reset gibi bir yazı çıkması gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201313 yıl comment_185679 Ümit Vaysaloğlu ,Bekir B sanırım bu videodaki gibi yaptınız.. http://www.youtube.com/watch?v=o7P1xUEcab8 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201313 yıl comment_185736 Benim aracımın donanımı titanium olduğu için kontak konumu diye bir şey yok. olmaz olurmu, 3 konumu var 1 kapalı 2 kontak açık 3 marş yani debriyaja basmadan düğmeye basınca 2 konumuna almış oluyorsun veya stop ettirince 2 konumunda kalmış oluyor. zaten normal kontakta marş sonrası 2 konumuna döner bu işlem içinde 2 konumu lazımdır diye düşünüyorum yoksa deli gibi bağıracak araba Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201313 yıl comment_185764 Ben bunların hepsini harfiyen uyguladığım ve defalarca denediğim halde niye hala başaramadım bendemi bir sorun var yoksa aracın yazılımındamı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201313 yıl comment_185776 @, Ozan bir kere de bozmasan. Anahtarı çevirerek yok demek istemiştim. :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201313 yıl comment_185806 Sabırla denendi ve başarıldı Önce kontağı ışıkların yandığı evreye getirdim.Sonra önce Fren ardından gaza sonuna kadar bastım.(dip gaz)..en az 10 sn felan bekledim.Ekranda oil reset yazısı çıktı ama direksiyonun solundaki ok tuşuna basmam yönünde bir komut alamadım bende bastım yazıda bi değişiklik olmadı biraz daha pedallara basılı tuttum ve bıraktım.Artık motor yağı değişim zamanı diye bir uyarı almıyorum.Sanırım oldu..Teşekkürler yol gösteren arkadaşlara Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201312 yıl comment_193151 Sıra benim arabaya gelmiş herhalde; 19.500 km. de dün akşam uyarı verdi. Burayı bir kez daha okuyayım diye ellemedim, öğle arasında deniycem bakalım reset'i. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201312 yıl comment_193264 Bence bir telefon açin ustaya sorun. Belki de sizde farklidir bilemezsiniz. En azindan bur sorun olursa allah korusun arac yatak sarar yag lambasi yakar vs sorunluluk serviste olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201312 yıl comment_193281 Bence bir telefon açin ustaya sorun. Belki de sizde farklidir bilemezsiniz. En azindan bur sorun olursa allah korusun arac yatak sarar yag lambasi yakar vs sorunluluk serviste olur. Öyle bi durumda zaten silinmez ve kırmızı yağ lambası yakar. Bu sadece kmye bağlı uyarı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201412 yıl comment_227347 benım araçtada olmuyor bu . kontak aç fren gaz yazı falan gelmıyor. baya bir denedim ama yazı falan gelmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201510 yıl comment_320521 Aynı sorunu 2011 Focus 2 den yaşadım ve Ümit abinin dediği yolu izledim hiç sorunsuz bir kerede hallettim. Bende teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201510 yıl comment_323126 Teşekkürler Ümit, forumda aramayla postu buldum. tatbik ederek sorunu çözdüm. kolaylıklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356655 arkadaşlar araç 2014 focus tdı style ortalama 3-4 ayda bir sürekli yağ değişim uyarısı veriyor. serviste bir sorun olmadığını söylüyorlar. yaklaşık 7 kez uyarı kapattılar. aracı yüksek devirle en az 15-20 dakika kullanmamı istiyorlar. şehir için dur kak kullandığı için böyle bir uyarı çıkıyor dediler. uzun yol kullanmamı istiyorlar. Mantıklı bir açıklaması nedir sizce Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201610 yıl comment_377728 Focus 3 titanyum start stop için yazıyorum. 1- debriyaja basmadan starta basın. 2- gaz ve frene aynı anda sonuna kadar basılı tutup herhangi bir uyarı beklemeden 3- direksiyon üzerinde sağ taraftaki ok tuşuna basın. İşlem tamam. Fren ve gaza bastıktan sonra uyarı beklemeden ok tuşuna basacaksınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın