Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ankarada Focus 3 Için - St Spolier, Tft Gösterge, Sony Panel Vs

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kararmisi kacirdim Ozan.

Aydin abi bizim sony panel+renkli ekran+ona uygun cerceve işi ne oldu ? :)

• Yanıt 416
  • Görüntüleme 70,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Dizel için olanlar bitmiş, benzinli varmış. Gösterge paneli için 450 TL hele ki Otosan ve Almanya resmi fiyatları ile kıyaslanırsa çok makul, ancak minik ekranı küçük ekran haline çevirmek ve renk k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Gösterişi ve gösterişli şeyleri severiz, uyanık tüccar da bundan faydalanır haliyle... Gösterişten bahsetmişken, Focus'a eklenmesi için para ödemeye acımayacağım tek şey şu Bi-Xenon farlar, özell

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bende bu sabah gidip mercekli DRL farlarımı ve navigasyonlu büyük ekranımı aldım. Sony panel ve çerçeveyide sipariş ettim bulmaya çalışacaklar. Büyük ekranlı gösterge paneli sadece banzinli var

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Aydin abi bizim sony panel+renkli ekran+ona uygun cerceve işi ne oldu ? :)

Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım.

Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara :(

Yanıtlama zamanı:

Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım.

Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara :(

bu merceklilerde DRL de var mı?

Yanıtlama zamanı:

Tüm mercekli F3 ler DRL li; X paket farı.

Bizim bulduklarımız siyah zeminli ST farıydı :(

hmm siyah zemini kaçırdığın kötü olmuş abi..

peki mercekli far taktırınca çıkan arıza ışığı filan yanıyor deniliyordu.. sıkıntı olmuyor mu? bir de muayeneye giderken değiştirmek lazım sanırım..

Yanıtlama zamanı:

hmm siyah zemini kaçırdığın kötü olmuş abi..

peki mercekli far taktırınca çıkan arıza ışığı filan yanıyor deniliyordu.. sıkıntı olmuyor mu? bir de muayeneye giderken değiştirmek lazım sanırım..

Hepsi hallolur istedikten sonra, servisle aranı iyi tut.

Yanıtlama zamanı:

Aydın bey bu bahsettğiniz yer izmirin neresinde tarif edebilirmisin. ben şuan izmirdeyim de

Yanıtlama zamanı:

Senin rengede cok guzel olurdu yaa :(

Yanıtlama zamanı:

Bir kac sey soracam arkadaslar bilgim olmsdigi icin...genis ekrani aldigimda aadece ekranmi gelecek yoksa km saatlet fslandami gelecek cunku sigmaz diye dusunuyrum..

Yanıtlama zamanı:

Bir kac sey soracam arkadaslar bilgim olmsdigi icin...genis ekrani aldigimda aadece ekranmi gelecek yoksa km saatlet fslandami gelecek cunku sigmaz diye dusunuyrum..

komple değişiyor abi seni arayacam yarım saate kadar :D
Yanıtlama zamanı:

Aradım adam 450 ye çıkarmış fiyatı alsammı acaba ya, parayı gönder paketi göndereyim diyor, göndereyim mi parayı ne diyorsunuz

Serdar bey, siz kaça aldınız fiyat verebiliyor musunuz. Adam abi Mardin'e de gönderecem bir tane diyor :D

Yanıtlama zamanı:

bu aralar , görsel modifiye edilmiş bissürü focus görmeye başladım , artık parça arayış sıkıntıları bitecek gibi , biraz daha sabır leblebi fiyatına çıkar bütün parçalar ...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.