Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ankarada Focus 3 Için - St Spolier, Tft Gösterge, Sony Panel Vs

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

6.5 redline max hız 240sa olur. yani ekran dışındaki görüntüsü...

görüntü tamamen ayni ama teknik detaylarda bir farklılık olur mu bilmem, bir de bu parçalar orjinal üretim mi yoksa başka birşey mi ford daki fiyatlarla çok fark var

• Yanıt 416
  • Görüntüleme 69,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Dizel için olanlar bitmiş, benzinli varmış. Gösterge paneli için 450 TL hele ki Otosan ve Almanya resmi fiyatları ile kıyaslanırsa çok makul, ancak minik ekranı küçük ekran haline çevirmek ve renk k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Gösterişi ve gösterişli şeyleri severiz, uyanık tüccar da bundan faydalanır haliyle... Gösterişten bahsetmişken, Focus'a eklenmesi için para ödemeye acımayacağım tek şey şu Bi-Xenon farlar, özell

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bende bu sabah gidip mercekli DRL farlarımı ve navigasyonlu büyük ekranımı aldım. Sony panel ve çerçeveyide sipariş ettim bulmaya çalışacaklar. Büyük ekranlı gösterge paneli sadece banzinli var

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

görüntü tamamen ayni ama teknik detaylarda bir farklılık olur mu bilmem, bir de bu parçalar orjinal üretim mi yoksa başka birşey mi ford daki fiyatlarla çok fark var

Sanmam.

Mertol abi bu konuda açıkladı:

Yanıtlama zamanı:

Sanmam.

Mertol abi bu konuda açıkladı:

okudum olay anlaşıldı, ilk etapta çalışıyor görünse de sonradan sorun olabilir,

Yanıtlama zamanı:

bu bizim ecoboost 180 lere uygun mu ?

Evet Ecoboost göstergesi bu....1.6 ecoboost ama...

Yanıtlama zamanı:

Bende bu sabah gidip mercekli DRL farlarımı ve navigasyonlu büyük ekranımı aldım.

Sony panel ve çerçeveyide sipariş ettim bulmaya çalışacaklar.

Büyük ekranlı gösterge paneli sadece banzinli var ellerinde; 1 tanede dizel için var ancak çalışırmı bilmiyorum baya hasarlı gibiydi. Gösterge paneline 500 tl dedi ve bir kuruş bile inmedi.

20121020112442.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bende bu sabah gidip mercekli DRL farlarımı ve navigasyonlu büyük ekranımı aldım.

Sony panel ve çerçeveyide sipariş ettim bulmaya çalışacaklar.

Büyük ekranlı gösterge paneli sadece banzinli var ellerinde; 1 tanede dizel için var ancak çalışırmı bilmiyorum baya hasarlı gibiydi. Gösterge paneline 500 tl dedi ve bir kuruş bile inmedi.

20121020112442.jpg

Hayırlı olsun abi...Kaça aldın acaba? Birde ampul balast vs hepsi tam mı ?

Yanıtlama zamanı:

Fiyatı nedir Aydın abi...

Edit: 1000 liraymış...

Serhat E. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Serhat, farlar full; Osram xenon kitleri ampulleri herşeyi var.

1000 tl.

Hayirli olsun Aydin abi. Onunde giden aracin arkasindan yansimana bayilicaksin :) Yeni doblolarda arkada siyah parlak bi parca var ordan cok guzel duruyor :)

Birde sony panel+ekran+cerceve kaca geldi

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar siyah zemin mercekli far arıyorum.Hazır İzmir' deyken TC topraklarında bulunduğum şu süre zarfında bana bir yardımcı olun???

Yanıtlama zamanı:

Hayirli olsun Aydin abi. Onunde giden aracin arkasindan yansimana bayilicaksin :) Yeni doblolarda arkada siyah parlak bi parca var ordan cok guzel duruyor :)

Birde sony panel+ekran+cerceve kaca geldi

Sabri selam tesekkurler;

Sadece ekran aldım 5" OEM navili; ama onuhenüz denemedim; yarın takar denerim.

Sanada baktım ekran bir tane daha vardı ancak ekranın içine sıvı gibi birşey akmış alınmaz yani; aklımdasın merak etme.

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar siyah zemin mercekli far arıyorum.Hazır İzmir' deyken TC topraklarında bulunduğum şu süre zarfında bana bir yardımcı olun???

Ömer; izmirde siyah zeminli mercekli far yok emin olabilirsin. Olsa bugün benim aracın üzerindeydi zaten :)

izmire o farlardan 1 tane geldi onuda istanbuldan biri almış istanbula gitti.

Yanıtlama zamanı:

abi fark etmez istnbulda ki arkadaşlarada sesleniyorum kargo falan yaptırcaz. bu siyah zeminliler tam benlik çok hoşuma gitti yaaw:))

Yanıtlama zamanı:

Birde arkadaşlar;

Mercekli farları benim araca taktık; araç hemen DRL leri yaktı. sellektörler falan herşey çalışıyor ancak xenonlar direk yanmadı; böyle kıp kıplama gibi bir hareketler yaptı.

Satıcı araç beynine xenonların tanıtılması gerektiğini söyledi. Doğrumudur; bilgisi olan var mı?

Yanıtlama zamanı:

Birde arkadaşlar;

Mercekli farları benim araca taktık; araç hemen DRL leri yaktı. sellektörler falan herşey çalışıyor ancak xenonlar direk yanmadı; böyle kıp kıplama gibi bir hareketler yaptı.

Satıcı araç beynine xenonların tanıtılması gerektiğini söyledi. Doğrumudur; bilgisi olan var mı?

bende bu drl leri soracaktım. herhangi bir arıza ışığı yaktı mı? bendeki style la sizin versiyon arasında drl lerden kaynaklanan bir fark mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.