Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Led Ve Diadem Çalışmaları (Tavan Aydınlatma, Sinyal, Ayna Altı, Park Ampülü Vs.)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1) Öncelikli olarak tavan aydınlatmasının sökülmesi, ampülü (dipsiz park ampülü oalcak balon kısmı küçük olmak zorunda, sığmaz),gece aydınlatması

thumb-339917.jpg

thumb-339915.jpg

thumb-339914.jpg

thumb-339918.jpg

thumb-339919.jpg

thumb-339912.jpg

thumb-339913.jpg

2) Park amüpülünün değiştirilmesi, ozanınkinin benzeri, daha büyüğü 3 sıra led var kenarlarda (farı sökmeniz gerekebilir; toplamda 2 civata tutuyor, üstteki civatanın hemen yanında tırnak var sökerken dikkat!)

thumb-339927.jpg

thumb-339924.jpg

thumb-339929.jpg

thumb-339931.jpg

3) Hazır far sökülmüşken sinyal lambalarında diadem yaptım.

thumb-339938.jpg

thumb-339937.jpg

thumb-339935.jpg

3) Karşılama ışığının ledi değiştirildi, daha büyük takıldı.

4) Hazır sökülmüşken, ayna sinyal ledide değiştirildi (2 lisi sığmıyor tek li sini kullanın)

thumb-339939.jpg bunları takmayın, sığmıyor :) (ayna altını bunun beyazı ile değştirdim, biraz önce yukarıda yazdığım park ampülü bunun 3 lüsü)

thumb-339941.jpg bunlar uygun

Ve karanlıktaki son hali...

thumb-339942.jpg

thumb-339940.jpg

thumb-339936.jpg

Egemen TOKSOY tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Diadem nedir tam olarak pek anlayamadim ?

Birde farlari sokup kendiniz takmissiniz far ayarini nasil yapiyorsunuz serviste yapamiyorlar bazen cok yularida veya asagi bakiyor

Yanıtlama zamanı:

Diadem nedir tam olarak pek anlayamadim ?

Birde farlari sokup kendiniz takmissiniz far ayarini nasil yapiyorsunuz serviste yapamiyorlar bazen cok yularida veya asagi bakiyor

far ayarı zaten manuel aşağı inip kalkıyor, çok göz alıyorsa indirirsin... 3 nolu başlıktaki 2. ampül diadem ampüldür... turuncu sinyal lambasıdır... daha bariz sarı yanar...

Yanıtlama zamanı:

Çok Hoş Olmuş Özellikle Parklar Hoşuma Gitti,En Kısa Zamanda Mesela Bayrama Ben De Uygularım.Ampullerin Bir Markası Var Mı Acaba?

M. Esat tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

far ayarı zaten manuel aşağı inip kalkıyor, çok göz alıyorsa indirirsin... 3 nolu başlıktaki 2. ampül diadem ampüldür... turuncu sinyal lambasıdır... daha bariz sarı yanar...

Biri yukari biri asagi bakarsa istedigin kadar asagi yukari kaldir ikiside ayni sekilde kalkip inecegi icin biri sama biri bagdata bakar ondan dedim :)

Yanıtlama zamanı:

Eline sağlık iyi olmuş........

teşekkürler

Çok Hoş Olmuş Özellikle Parklar Hoşuma Gitti,En Kısa Zamanda Mesela Bayrama Ben De Uygularım.Ampullerin Bir Markası Var Mı Acaba?

markası yok maalesef çinden geliyor ampüller, ebayden temin edebilirsin

Güle güle kullan abi. Ben hala ledlerin gelmesini bekliyorum! 1 ay oldu :S

saol kardeşim darısı başına, 24. günde geldi benimkiler

Biri yukari biri asagi bakarsa istedigin kadar asagi yukari kaldir ikiside ayni sekilde kalkip inecegi icin biri sama biri bagdata bakar ondan dedim :)

haklısın kardeşim; baktırırım bir ara :)

Egemen TOKSOY tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bu park lambaların degişmesi arıza lambasını felan yakıyormu yada bilgi ekranında bi uyarı veriyormu ?? degiştirmeyi planlıyorum bende ama bunlardan korkuyorum.

Yanıtlama zamanı:

abi bide bunun sislere transparan cek 10 numara olur

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Parklar güzel olmuş.Hoş bi görüntü olmuş :) Farlar xenon olunca turuncuda güzel olur amerikan park diyolar sanırım

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

elinize sağlık çok güzel olmuş ben arabamı 11.01.12 de teslim aldım bu tarz uygulamalar yapmak istiyorum fakat elimden pek bu işler gelmez ankarada yapabilecek yerler varmıdır yardımcı olurmusun

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

elinize sağlık çok güzel olmuş ben arabamı 11.01.12 de teslim aldım bu tarz uygulamalar yapmak istiyorum fakat elimden pek bu işler gelmez ankarada yapabilecek yerler varmıdır yardımcı olurmusun

Hocam müsait bir zamanda görüşelim yardımcı olabilirim. Elimde fazla bir kaç malzeme var.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.