Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127752 Kararmisi kacirdim Ozan. Aydin abi bizim sony panel+renkli ekran+ona uygun cerceve işi ne oldu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127755 Aydin abi bizim sony panel+renkli ekran+ona uygun cerceve işi ne oldu ? Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım. Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127758 Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım. Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara bu merceklilerde DRL de var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127760 bu merceklilerde DRL de var mı? Tüm mercekli F3 ler DRL li; X paket farı. Bizim bulduklarımız siyah zeminli ST farıydı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127762 Tüm mercekli F3 ler DRL li; X paket farı. Bizim bulduklarımız siyah zeminli ST farıydı hmm siyah zemini kaçırdığın kötü olmuş abi.. peki mercekli far taktırınca çıkan arıza ışığı filan yanıyor deniliyordu.. sıkıntı olmuyor mu? bir de muayeneye giderken değiştirmek lazım sanırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127763 hmm siyah zemini kaçırdığın kötü olmuş abi.. peki mercekli far taktırınca çıkan arıza ışığı filan yanıyor deniliyordu.. sıkıntı olmuyor mu? bir de muayeneye giderken değiştirmek lazım sanırım.. Hepsi hallolur istedikten sonra, servisle aranı iyi tut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127769 Dur bende arayayım ve bir geniş ekran az pilav üstü olsun.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127774 Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım. Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara Aydın bey bu bahsettğiniz yer izmirin neresinde tarif edebilirmisin. ben şuan izmirdeyim de Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127811 Sabri Yakup'un izmirde bulduğu güzel bir yer var. Adamın elinde siyah zeminli mercekli F3 farı vardı.almaya gititm ama kaçırmışım. Bir cumartesi günü daha geniş vaktimde gidip F3 için neler var tek tek bakacağım. Çok üzüldüm farlara Senin rengede cok guzel olurdu yaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127813 Mercekli far bir takım varmış 1200 lira diyorlar sıfırmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127816 Aydın bey bu bahsettğiniz yer izmirin neresinde tarif edebilirmisin. ben şuan izmirdeyim de 2.sanayi sitesi. Hakan otomotiv. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127818 Bir kac sey soracam arkadaslar bilgim olmsdigi icin...genis ekrani aldigimda aadece ekranmi gelecek yoksa km saatlet fslandami gelecek cunku sigmaz diye dusunuyrum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127820 Bir kac sey soracam arkadaslar bilgim olmsdigi icin...genis ekrani aldigimda aadece ekranmi gelecek yoksa km saatlet fslandami gelecek cunku sigmaz diye dusunuyrum.. komple değişiyor abi seni arayacam yarım saate kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127824 Aradım adam 450 ye çıkarmış fiyatı alsammı acaba ya, parayı gönder paketi göndereyim diyor, göndereyim mi parayı ne diyorsunuz Serdar bey, siz kaça aldınız fiyat verebiliyor musunuz. Adam abi Mardin'e de gönderecem bir tane diyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127831 bu aralar , görsel modifiye edilmiş bissürü focus görmeye başladım , artık parça arayış sıkıntıları bitecek gibi , biraz daha sabır leblebi fiyatına çıkar bütün parçalar ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın