Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201313 yıl comment_156176 Peki gauge test menüsünde sırası ile hangi verileri görüyoruz bilgisi olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201313 yıl comment_156355 Bir de biliyor musunuz bilmiyorum ama test menüsüne girmek için sol ok düğmesine bastığımız zaman test menüsüne giriyoruz ya, aynı işlemi sağ ok tuşuna basarak yaparsak müzik sistemi ile ilgili bir test menüsü çıkıyor galiba, fark eden oldu mu bunu? Ben bunu yapamadım, tam olarak nasıl yapıyoruz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158564 ilk mesajda sırası ile hangi verilerin görüldüğü açıkça yazmıyor Yazmasına gerek yok çünkü videoda gözüküyor, Ama illa yazılı istiyorsan: Gauge sweep: Gösterge kontrolü LCD ekran kontrolü LED Test: Uyarı lambaları kontrolü ROM level Num target ROM Num EEPROM level: Bundan önceki ikisi ile birlikte motor yazılım sürümü bilgisi içeriyor Manufacture start: Üreti tarihi Chimer module 750 Hz: sesli uyarı modülü kontrolü Manufacture hours DTC#01 5750: "Diagnostic Trouble Codes" yani arıza tespit kodları, varsa... Road speed: Hız, mil ve km olarak Speedo gauge: Devir göstergesi girişi Engine speed: Devir/dak (rpm) Tacho gauge: Hız göstergesi girişi ODO roll count: km sayacı ile ilgili olmalı tam bilmiyorum Fuel AD1 input Fuel AD2 input: Bu ikisi yakıt akışı ile ilgili ama ne bilmiyorum Fuel gauge: Yakıt gösterge durumu Fuel flow: Yakıt akış durumu Fuel percent: Kalan yakıt durumu Engine Temp: Motor ısısı Temp gauge: Isı gösterge girişi Battery: Akü voltajı Dist to empty: Kalan yakıtla katedilebilecek yol RAFE: Anlık yakıt tükteimi PATS key flags: Anahtar kodlama ile ilgili (passive anti-theft system) A/D Input 1 - 5 Port A - V Personality 1 -4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158590 teşekkür ederim açıkça yazmıyordan kastım "misal; ODO roll count: km sayacı ile ilgili olmalı tam bilmiyorum Fuel AD1 input Fuel AD2 input ROM level Num target ROM Num EEPROM level gibi verilerin ne anlama geldiği neyi temsil ettiği yazmıyor' du tabi ki anlayabilmek için birşeyler de biliyor olmak gerektiği aşikar... şunu merak ediyorum buradaki sayaçlar isteğe göre bu test menüsünden yol bilgisayarına aktarılabiliyor mu mesela gauge test e girmeden, seyir halinde ilken motor temp'i görebilir miyim ekranda ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158606 Test menüsüne girip istediğin veriyi sürüş esnasında izleyebilirsin. Ayrıca OBD portundan bir BT adaptörü takarak notebook veya akıllı telefona uygun programı kullanarak aktarabilir veya izleyebilirsin. Mesela ELM327 adaptörü ile Torque programı ve android telefonla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158610 şunu merak ediyorum buradaki sayaçlar isteğe göre bu test menüsünden yol bilgisayarına aktarılabiliyor mu mesela gauge test e girmeden, seyir halinde ilken motor temp'i görebilir miyim ekranda ? Güzel soru +1 diyorum direkt. Bazı markalarda mümkün, mesela BMW'de hızın dijital gösterilmesi için kodlayabiliyorlar. Bazı markalarda OBD ve iphone/ipad veya üreticinin kendi ekranıyla bu bilgilere ulaşılabiliyor.Test modunda başlayıp gitmek haricinde bir yolu varsa bence de güzel olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196883 Bu menüyle analog hız çubuğunu da kalibre edebiliyor muyuz? İki farklı navigasyon cihazıyla karşılaştırma yaptım ve araç 100 km'yi gösterirken iki navigasyon da 96'yı gösterdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl Yazar comment_196888 Bu menüyle analog hız çubuğunu da kalibre edebiliyor muyuz? İki farklı navigasyon cihazıyla karşılaştırma yaptım ve araç 100 km'yi gösterirken iki navigasyon da 96'yı gösterdi. Maalesef edilemez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201312 yıl comment_197067 Bu menüyle analog hız çubuğunu da kalibre edebiliyor muyuz? İki farklı navigasyon cihazıyla karşılaştırma yaptım ve araç 100 km'yi gösterirken iki navigasyon da 96'yı gösterdi. %7'ye kadar yüksek sapma göstermesi normal. Hız göstergeleri EU yönetmelikleri gereği yanlış düşük göstermemeleri için bilinçli olarak fazla göstermek üzere kalibre edilmişlerdir ve bu değiştirilemez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201312 yıl comment_197080 %7'ye kadar yüksek sapma göstermesi normal. Hız göstergeleri EU yönetmelikleri gereği yanlış düşük göstermemeleri için bilinçli olarak fazla göstermek üzere kalibre edilmişlerdir ve bu değiştirilemez. Aslında değişir yogun lastik ölçüsü girilirse gercek degeri göstermesi sağlanabilir tabi km sayacıda aynı oranda değişmiş olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201312 yıl comment_197083 Eski aracımda da sapma vardı, kilometre saatini açtım, elimle biraz ittirmiştim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201312 yıl comment_197229 Aslında değişir yogun lastik ölçüsü girilirse gercek degeri göstermesi sağlanabilir tabi km sayacıda aynı oranda değişmiş olur. Bu serviste yapılabilecek bir işlem... Ayrıca öngörülen lastik ölçülerinden farklı bir seçim yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Öngörülenlerin de hiçbiri %4 farkı düzeltmeye yetmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201312 yıl comment_197247 Bu serviste yapılabilecek bir işlem... Ayrıca öngörülen lastik ölçülerinden farklı bir seçim yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Öngörülenlerin de hiçbiri %4 farkı düzeltmeye yetmez. o açıdan öyle, IDS ve VCM gerekiyor (enazından şimdilik) geçenlerde IDS üzerinden yapılanları kurcaladım lastik kısmınıda gördüm ama ne şekilde değerler girilebildiğine dikkat etmedim ama taban yanak ve çap olarak ayrı ayrı girişe izin veriyor gibi kalmış aklımda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201312 yıl comment_197739 Ben o benzin ibresini hiç full görmedim benim arabada yakup abi onu öyle görüp sevinip çoşarım ben ya sonra üzülürüm falan arabama tek düşman olduğum yan bu çok aç gözlü felaket benzin harcıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın