Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ön Izgara'ya Plasti Dip Uygulaması

Featured Replies

• Yanıt 197
  • Görüntüleme 28,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben beğenmedim. Zevk meselesi. Ben olsam yan uçgenlerle ana panjur arasındaki direkleri siyah yapardım, yekpare pancur havası versin diye.

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Evet sonunda ön tampon modifiyesini bitirdim şimdi fikirlerinizi alalım nasıl olmuş ? Bu arada bunlara ek olarak bayramdan sonra sis farlarının kapakları arabanın orjinal rengi olan beyaza boyanacak v

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Ve sonunda Cem abim sayesinde sürmeli farlarıda aracıma takmış bulunmaktayım.İşte sonunda aracımın tamamlanmış ön modifiyesi.Arkalarada daha sonra bişeyler düşünüyorum. Şimdi sırada titaniumda olupt

Yanıtlama zamanı:

bak ne güzel durdu ... Peki şu keskin çizğileri aşağıya kadar çeksek tam RS görünümü versek nasıl olur ki acaba :)

Yanıtlama zamanı:

çok mu abartılı durdu ne ? (minibook'da paint faciası bu olsa gerek)

1-3.jpg

Emre V. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

olur mu öyle şey kerem bence beyazken çok boğulmuş araba böyle daha farklı duruyor...

Kerem ortamı germe vallahi kerim derim :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dik inen kısımlar beyaz kalsın sadece üçgenler siyah olsun birde öyle görelim.

Yarın onuda ayarlıyıp resmini koyucam ok

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende beğenmedim.

piano black yapsaydiniz şu halinden kat kat iyi dururdu.

Öyle olucak zaten ama ufak bir farkla :) son hali sanal olarak tekrar düzenlenip resmi koyuldu

sis kapaklarıda parlak siyah veya mat siyah hoş durabilir.

O zamanda komple simsiyah olur arabanın önü ufak bir aykırılık şart o sisler mutlaka beyaz kalıcak

Ferhat abi senin araç madara olmuş yahu kaldır şunları :D

Madara olmaz araba adamdı şimdi kendini buldu beyfendi olacak :)

çok mu abartılı durdu ne ? (minibook'da paint faciası bu olsa gerek)

Bu baya abartı olmuş ilk top sakallı focus 3 :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Seni ham yaparım der gibi diyosun yani.

Aynen öyle ham yapar gibi :)

Bu arada senin profil resmide ham yapar gibi olmuş.Fotoyu çekmeden az evvel gs gol yemiş gibi bir bakışın var :) :)

Yanıtlama zamanı:

ferhat abi bence en son yaptıgın resım en guzeli. benımkıde siyah style bende kaç gundur grıye boyamayı düşünüorum ne olurdu ki sıyah olsaydı araban hiç değilse fikir sahıbı olurdum :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ferhat abi bence en son yaptıgın resım en guzeli. benımkıde siyah style bende kaç gundur grıye boyamayı düşünüorum ne olurdu ki sıyah olsaydı araban hiç değilse fikir sahıbı olurdum :D

Bana hiç siyah araba deme benim önceki arabam siyahtı ne çektiğimi ben biliyorum :)

Siyah bir arabayı en güzel gösteren renk tir fakat 2 günde bir yıkamak gereken sıcaklarda klima 6 7 km yol yaptığında arabanın içini anca soğutan yazın sıcaklarda arabaya ilk bindiğinde sıcaktan direksiyonu dahi tutamadığın ki sıcak ve arabanın güneşte kaldığı bir gün emniyet kemerinin demiri oğlumun kolunu yakmıştı çocuk saatlerce ağlamıştı en ufak bir çizikte bile 30 metreden ben buradayım diye bağıran çok güzel ve bir okadarda zahmetli bir renktir.İzmir gibi aşırı sıcak illerde kullanımı çok zordur ki gaziantepte sıcak konusunda nem hariç izmiri aratmaz.Allah kolaylık versin. :)

Siyah renk zengin işidir derim ben hep otaparkın olucak 2 günde bir cilalı yıkatıcan hiç fırça vurdurmıycan.En ufak bir kazada anında yaptırıcan yada satıp yenisini alıcan :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abartma yaavv,

Benim gözümde beyaz sadece broadway'dir...

Aklıma broadway'den baska araba gelmez :D

Ben mi abarttım.Sen hiç sıcak bir bölgede uzun vadede bırak siyahı hiç koyu renk bir araç kullandınmı.(Uzun vadede öyle tatilde falan değil yalnız :) )
Yanıtlama zamanı:

Bana hiç siyah araba deme benim önceki arabam siyahtı ne çektiğimi ben biliyorum :)

Siyah bir arabayı en güzel gösteren renk tir fakat 2 günde bir yıkamak gereken sıcaklarda klima 6 7 km yol yaptığında arabanın içini anca soğutan yazın sıcaklarda arabaya ilk bindiğinde sıcaktan direksiyonu dahi tutamadığın ki sıcak ve arabanın güneşte kaldığı bir gün emniyet kemerinin demiri oğlumun kolunu yakmıştı çocuk saatlerce ağlamıştı en ufak bir çizikte bile 30 metreden ben buradayım diye bağıran çok güzel ve bir okadarda zahmetli bir renktir.İzmir gibi aşırı sıcak illerde kullanımı çok zordur ki gaziantepte sıcak konusunda nem hariç izmiri aratmaz.Allah kolaylık versin. :)

Siyah renk zengin işidir derim ben hep otaparkın olucak 2 günde bir cilalı yıkatıcan hiç fırça vurdurmıycan.En ufak bir kazada anında yaptırıcan yada satıp yenisini alıcan :)

abi düşüncelerime ayna oldun yaptı bı hata yıkatıyorum ewe yada iş yerıne gıdene kadar bıde bakıorum araba komple toz. sureklı cilalı şampuanla yıkamama ve fırçasız yıkatmama ragmen çızık dalgaları dans edıor. and içtim zaten at arabası bıle alsam beyaza boyatıp ole bıncem :) güzel bı renk asil duruyor ama derdi tasası çok.

Yanıtlama zamanı:

Ben mi abarttım.Sen hiç sıcak bir bölgede uzun vadede bırak siyahı hiç koyu renk bir araç kullandınmı.(Uzun vadede öyle tatilde falan değil yalnız :) )

maksimum 10 gün içinde İzmir'deyiz.. Anlatırım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

asil duruyor ama derdi tasası çok.

Hem asil hemde çok dolu duruyor ama dedim ya bakıcısız ve otoparksız olmaz siyah renk :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.