Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'de En Beğendiğiniz Detay Nedir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Detay deyince...

1. Aktif ön ızgara (kışın motor çok çabuk ısınıyor)

2. Aktif şehir için güvenliği (çarpmadan korudu gerçekten, şu anda çalışmıyor olsa bile)

3. Otomatik yağmur farı

4. Silecek çalışma şekli ve geniş silme alanı

5. USB/Aux girişi, BT entegrasyonu ve sesli kontrol

6. Gündüz farları

Bunun dışında performans, konfor, sürüş güvenliği, kabin ergonomisi vb. tüm değerlendirme kriterlerinde fazlası ile tatmin edici.

Açıkcası memnun olmadığım bir yanı yok, arka oturma alanı göreceli dar ama o da beni hiç etkilemiyor.

• Yanıt 161
  • Görüntüleme 18,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

Detay deyince...

1. Aktif ön ızgara (kışın motor çok çabuk ısınıyor)

2. Aktif şehir için güvenliği (çarpmadan korudu gerçekten, şu anda çalışmıyor olsa bile)

3. Otomatik yağmur farı

4. Silecek çalışma şekli ve geniş silme alanı

5. USB/Aux girişi, BT entegrasyonu ve sesli kontrol

6. Gündüz farları

Bunun dışında performans, konfor, sürüş güvenliği, kabin ergonomisi vb. tüm değerlendirme kriterlerinde fazlası ile tatmin edici.

Açıkcası memnun olmadığım bir yanı yok, arka oturma alanı göreceli dar ama o da beni hiç etkilemiyor.

yani arka koltuk fantazisinden uzak durun diyorsunuz.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Eğer iri isen, evet...

Bu arada iftarda keçiboynuzu küründe misin?

unutma ben aslan burcuyum...doguştan şanslıyım.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Sedanın arka görüntüsü çok hoşuma gidiyor

Yanıtlama zamanı:

merhaba

F3 araçlarda en beğendiğiniz detay sizce nedir. Yol tutuş, performans gibi özelliklerden ziyade daha küçük detayları merak ediyorum.

Senin en güzel yerin kahverengi gözlerin :) misali...

( umarım bu konu daha önce açılmamıştır ve bende doğru yerde açmışımdır. Baktım sağa sola ama bulamadım admin, valla araştırdım bak)

En güzeli aracım yazılımlı da olsa F3 gerimde kalması tabiki dizel olmak şartıyla gerimde kalması ferhat abi :)

Yanıtlama zamanı:

senin camlarda film varmıydı abi?

Elbette var cam filmindendir o diyceksen önceki focus 2 im dede film vardı ama bu kadar iyi değildi soğutması.Cam filmlerinin etkisi yok mu ?Tabikide var
Yanıtlama zamanı:

adaş sen baya içerlemişsin şu parazit işine :)

Hemde nasıl taaa ben arabayı almadan evvel daha parasını bile ödemeden şikayet ettim kesin halledicez siz merak etmeyin dediler taaa nisan sonunda.Daha 1 kere telefon açmaları dışında bir değişiklik yok.Ben birde anfi destekli ses sistemi döşedim araca bazen sesi açınca bariz ortaya çıkıyor.

Belki birçok insan benim yerimde olsa ya duymaz duysada sallamaz ki daha önce bende yok o ses diyip sonrasın aa varmış diyen çok arkadaş oldu hatta söylemesen haberimiz olmıycaktı diyenlerde oldu fakat ben araç kullanırken müzik dinlemeyi çok severim ve ses kunusunda çok kılımdır.

50 bin tl verdiğim bir araca bunu yakıştıramadım haksızmıyım üstüne üstük yapıcaz deyip söz verdikten sonrada ilgilenmemek ayrı bir sinir konusu

Yanıtlama zamanı:

Araç içi ses sistemi ve yan yolcu koltuğu bacak mesafesi(konsolu gereksizce fazla uzun yapmışlar ) hariç nasıl derler.Neremi neremi her yerini :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hemde nasıl taaa ben arabayı almadan evvel daha parasını bile ödemeden şikayet ettim kesin halledicez siz merak etmeyin dediler taaa nisan sonunda.Daha 1 kere telefon açmaları dışında bir değişiklik yok.Ben birde anfi destekli ses sistemi döşedim araca bazen sesi açınca bariz ortaya çıkıyor.

Belki birçok insan benim yerimde olsa ya duymaz duysada sallamaz ki daha önce bende yok o ses diyip sonrasın aa varmış diyen çok arkadaş oldu hatta söylemesen haberimiz olmıycaktı diyenlerde oldu fakat ben araç kullanırken müzik dinlemeyi çok severim ve ses kunusunda çok kılımdır.

50 bin tl verdiğim bir araca bunu yakıştıramadım haksızmıyım üstüne üstük yapıcaz deyip söz verdikten sonrada ilgilenmemek ayrı bir sinir konusu

kesinlikle haklısın abi, Rize yetkili satıcısı Atılgan'ın bu konuda hakkı yenmez. Kesinlikle ilgililer ve probleminizi mutlaka çözüme kavuşturuyorlar

Yanıtlama zamanı:

kesinlikle haklısın abi, Rize yetkili satıcısı Atılgan'ın bu konuda hakkı yenmez. Kesinlikle ilgililer ve probleminizi mutlaka çözüme kavuşturuyorlar

Atılgan dedin mi sular durulur :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.