Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Geçmiş olsun dileklerimle...Kusura bakma unuttum birden... sagol ya kötü oldum patron........sizde sağlıgınıza dikkat edin... sen olmadınmı hareket yok.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Şu bilgi neymiş merak ettim. sürücü asistan sistemleri mi geliyor ? Yoksa jant mı değişecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Sürücü asistanları yıl sonunda kesin geliyor zaten. Ekstra bilgi var ama kesin olmadan söyleyip yaygara olsun istemyrm. Teyit icin görüşeceğim tekrar. Jant Avrupa ile aynı zaten değişmez. Opsiyon belki gelirse gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 evet evet... hangi donanım.. ?... :naughty: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 yaygara olmaz .. .. sır sır, söz kimseye demem ... özel mesaj at.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Bence şerit takip asistanı geliyor artı olarak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Onlar zaten gelecek demiştik ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Çan söylemez sır öyle bir reklam vardı zamanında ordan esinlendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 ince stepne+daha büyük bagaj ? standart ESP ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Çan söylemez sır öyle bir reklam vardı zamanında ordan esinlendim O zamaaaaaaan .....sony değilse kör nokta uyarı sistemi,yada start stoptur ...Onlarda değilse otomatik kısalan farlardır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yakup bak bilmece çözdürüyorsun insanlaraaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Abim 1 - 2 gün e belli olur. Serdar abi aracını alsın o zaman anlarız. Ford Buyuk bir hata yaptı gibi o yüzden şimdi söyleyemem Zaten tahmin edilen seyler 1 paket halinde sunulacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Hector, onlar değil dostum. Esp standart sayılır zaten. Paket alsın kullanıcı Opsiyon değil en azından aylarca beklenmez eskisi gibi. Lastik isini bilemiyorum. Son çeyrek de belki olur . Bilgim yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Abim 1 - 2 gün e belli olur. Serdar abi aracını alsın o zaman anlarız. Ford Buyuk bir hata yaptı gibi o yüzden şimdi söyleyemem Zaten tahmin edilen seyler 1 paket halinde sunulacak. Fordun daha doğrusu Otosanın hataları ünlüdür. - Smaxin çıkış broşüründe yurtdışından aldıkları boyut bilgilerini kaydırmışlardı. Arabanın dingil açıklığını yüksekliği diye yazıp bunu da basmışlardı . Bayiilerdeki broşürde yüksekliği 2850 mm yazıyordu. Mübarek Neoplan sanki. Ben hatta saklamıştım o broşürü ilerde para eder diye ama sonradan evde kayboldu. - F2 nin ilk çıkışında dizel yakıt tüketimleri külliyen yanlıştı. Şehir içi tüketim rakamı karışıktan az görünüyordu. Onu erken düzelttiler. - Makyajlı Cmaxe Cruise control donanımına cruise control koymayı unuttular. İlk müşterilere var demişlerdi para iadesi yaptılar. Hatayı Ford mu yapmış Otosan mı acaba? Otosansa gene ya temel bişeyi unutmuşlardır ya da opsiyon sanılan bişey standart çıkacaktır . Fordun hatası ne olabilirki ? Çok merak ettim yav..Boşverin kesinleşmesini yazın gitsin doğru çıkmazsa çıkmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2011 Abim 1 - 2 gün e belli olur. Serdar abi aracını alsın o zaman anlarız. Ford Buyuk bir hata yaptı gibi o yüzden şimdi söyleyemem Zaten tahmin edilen seyler 1 paket halinde sunulacak. Ford Hata mı yapmış O zaman kesin olumsuz bişi var,şu anda mevcut bir donanımı kesmiştir kesin...Hani 2008 Focus 2,5 larda elektrikli sürücü koltuğunu sonradan manuel yapmışlardı ya,onun gibi bişey mi yapacaklar aceba...Adamlar arabayı satmamak için mi uğraşıyor nedir anlamadım ki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap