Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211760 merhaba, aranıza yeni katıldım. ilk sayfadaki fotoğraflarınızı göremiyorum, benim de değiştirmek istediğim ampuller var yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201412 yıl comment_216347 merhaba, aranıza yeni katıldım. ilk sayfadaki fotoğraflarınızı göremiyorum, benim de değiştirmek istediğim ampuller var yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler. evet, yeni katılımcılar için fotoğrafları tekrar yayınlayabilirseniz çok iyi olur. teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201412 yıl comment_254150 1) Öncelikli olarak tavan aydınlatmasının sökülmesi, ampülü (dipsiz park ampülü oalcak balon kısmı küçük olmak zorunda, sığmaz),gece aydınlatması 2) Park amüpülünün değiştirilmesi, ozanınkinin benzeri, daha büyüğü 3 sıra led var kenarlarda (farı sökmeniz gerekebilir; toplamda 2 civata tutuyor, üstteki civatanın hemen yanında tırnak var sökerken dikkat!) 3) Hazır far sökülmüşken sinyal lambalarında diadem yaptım. 3) Karşılama ışığının ledi değiştirildi, daha büyük takıldı. 4) Hazır sökülmüşken, ayna sinyal ledide değiştirildi (2 lisi sığmıyor tek li sini kullanın) bunları takmayın, sığmıyor (ayna altını bunun beyazı ile değştirdim, biraz önce yukarıda yazdığım park ampülü bunun 3 lüsü) bunlar uygun Ve karanlıktaki son hali... Egemen abi yaptığın değişiklikleri bende belkide bi çok forum üyesi yapmak istiyor ama hem ampul seçimi hemde fikir amaçlı fotoğrafları görmemiz daha yararlı olabilir. Zaman bulduğun ilk fırsatta fotoğrafları tekrar bekliyoruz [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201412 yıl comment_254151 Boşuna beklemeyin arkadaşlar, Egemen abi aylardır foruma girmiyor haliyle ölmüş demekten ziyade yazılı anlatımı dikkate alarak yapmanızı tavsiye ederim. Ardından sizlerden fotoları bekleriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201411 yıl comment_276924 Mrb bende aracımın ayak aydınlatma lambalarını aktif ettim (orijinal halini) ama orijinal lambaları bulamadım lamba bulamazsam led bağlıycam fotoları eklemeye çalışacağım, sonra kapı üzerindeki kırmızı kedileri canlandıracağım kedilerin içine 3 lü led bağlayıp ayna soketinden 2 bağlantıyla canlandıracağım kedileri kapı acılınca flaşör gibi yanıp sönse daha iyi olmazmı sabit yanmasındansa amaç dikkat çekip kapı açık olduğunu mesajı vermekse yanıp sönen led sanki daha mantıklı gibi Aralık 13, 201411 yıl Alper Çelik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201511 yıl comment_290823 İç tavan ampullerini beyaz led ile değiştirdim. Çifti 10 TL tuttu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl comment_377464 S.a usta led in linki varmı ya da özellikleri nedir ( watt vb ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201610 yıl comment_378580 T10 12 volt olan hemen hemen hepsi olur. Yalnız boyu uzun olmaması lazım. Sığmayabiliyor. Pahalıdan ucuza değişiyor. İyi bir şey istersen örnek olması açısından link atıyorum. Reklam olmasın silinebilir. http://www.photonturkey.com/photon-8-ledli-park-ampulu-ph7017 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın