Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'de En Beğendiğiniz Detay Nedir?

Featured Replies

• Yanıt 161
  • Görüntüleme 19k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

akşam baktım benim araçtada medya oynamazken ses var mı diye, haikaten ses dayanılmaz cızırtılı. Adaşıma hak verdim. Diş hekimi tornası gibi.... insanın beynine beynine işliyor. Birine işkencemi yapacan bağla elini kolunu seside aç sonuna kadar, ondan sonra konuştur ^_^

Yanıtlama zamanı:

akşam baktım benim araçtada medya oynamazken ses var mı diye, haikaten ses dayanılmaz cızırtılı. Adaşıma hak verdim. Diş hekimi tornası gibi.... insanın beynine beynine işliyor. Birine işkencemi yapacan bağla elini kolunu seside aç sonuna kadar, ondan sonra konuştur ^_^

Değilmi ama :)

Ben bunu şu şekilde en aza indirdim anfi destekli ses sistemi taktım aracıma kaynaktan yani telefonumdan sesi yüksek veriyorum ses seviyesi 20 civarına son ses oluyor ve normal dinleme sesi 15 lerde tatmin edici düzeye ulaşıyor böylelikle az da olsa o parazit sesini azaltmayı başarıyorum.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Değilmi ama :)

Ben bunu şu şekilde en aza indirdim anfi destekli ses sistemi taktım aracıma kaynaktan yani telefonumdan sesi yüksek veriyorum ses seviyesi 20 civarına son ses oluyor ve normal dinleme sesi 15 lerde tatmin edici düzeye ulaşıyor böylelikle az da olsa o parazit sesini azaltmayı başarıyorum.

perşembe günü ilk iş bu konu için servise gidip arıza kaydı açtıracağım, adaş. Bir kayıtta bir kayıttır.

Yanıtlama zamanı:

perşembe günü ilk iş bu konu için servise gidip arıza kaydı açtıracağım, adaş. Bir kayıtta bir kayıttır.

Süpersin adaş herkez senin gibi olsa 1 ayda hallederler valla :)

Bu konudaki hassasiyetin için çok teşekürler

Yanıtlama zamanı:

Bende ilk servise gidişimde yazdırcam sorun olarak, beni rahatsız eden bi durum yok ama sorun sorundur :)

Aynen böyle kullanan için sorun olmasa bile sorun sorundur.En azından servise uğrandığında 2 dakikanızı almaz bir arıza kaydı açtırın ki benim gibi şikayetçi olan arkadaşlar arkanızdan hayır duası etsin :) Ve bu sorunu düzeltiversin bi zahmet

Niçin düzgün bişey kullanmak varken bozuğuna razı olalım değilmi.

Yanıtlama zamanı:

Birde uzun yolda seyehat ederken yavaş gittiğini düşünürken kadranda ki km yi görünce :nazar: :nazar: hiç belli etmemesi...

Yanıtlama zamanı:

Süpersin adaş herkez senin gibi olsa 1 ayda hallederler valla :)

Bu konudaki hassasiyetin için çok teşekürler

Kına yak, bir takıntılı daha eklendi kulübe!

Yahu niye kendinize bu kadar eziyet ediyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:

Kına yak, bir takıntılı daha eklendi kulübe!

Yahu niye kendinize bu kadar eziyet ediyorsunuz?

Daha öncedede dedim yine diyorum abi sen ses sistemini benim kadar kullanmadığından seni rahatsız etmiyor olabilir ama beni rahatsız ediyor.

Sen aracında bir sorun olduğunda benim görmezden gelemiyeceğim şeyleri görmezden gel ama biz görmezden gelmediğimiz için takıntılı mı olalım?Senden şunu demeni beklerdim ben rahatsız olmadığım için şikayet etmiyorum ama size kolay gelsin falan filan.

Saygı duyarım tüm takıntılı arkadaşlar adına. :claps:

Yanıtlama zamanı:

kapıyı açtığımda parkların ve aynaların altındaki lambaların yanması karanlıkta çok şık duruyor...

Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh: Takıntılı seni... :pist:

:cnvr:

Öyleyim ford bu sorunu halledene kadarda bu takıntımdan vazgeçmeyede niyetim yok.Ben arabayı alırken napıp yapıp halledicez diyip resmen kandırdılar ona gıcık oluyom koca ford a yakışmıyor.Cem abi hep kendi adına düşünüp konuşuyor onu rahatsız etmeyen bir sorun benide rahatsız etmemelimi anlıyamadım düşüncesini.Ben kullandığım bir materyali bozuk olduğu için rahatsız olup takıntılı oluyorum o benim kadar kullanmadığı için ve rahatsız olmadığı için takıntısız mı oluyor pess.

Bu düşüncesine saygı duymakla birlikte benim düşüncemede saygı duyulmasını talep ediyorum sayın moderatör :)

Yanıtlama zamanı:

Ön kapı kolları içindeki aydınlatmalar.. Kapı açıksa kırmızı oluyor, kapatınca normal rengine dönüyor.

Yanıtlama zamanı:

Öyleyim ford bu sorunu halledene kadarda bu takıntımdan vazgeçmeyede niyetim yok.Ben arabayı alırken napıp yapıp halledicez diyip resmen kandırdılar ona gıcık oluyom koca ford a yakışmıyor.Cem abi hep kendi adına düşünüp konuşuyor onu rahatsız etmeyen bir sorun benide rahatsız etmemelimi anlıyamadım düşüncesini.Ben kullandığım bir materyali bozuk olduğu için rahatsız olup takıntılı oluyorum o benim kadar kullanmadığı için ve rahatsız olmadığı için takıntısız mı oluyor pess.

Bu düşüncesine saygı duymakla birlikte benim düşüncemede saygı duyulmasını talep ediyorum sayın moderatör :)

Espri yapıyor Cem abi bende bilerek diyorum. Sana hak vermesek cevap vermezdik yoksa tanımadınız mı bizi :D

Aaa çok ayıp çok

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.